Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

7-tums GPS anpassad för husvagn och husbil

Garmin Camper 770LMT-D

  Art.nr: 1002974
 • 6,95" multipekskärm
 • Kartor över Europa inkl livstidskartuppdateringar
 • Anpassade rutter för större/längre ekipage
 • WiFi och Bluetooth
 • Realtidstjänster och förarvarningar

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Garmin Camper 770LMT-D är GPS'en för semesterfiraren som åker ut på vägarna i Europa med husbil eller husvagn. Knappa in mått och vikt för ditt ekipage och få anpassade rutter på den stora och lättlästa pekskärmen på 6,95". Hitta rätt direkt och upplev mer på semestern tack vare tips från TripAdvisor och Foursquare och få tips på campingplatser. Inbyggd WiFi gör det lätt att uppdatera kartorna och Bluetooth-stöd gör det lätt att koppla ihop Garmin Camper 770LMT-D med din smartphone för realtidstjänster.

I korthet

 • 6,95" WSVGA TFT multipekskärm med vitt bakgrundsljus, glasskärm
 • Husbilsrutter¹ och vägvarningar leder dig och din husbil eller husvagn på de rätta vägarna
 • Inkluderar kostnadsfri digital trafik via DAB, plus kostnadsfria realtidstjänster2 som LiveTrack, grundläggande väderinformation och mer med appen Smartphone Link
 • Handsfree-funktionerna inkluderar Bluetooth®-samtal, smartaviseringar² och röststyrd navigering
 • Filtrerbar information om campingplatser för husbilar från ACSI™, NKC™ och MotorHomeFacts™
 • Inbyggt WiFi® för enkla kart- och programvaruuppdateringar, ingen dator behövs
 • Omfattar obegränsade fartkamerauppdateringar

Få husbils- och husvagnsanpassade rutter

Har du någon gång blivit guidad in på en trång återvändsgata med husvagnen, eller blivit rekommenderad en väg under en låg bro? Det slipper du med Camper 770LMT-D. Knappa in höjd, längd, bredd och vikt för ditt fordon och få den mest effektiva rutten genom Europa¹, anpassad efter ditt ekipages storlek.

Garmin Camper 770LMT-D 7-tums GPS anpassad för husvagn och husbil

Camper 770LMT-D är förinstallerad med detaljerade kartor över Europa som även innehåller husbilsrelaterade begränsningar som brohöjder, viktgränser och tillhörande information för de flesta större vägar och motorvägar. Du hör och ser dessa praktiska varningar som kan hjälpa dig att förbereda dig för kommande utförsbackar, stigningar och mycket mer.

Hitta campingplatser och ställplatser

Camper 770LMT-D har information om husbilscampingplatser från ACSI™, NKC™ och MHF™. Hitta enkelt campingplatser och filtrera fram med föredragna bekvämligheter som elstolpar, duschar och internetåtkomst.

Garmin Camper 770LMT-D 7-tums GPS anpassad för husvagn och husbil

Din personliga kartläsare

Få enklare och mer lättförståelig guidning med Garmin Real Directions. Det innebär kartläsning som om du hade din kompis i passagerarsätet. Med lättförståeliga köranvisningar med igenkännbara landmärken, byggnader och trafikljus utöver gatunamn guidar Garmin dig till din destination. Exempel kan vara "Sväng vänster efter bensinstationen" eller "Sväng höger efter den röda byggnaden." Det har aldrig varit enklare att följa anvisningar.

Navigera enkelt i komplicerade korsningar

Camper 770LMT-D har aktiv filassistans (Active Lane Guidance – ALG). ALG använder röstmeddelanden och färgstarka pilar för att visa rätt körfält för din rutt. photoReal-visning av korsningar visar avfarter när de dyker upp i realtid: i helfärg och detaljerat. Birds Eye-visning av korsningar ger en detaljerad vy över trafikplatser ovanifrån.

Ännu bättre semesterresor med TripAdvisor & Foursquare

Är du ute och reser på nya platser kan det vara bra med lite tips på bra matställen, intressanta sevärdheter eller omtyckta hotell. Nu finns TripAdvisor - världens största resesajt - direkt i din GPS. Där kan du se betyg och omdömen från andra användare och hitta nya intressanta stopp längs vägen och göra hela resan till en del av destinationen.
Dessutom får du tillgång till en Foursquare-databas förladdad med intressanta platser, populära restauranger, affärer och tjänster med mera längs din resväg.

