Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Lätthanterlig 4,3"-GPS med körfältsvägledning

TomTom Start 40 LTM EU23

  Art.nr: 216186
  • 4,3"-pekskärm
  • Livstids kartuppdateringar
  • TomTom-fartkameror
  • Snabbsökning
  • Avancerad körfältsvägledning

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

TomTom Start40EU23 är en användarvänlig GPS-navigator som med sin 4,3" stora skärm kommer göra det enkelt för dig att hitta rätt. Navigatorn visar tydligt vilket körfält som är det rätta i korsningar, så att du inte missar några svängar. Och med snabbsökning hittar du snabbt och enkelt din destination. Till sist får du även tillgång till minst fyra fullständiga kartuppdateringar till din enhet om året, under hela produktens livslängd.

4,3"-pekskärm

Pekskärmstekniken ger dig en optimal visning med bra kontroll, och gör det till ett rent nöje att hantera enheten. Det blir enkelt att se och följa väganvisningar, extra smidigt om du kör i stadsmiljö.

Livstids kartor

Kör alltid med den senaste kartan. Under produktens livstid kan du ladda ner minst fyra fullständiga kartuppdateringar till din enhet om året. Du får alla uppdateringar av vägnätet, adresser och intressepunkter.

Snabbsökning

Med Start40EU23 kan du hitta din destination snabbare med omedelbara sökresultat. Snabbsökning börjar söka efter din destination så snart du har börjat skriva.

Intressepunkter

Se intressepunkter runt omkring dig. Din enhet kommer förladdad med massor av användbara intressepunkter, allt ifrån bensinstationer till hotell. Och med funktionen "Mina platser" kan navigatorn visa dina favoritplatser på kartan. På så sätt går det snabbt att navigera till de platser som du besöker ofta t.ex. jobb och skola m.m.

TomTom-fartkameror i 3 månader

I din enhet visas fartkameraplatser, inklusive rapporter från andra användare. Den varnar dig även för annat, exempelvis fasta fartkameror och medelhastighetskontroller längs vägen. Det betyder att du kan spara pengar på hastighetsböter och köra säkert och avspänt.

TomTom TomTom Start 40 LTM EU23 1FD4.054.03 TomTom Start40EU23 är en användarvänlig GPS-navigator som med sin 4,3" stora skärm kommer göra det enkelt för dig att hitta rätt. Navigatorn visar tydligt vilket körfält som är det rätta i korsningar, så att du inte missar några svängar. Och med snabbsökning hittar du snabbt och enkelt din destination. Till sist får du även tillgång till minst fyra fullständiga kartuppdateringar till din enhet om året, under hela produktens livslängd. 4,3"-pekskärm Pekskärmstekniken ger dig en optimal visning med bra kontroll, och gör det till ett rent nöje att hantera enheten. Det blir enkelt att se och följa väganvisningar, extra smidigt om du kör i stadsmiljö. Livstids kartor Kör alltid med den senaste kartan. Under produktens livstid kan du ladda ner minst fyra fullständiga kartuppdateringar till din enhet om året. Du får alla uppdateringar av vägnätet, adresser och intressepunkter. Snabbsökning Med Start40EU23 kan du hitta din destination snabbare med omedelbara sökresultat. Snabbsökning börjar söka efter din destination så snart du har börjat skriva. Intressepunkter Se intressepunkter runt omkring dig. Din enhet kommer förladdad med massor av användbara intressepunkter, allt ifrån bensinstationer till hotell. Och med funktionen "Mina platser" kan navigatorn visa dina favoritplatser på kartan. På så sätt går det snabbt att navigera till de platser som du besöker ofta t.ex. jobb och skola m.m. TomTom-fartkameror i 3 månader I din enhet visas fartkameraplatser, inklusive rapporter från andra användare. Den varnar dig även för annat, exempelvis fasta fartkameror och medelhastighetskontroller längs vägen. Det betyder att du kan spara pengar på hastighetsböter och köra säkert och avspänt. GPS 3 1 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Telefon & GPS
  2. GPS