Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

GPS speciellt anpassad till lastbil.

Garmin Dezl 560LMT Europe

  Art.nr: 178780
  • 5-tums pekskärm
  • Anpassad till lastbilar
  • Körfältsassistent
  • Bluetooth handsfree
  • Livstids kartuppdatering

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Garmin Dezl 560LT Europe

 

GPS som är anpassad för lastbilar. Den har en stor skärm som gör det enkelt och smidigt att navigera. Det finns speciella inställningar för tung trafik och möjlighet för navigatorn att beräkna rutter utifrån lastbilstyp, höjd, vikt, bredd, farlig last m.m. Ange bara dina krav och låt navigatorn ta dig runt alla hinder. Du kommer i god tid få besked om händelser längre fram på vägen såsom skarpa kurvor, branta sluttningar osv. Smart? Väldigt smart.
 

Bluetooth handsfree

Med en Bluetooth-kompatibel mobiltelefon kan man ringa med handsfree via sin Nuvi 465TMC, och på så vis undvika att tappa fokus på vägen när det ringer. GPS:en är utrustad med en mikrofon och högtalare, och all information från telefonen syns på skärmen. Man kan slå numret , bläddra i telefonlistan eller besvara ett samtal med endast ett tryck på skärmen. Man kan även ringa upp numret direkt från listan över intressanta platser, som exempelvis en restaurang på vägen.

Garmin Dezl 560LT levereras med lastbilsdata för bl.a. Storbritannien, Tyskland, Frankrike och Alperna. Täckning i Sverige omfattas av motorvägar och huvudleder, och byggs ut löpande i hela Europa. Förutom lastbilsdata är enheten givetvis förladdad med den välkända vägkartan City Navigator som vi känner igen från nüvi-serien.
 

Körfältsassistent

Filassistansen visar en i god tid vilken fil man ska välja för att hitta rätt avfart, samt att nüvi 1490LMT anger den gällande hastighetsbegränsningen på de flesta större vägarna. På så vis får man en säkrare och lugnare körupplevelse.

Inkluderar kostnadsfria uppdateringar för livstids kartor

Med kostnadsfria kartuppdateringar under hela enhetens livslängd, har du alltid direktåtkomst till aktuella kartor, intressanta platser och navigeringsinformation. Kartuppdateringar kan hämtas upp till 4 gånger om året utan abonnemang eller uppdateringskostnader och utan förfallodatum.
 

TMC

Med TMC (Traffic Message Channel) kan man undvika störande avbrott när man kör, som exempelvis köer, trafikolyckor, vägarbeten med mera. Med TMC tar man emot viktig trafikinformation ifrån radion, och kan då undvika långa köer under resans gång. TMC leder dig målmedvetet runt bilköer och vägarbeten och du undviker att bli försenad.
 

ecoRoute

GPS:en är även utrustad med funktionen ecoRoutes som hjälper dig att välja den mest bränslesnåla rutten och optimera ditt körmönster för att minimera bränsleförbrukningen och värna om miljön.
 

Hjälp-funktion

Skulle man behöva hitta exempelvis en bensinmack eller närmaste sjukhus behöver man bara klicka på knappen "Var är jag" för att få information om närmaste sjukhus, polisstation, bensinstation eller vägassistans.


Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Garmin Garmin Dezl 560LMT Europe 010-00897-12 Garmin Dezl 560LT Europe GPS som är anpassad för lastbilar. Den har en stor skärm som gör det enkelt och smidigt att navigera. Det finns speciella inställningar för tung trafik och möjlighet för navigatorn att beräkna rutter utifrån lastbilstyp, höjd, vikt, bredd, farlig last m.m. Ange bara dina krav och låt navigatorn ta dig runt alla hinder. Du kommer i god tid få besked om händelser längre fram på vägen såsom skarpa kurvor, branta sluttningar osv. Smart? Väldigt smart. Bluetooth handsfreeMed en Bluetooth-kompatibel mobiltelefon kan man ringa med handsfree via sin Nuvi 465TMC, och på så vis undvika att tappa fokus på vägen när det ringer. GPS:en är utrustad med en mikrofon och högtalare, och all information från telefonen syns på skärmen. Man kan slå numret , bläddra i telefonlistan eller besvara ett samtal med endast ett tryck på skärmen. Man kan även ringa upp numret direkt från listan över intressanta platser, som exempelvis en restaurang på vägen.Garmin Dezl 560LT levereras med lastbilsdata för bl.a. Storbritannien, Tyskland, Frankrike och Alperna. Täckning i Sverige omfattas av motorvägar och huvudleder, och byggs ut löpande i hela Europa. Förutom lastbilsdata är enheten givetvis förladdad med den välkända vägkartan City Navigator som vi känner igen från nüvi-serien. KörfältsassistentFilassistansen visar en i god tid vilken fil man ska välja för att hitta rätt avfart, samt att nüvi 1490LMT anger den gällande hastighetsbegränsningen på de flesta större vägarna. På så vis får man en säkrare och lugnare körupplevelse.Inkluderar kostnadsfria uppdateringar för livstids kartorMed kostnadsfria kartuppdateringar under hela enhetens livslängd, har du alltid direktåtkomst till aktuella kartor, intressanta platser och navigeringsinformation. Kartuppdateringar kan hämtas upp till 4 gånger om året utan abonnemang eller uppdateringskostnader och utan förfallodatum. TMCMed TMC (Traffic Message Channel) kan man undvika störande avbrott när man kör, som exempelvis köer, trafikolyckor, vägarbeten med mera. Med TMC tar man emot viktig trafikinformation ifrån radion, och kan då undvika långa köer under resans gång. TMC leder dig målmedvetet runt bilköer och vägarbeten och du undviker att bli försenad. ecoRouteGPS:en är även utrustad med funktionen ecoRoutes som hjälper dig att välja den mest bränslesnåla rutten och optimera ditt körmönster för att minimera bränsleförbrukningen och värna om miljön. Hjälp-funktionSkulle man behöva hitta exempelvis en bensinmack eller närmaste sjukhus behöver man bara klicka på knappen "Var är jag" för att få information om närmaste sjukhus, polisstation, bensinstation eller vägassistans. GPS 4 1 2790 SEK 2790 NewCondition Discontinued
  1. Telefon & GPS
  2. GPS