Garmin Camper 770LMT-D 7-tums GPS anpassad för husvagn och husbil

Röststyrning

Håll händerna på ratten och koncentrera dig på att köra. Slipp stanna bilen för att knappa in slutdestination tack vare röststyrd navigering som svarar på kommandon och hjälper dig navigera dit du ska.

Inbyggd Wi-Fi och livstids kartuppdateringar

Garmin Camper kommer förladdad med detaljerade kartor över hela Europa. Du får dessutom med ett nüMaps Lifetime-abonnemang som ger dig kartdatauppdateringar när sådana uppdateringar blir tillgängliga på Garmins webbplats under hela din produkts livslängd. Det är enkelt att uppdatera också, tack vare inbyggd WiFi.
När en ny uppdatering är tillgänglig och du är i ditt trådlösa hemnätverk får du automatiskt ett meddelande på skärmen. Då är det dags att ansluta enheten till ett uttag och låta den uppdatera via WiFi medan den laddas. Sedan är du redo att ge dig iväg igen.

Bluetooth-anslutning

Synka din smartphone till Garmin Camper med Bluetooth för att få ännu fler smarta funktioner som gör att du kan hålla kontakten utan att ta händerna från ratten. Ring handsfree-samtal och ta emot anpassningsbara smartaviseringar på navigatorns skärm. Det innebär att du kan se inkommande samtal, sms och kalenderpåminnelser utan att behöva sträcka dig efter telefonen.

Garmin Camper 770LMT-D 7-tums GPS anpassad för husvagn och husbil

Förarvarningar

Kör säkrare med Garmins förarvarningar. Camper varnar dig för skarpa kurvor, järnvägsövergångar, viltövergångar och hastighetsändringar och även om du skulle råka köra åt fel håll på en enkelriktad gata. Dessutom uppmärksammar navigatorn dig på närliggande skolor och skolzoner så du kan sänka farten.
Garmin Camper varnar även om närliggande fartkameror³ och ger dig trötthetsvarningar med förslag på möjliga rastplatser. Trötthetsvarningen aktiveras efter längre perioder av sammanhängande körning utan några längre stopp längs rutten.

Live-tjänster och digital trafik via DAB

Undvik felkörningar, överlista trafikstockningar, vägarbeten eller letande efter parkering och hitta rätt direkt tack vare realtidsinformation. För trafikvarningar, relevanta omdirigeringsanvisningar och uppdaterade väderprognoser, hämtar du Smartphone Link-appen för iOS eller Android, som kopplar ihop Garmin Camper med en kompatibel smartphone. I appen kan du även aktivera LiveTrack så att dina vänner kan se exakt var du befinner dig, Perfekt om du ska hämta upp dem eller om ni ska mötas upp någonstans.

Med den medföljande kombinerade spänningskabeln/trafikmottagaren erbjuder Camper 770 LMT-D kostnadsfri digital trafikinformation under enhetens hela livslängd. Du behöver inte para ihop en smartphone, den här trafiklösningen är redo från start! Anslut bara din navigator till fordonets strömuttag för att få bra trafikinformation och njut av äventyret du har framför dig.

Garmin Camper 770LMT-D 7-tums GPS anpassad för husvagn och husbil

Kompatibel med Garmin smartwatch och backkamera

Gamrin Camper är kompatibel med flera av Garmins smarta klockor som gör att du kan fortsätta få navigeringshjälp även om du lämnat bilen och går. Är du den som brukar glömma bort var du parkerade bilen hjälper klockan dig att hitta tillbaka till din bil genom kompassvägledning direkt på handleden.
Du kan även para ihop navigatorn med  BC™ 30 Wireless Backup Camera (säljs separat) och på så sätt se fordon, fotgängare och andra hinder bakom bilen direkt på skärmen när du backar.


¹ Inte tillgängligt på alla platser. Även om husbilens eller husvagnens egenskaper finns angivna så är det ingen garanti för att husbilens egenskaper alltid tas med i beräkningen för alla ruttförslag. Följ alltid alla vägskyltar och information om vägförhållanden.
² För att komma åt realtidsinformation och/eller ta emot smartaviseringar behöver du hämta den kostnadsfria Smartphone Link-appen för Android eller iOS. Användarens dataplanavgifter gäller, om sådana finns. Kontakta din mobiltelefonleverantör om du vill ha mer information om data- och roamingavgifter. Kräver Bluetooth-aktiverad smartphone.
³ Varningar för fartkameror är inte tillgängliga i alla områden.

