Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Navigator med 6-tums skärm och livstids kartuppdatering!

TomTom GO 600 Live Europe

  Art.nr: 190319
  • 6 tums touch-skärm
  • 3D visning av byggnader
  • Snabbsökning
  • Enkelt att zooma
  • Livstids kartuppdatering

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

 TomTom GO 600 är en mycket smart och funktionsrik navigator med en ny fräsch design. I GO 600 finner du bland annat funktioner som snabbsökning och möjligheten att se byggnader och landmärken i 3D. Det är även mycket enkelt att välja destination då du bara behöver peka på skärmens karta, navigatorn hittar därefter den snabbaste och smartaste vägen till ditt utpekade mål. TomTom har gjort det möjligt för dig att få ut mer av din navigator då du nu kan zooma precis som du skulle göra med din smartphone exempelvis, du drar två fingrar mot varandra för att zooma in och två fingrar ifrån varndra för att zooma ut. Detta betyder att du enklare kommer hitta sevärdheter och ha möjligheten att se din färdväg på detaljnivå.

TomTom GO 500 är endast kompatibel med smartphones om de har operativsystemen android 4.0 eller nyare och ios 6. Go 500 hämtar information och TomTom Traffic via din smartphone. Allt du behöver för att koppla samman din telefon och GPS är bluetooth.

Smart-sök 

Med smart-sök kan man hitta allt från restauranger till blomsteraffärer, oavsett var du befinner dig. Det är bara att skriva in ditt sökord, låta den hitta platser som matchar sökningen och låta enheten ta dig dit.

Livstids kartuppdatering

Få tillgång till livstids kartgaranti. Med denna GPS behöver du inte betala för kartuppdateringstjänster. På grund av att kartornas kvalitet hela tiden förbättras kan kanske vissa nya kartor inte få plats på din GPS-enhet. I så fall kan man ladda ned detaljerade kartzoner istället. Man kan endast använda en kartzon åt gången, men man kan kostnadsfritt byta till en annan zon när som helst via tomtom.com.

Snabb ruttplanering

Med den snabba ruttplaneringen behöver man inte längre vänta på att enheten ska bli klar innan man kan börja köra. På bara några få sekunder har din rutt planerats och du är redo att åka iväg.

TomTom TomTom GO 600 Live Europe GO600  TomTom GO 600 är en mycket smart och funktionsrik navigator med en ny fräsch design. I GO 600 finner du bland annat funktioner som snabbsökning och möjligheten att se byggnader och landmärken i 3D. Det är även mycket enkelt att välja destination då du bara behöver peka på skärmens karta, navigatorn hittar därefter den snabbaste och smartaste vägen till ditt utpekade mål. TomTom har gjort det möjligt för dig att få ut mer av din navigator då du nu kan zooma precis som du skulle göra med din smartphone exempelvis, du drar två fingrar mot varandra för att zooma in och två fingrar ifrån varndra för att zooma ut. Detta betyder att du enklare kommer hitta sevärdheter och ha möjligheten att se din färdväg på detaljnivå. TomTom GO 500 är endast kompatibel med smartphones om de har operativsystemen android 4.0 eller nyare och ios 6. Go 500 hämtar information och TomTom Traffic via din smartphone. Allt du behöver för att koppla samman din telefon och GPS är bluetooth. Smart-sök  Med smart-sök kan man hitta allt från restauranger till blomsteraffärer, oavsett var du befinner dig. Det är bara att skriva in ditt sökord, låta den hitta platser som matchar sökningen och låta enheten ta dig dit. Livstids kartuppdatering Få tillgång till livstids kartgaranti. Med denna GPS behöver du inte betala för kartuppdateringstjänster. På grund av att kartornas kvalitet hela tiden förbättras kan kanske vissa nya kartor inte få plats på din GPS-enhet. I så fall kan man ladda ned detaljerade kartzoner istället. Man kan endast använda en kartzon åt gången, men man kan kostnadsfritt byta till en annan zon när som helst via tomtom.com. Snabb ruttplanering Med den snabba ruttplaneringen behöver man inte längre vänta på att enheten ska bli klar innan man kan börja köra. På bara några få sekunder har din rutt planerats och du är redo att åka iväg. GPS 4,5 2 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Telefon & GPS
  2. GPS