Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Trådlös hemtelefon med nummerpresentatör!

Panasonic KX-TG6811

  Art.nr: 191483
  • Stor LCD-skärm
  • Tydlig ljudkvalité
  • Belyst knappsats
  • Nummerpresentatör
  • Högtalarfunktion

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Panasonic KX-TG6811

Trådlös hemtelefon med stor LCD-skärm. Telefonen har ett tydligt ljud som gör dina samtal smärtfria i ljudkvalitén. Med telefonen har du en nummervisning med upp till 50 nummer.

Panasonic KX-TG6811 har en belyst knappsats för att du enkelt ska kunna använda telefonen i ett mörkt rum. Du kan också sätta på ett Eco-läge med ett enda knapptryck. Tänk på miljön samtidigt som du sparar el.

Inkommande samtal

Inkommande samtal kan begränsas om du vill. Samtalsblockering för okända nummer eller samtal från telefonförsäljare. Denna trådlösa telefon har också en högtalarfunktion som gör det enkelt för dig om du till exempel lagar mat men vill hålla igång ett samtal under tiden.

Med denna telefon kan du koppla ihop flera handenheter. Upp till hela 6 stycken. Du har också tillgång till funktionen Intercom. Med det menas att du kan ringa med din ena handenhet till den andra enheten i huset. Perfekt för dig som bor i ett våningshus och vill nå dina barn eller sambo snabbt och enkelt.

One Touch Eco Mode
På en gång kan du aktivera Eco Mode vilket reducerar sändningen och därmed strålningen och strömförbrukning med upp till 90%.


Smart nummerpresentation

Unik teknik, Tack vare Caller ID*1-funktionen visas telefonnumret för inkommande samtal på LCD-skärmen. Om den uppringande är registrerad i telefonboken visas namnet på skärmen.

Clear Sound
Denna nya teknologi säkerställer att telefonen bibehåller en klar och tydlig ljudkvalité från början till slut i alla dina samtal

191483 Panasonic Panasonic KX-TG6811 KX-TG6811NEB Panasonic KX-TG6811Trådlös hemtelefon med stor LCD-skärm. Telefonen har ett tydligt ljud som gör dina samtal smärtfria i ljudkvalitén. Med telefonen har du en nummervisning med upp till 50 nummer.Panasonic KX-TG6811 har en belyst knappsats för att du enkelt ska kunna använda telefonen i ett mörkt rum. Du kan också sätta på ett Eco-läge med ett enda knapptryck. Tänk på miljön samtidigt som du sparar el.Inkommande samtalInkommande samtal kan begränsas om du vill. Samtalsblockering för okända nummer eller samtal från telefonförsäljare. Denna trådlösa telefon har också en högtalarfunktion som gör det enkelt för dig om du till exempel lagar mat men vill hålla igång ett samtal under tiden.Med denna telefon kan du koppla ihop flera handenheter. Upp till hela 6 stycken. Du har också tillgång till funktionen Intercom. Med det menas att du kan ringa med din ena handenhet till den andra enheten i huset. Perfekt för dig som bor i ett våningshus och vill nå dina barn eller sambo snabbt och enkelt.One Touch Eco ModePå en gång kan du aktivera Eco Mode vilket reducerar sändningen och därmed strålningen och strömförbrukning med upp till 90%.Smart nummerpresentationUnik teknik, Tack vare Caller ID*1-funktionen visas telefonnumret för inkommande samtal på LCD-skärmen. Om den uppringande är registrerad i telefonboken visas namnet på skärmen.Clear SoundDenna nya teknologi säkerställer att telefonen bibehåller en klar och tydlig ljudkvalité från början till slut i alla dina samtal Hemtelefoner 4,9 12 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Telefon & GPS
  2. Hemtelefoner