Titta även på

(0 st)
 • 6" widescreen-skärm
 • Anpassade rutter för husvagn och husbil
 • Livstids kartor över Europa

3 990:-

Titta även på

(0 st)
 • 6" widescreen-skärm
 • Anpassade rutter för husvagn och husbil
 • Livstids kartor över Europa

3 990:-

Garmin Garmin Camper 770LMT-D 010-01768-01 Garmin Camper 770LMT-D är GPS'en för semesterfiraren som åker ut på vägarna i Europa med husbil eller husvagn. Knappa in mått och vikt för ditt ekipage och få anpassade rutter på den stora och lättlästa pekskärmen på 6,95". Hitta rätt direkt och upplev mer på semestern tack vare tips från TripAdvisor och Foursquare och få tips på campingplatser. Inbyggd WiFi gör det lätt att uppdatera kartorna och Bluetooth-stöd gör det lätt att koppla ihop Garmin Camper 770LMT-D med din smartphone för realtidstjänster. I korthet 6,95" WSVGA TFT multipekskärm med vitt bakgrundsljus, glasskärmHusbilsrutter¹ och vägvarningar leder dig och din husbil eller husvagn på de rätta vägarnaInkluderar kostnadsfri digital trafik via DAB, plus kostnadsfria realtidstjänster2 som LiveTrack, grundläggande väderinformation och mer med appen Smartphone LinkHandsfree-funktionerna inkluderar Bluetooth®-samtal, smartaviseringar² och röststyrd navigeringFiltrerbar information om campingplatser för husbilar från ACSI™, NKC™ och MotorHomeFacts™Inbyggt WiFi® för enkla kart- och programvaruuppdateringar, ingen dator behövsOmfattar obegränsade fartkamerauppdateringar Få husbils- och husvagnsanpassade rutter Har du någon gång blivit guidad in på en trång återvändsgata med husvagnen, eller blivit rekommenderad en väg under en låg bro? Det slipper du med Camper 770LMT-D. Knappa in höjd, längd, bredd och vikt för ditt fordon och få den mest effektiva rutten genom Europa¹, anpassad efter ditt ekipages storlek. Camper 770LMT-D är förinstallerad med detaljerade kartor över Europa som även innehåller husbilsrelaterade begränsningar som brohöjder, viktgränser och tillhörande information för de flesta större vägar och motorvägar. Du hör och ser dessa praktiska varningar som kan hjälpa dig att förbereda dig för kommande utförsbackar, stigningar och mycket mer. Hitta campingplatser och ställplatser Camper 770LMT-D har information om husbilscampingplatser från ACSI™, NKC™ och MHF™. Hitta enkelt campingplatser och filtrera fram med föredragna bekvämligheter som elstolpar, duschar och internetåtkomst. Din personliga kartläsare Få enklare och mer lättförståelig guidning med Garmin Real Directions. Det innebär kartläsning som om du hade din kompis i passagerarsätet. Med lättförståeliga köranvisningar med igenkännbara landmärken, byggnader och trafikljus utöver gatunamn guidar Garmin dig till din destination. Exempel kan vara "Sväng vänster efter bensinstationen" eller "Sväng höger efter den röda byggnaden." Det har aldrig varit enklare att följa anvisningar. Navigera enkelt i komplicerade korsningar Camper 770LMT-D har aktiv filassistans (Active Lane Guidance – ALG). ALG använder röstmeddelanden och färgstarka pilar för att visa rätt körfält för din rutt. photoReal-visning av korsningar visar avfarter när de dyker upp i realtid: i helfärg och detaljerat. Birds Eye-visning av korsningar ger en detaljerad vy över trafikplatser ovanifrån. Ännu bättre semesterresor med TripAdvisor & Foursquare Är du ute och reser på nya platser kan det vara bra med lite tips på bra matställen, intressanta sevärdheter eller omtyckta hotell. Nu finns TripAdvisor - världens största resesajt - direkt i din GPS. Där kan du se betyg och omdömen från andra användare och hitta nya intressanta stopp längs vägen och göra hela resan till en del av destinationen.Dessutom får du tillgång till en Foursquare-databas förladdad med intressanta platser, populära restauranger, affärer och tjänster med mera längs din resväg. Röststyrning Håll händerna på ratten och koncentrera dig på att köra. Slipp stanna