Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Trådlös hemtelefon med belyst knappsats och högtalarfunktion

Gigaset A220 Trio Svart

  Art.nr: 179551
  • Belyst skärm
  • Telefonbok med upp till 80 kontakter
  • Trippla handenheter
  • Högtalarfunktion
  • kraftfullt batteri

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

En hemtelefon med många funktioner och praktisk högtalarfunktion. Enkelt och smidigt för dig som till exempel lagar mat samtidigt som du för ett viktigt samtal. Gigaset A220 har också en telefonbok med upp till 80 kontakter.

Gigaset A220 har en enkel knappsats som är tydlig och enkel att navigera med. Installationen av denna trådlösa hemtelefon är enkel. Du behöver endast använda dig av "Plug & Play". Telefonen har en mycket bra ljudkvalité, som ser till att du tydligt hör den du pratar med. Gigaset A220 har också 10 olika polyfoniska ringsignaler som gör telefonen unik.

En belyst bakgrund gör skärmen enkel att läsa. Den trådlösa telefonen har också en lång samtalstid på upp till 18 timmar, standby-tiden ligger på hela 200 timmar.

Gigaset Gigaset A220 Trio Svart L36852H2411R211 En hemtelefon med många funktioner och praktisk högtalarfunktion. Enkelt och smidigt för dig som till exempel lagar mat samtidigt som du för ett viktigt samtal. Gigaset A220 har också en telefonbok med upp till 80 kontakter. Gigaset A220 har en enkel knappsats som är tydlig och enkel att navigera med. Installationen av denna trådlösa hemtelefon är enkel. Du behöver endast använda dig av "Plug & Play". Telefonen har en mycket bra ljudkvalité, som ser till att du tydligt hör den du pratar med. Gigaset A220 har också 10 olika polyfoniska ringsignaler som gör telefonen unik. En belyst bakgrund gör skärmen enkel att läsa. Den trådlösa telefonen har också en lång samtalstid på upp till 18 timmar, standby-tiden ligger på hela 200 timmar. Trådlös - 3 handenheter 3,7 6 499 SEK 499 NewCondition Discontinued
  1. Telefon & GPS
  2. Hemtelefoner
  3. Trådlös - 3 handenheter