VoIP- och fastlinjetelefon för smart kommunikation

Gigaset C530IP

  Art.nr: 207949
  • 1,8-tums TFT-färgdisplay
  • Upp till sex SIP-konton
  • Användarvänlig
  • Klart och tydligt ljud
  • Åtkomst till sociala nätverk

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Gigaset C530IP är effektiv kommunikation när den är som bäst tack vare VoIP-funktionaliteten: ring upp till tre samtal samtidigt med utmärkt HDSP-ljudkvalitet och visa onlineinformation från t.ex. sociala medier. Och med en 1,8-tums (32 x 38 mm) TFT-färgdisplay blir det enkelt att använda telefonen. Värt att nämna är att C530IP även har en stor telefonbok med sökfunktion för upp till 200 poster.

Internetsamtal

Du växlar enkelt mellan Internetsamtal och samtal på den fasta linjen när du behöver. Du kan även lägga till upp till sex SIP-konton från olika leverantörer.

Anpassa

Anpassa din Gigaset C530 IP precis som du vill. Det går snabbt och enkelt att anpassa ringsignaler, skärmsläckare och ljudprofiler efter dina önskemål. Telefonen har ett lättanvänt, väldesignat användargränssnitt med färgikoner och textbaserad meny som gör det till ett rent nöje att använda färgdisplayen.

Ljudkvalitet

Den utmärkta ljudkvaliteten förstärker alla ljud och ger känslan av att ni är i samma rum även när du använder högtalarfunktionen.

207949 Gigaset Gigaset C530IP S30852H2506R201 Gigaset C530IP är effektiv kommunikation när den är som bäst tack vare VoIP-funktionaliteten: ring upp till tre samtal samtidigt med utmärkt HDSP-ljudkvalitet och visa onlineinformation från t.ex. sociala medier. Och med en 1,8-tums (32 x 38 mm) TFT-färgdisplay blir det enkelt att använda telefonen. Värt att nämna är att C530IP även har en stor telefonbok med sökfunktion för upp till 200 poster. Internetsamtal Du växlar enkelt mellan Internetsamtal och samtal på den fasta linjen när du behöver. Du kan även lägga till upp till sex SIP-konton från olika leverantörer. Anpassa Anpassa din Gigaset C530 IP precis som du vill. Det går snabbt och enkelt att anpassa ringsignaler, skärmsläckare och ljudprofiler efter dina önskemål. Telefonen har ett lättanvänt, väldesignat användargränssnitt med färgikoner och textbaserad meny som gör det till ett rent nöje att använda färgdisplayen. Ljudkvalitet Den utmärkta ljudkvaliteten förstärker alla ljud och ger känslan av att ni är i samma rum även när du använder högtalarfunktionen. Hemtelefoner 4,3 14 859 SEK 859 NewCondition InStock
  1. Telefon & GPS
  2. Hemtelefoner