bilen för att knappa in slutdestination tack vare röststyrd navigering som svarar på kommandon och hjälper dig navigera dit du ska. Inbyggd Wi-Fi och livstids kartuppdateringar Garmin Camper kommer förladdad med detaljerade kartor över hela Europa. Du får dessutom med ett nüMaps Lifetime-abonnemang som ger dig kartdatauppdateringar när sådana uppdateringar blir tillgängliga på Garmins webbplats under hela din produkts livslängd. Det är enkelt att uppdatera också, tack vare inbyggd WiFi. När en ny uppdatering är tillgänglig och du är i ditt trådlösa hemnätverk får du automatiskt ett meddelande på skärmen. Då är det dags att ansluta enheten till ett uttag och låta den uppdatera via WiFi medan den laddas. Sedan är du redo att ge dig iväg igen. Bluetooth-anslutning Synka din smartphone till Garmin Camper med Bluetooth för att få ännu fler smarta funktioner som gör att du kan hålla kontakten utan att ta händerna från ratten. Ring handsfree-samtal och ta emot anpassningsbara smartaviseringar på navigatorns skärm. Det innebär att du kan se inkommande samtal, sms och kalenderpåminnelser utan att behöva sträcka dig efter telefonen. Förarvarningar Kör säkrare med Garmins förarvarningar. Camper varnar dig för skarpa kurvor, järnvägsövergångar, viltövergångar och hastighetsändringar och även om du skulle råka köra åt fel håll på en enkelriktad gata. Dessutom uppmärksammar navigatorn dig på närliggande skolor och skolzoner så du kan sänka farten.Garmin Camper varnar även om närliggande fartkameror³ och ger dig trötthetsvarningar med förslag på möjliga rastplatser. Trötthetsvarningen aktiveras efter längre perioder av sammanhängande körning utan några längre stopp längs rutten. Live-tjänster och digital trafik via DAB Undvik felkörningar, överlista trafikstockningar, vägarbeten eller letande efter parkering och hitta rätt direkt tack vare realtidsinformation. För trafikvarningar, relevanta omdirigeringsanvisningar och uppdaterade väderprognoser, hämtar du Smartphone Link-appen för iOS eller Android, som kopplar ihop Garmin Camper med en kompatibel smartphone. I appen kan du även aktivera LiveTrack så att dina vänner kan se exakt var du befinner dig, Perfekt om du ska hämta upp dem eller om ni ska mötas upp någonstans. Med den medföljande kombinerade spänningskabeln/trafikmottagaren erbjuder Camper 770 LMT-D kostnadsfri digital trafikinformation under enhetens hela livslängd. Du behöver inte para ihop en smartphone, den här trafiklösningen är redo från start! Anslut bara din navigator till fordonets strömuttag för att få bra trafikinformation och njut av äventyret du har framför dig. Kompatibel med Garmin smartwatch och backkamera Gamrin Camper är kompatibel med flera av Garmins smarta klockor som gör att du kan fortsätta få navigeringshjälp även om du lämnat bilen och går. Är du den som brukar glömma bort var du parkerade bilen hjälper klockan dig att hitta tillbaka till din bil genom kompassvägledning direkt på handleden.Du kan även para ihop navigatorn med  BC™ 30 Wireless Backup Camera (säljs separat) och på så sätt se fordon, fotgängare och andra hinder bakom bilen direkt på skärmen när du backar. ¹ Inte tillgängligt på alla platser. Även om husbilens eller husvagnens egenskaper finns angivna så är det ingen garanti för att husbilens egenskaper alltid tas med i beräkningen för alla ruttförslag. Följ alltid alla vägskyltar och information om vägförhållanden.² För att komma åt realtidsinformation och/eller ta emot smartaviseringar behöver du hämta den kostnadsfria Smartphone Link-appen för Android eller iOS. Användarens dataplanavgifter gäller, om sådana finns. Kontakta din mobiltelefonleverantör om du vill ha mer information om data- och roamingavgifter. Kräver Bluetooth-aktiverad smartphone.³ Varningar för fartkameror är inte tillgängliga i alla områden. GPS 3489 SEK 3489 NewCondition InStock
 1. Telefon & GPS
 2. GPS