Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

iPhone XS - En storslagen upplevelse

Apple iPhone XS 64 GB Space Grey

  Art.nr: 1004942
 • 5,8-tums OLED Super Retina-skärm
 • Dubbel 12 MP-kamera
 • iOS 12 med Memoji och FaceTime-gruppsamtal
 • Står emot vatten och damm enligt IP68
 • Trådlös laddning
 • Max 2 per kund

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

iPhone XS har en 5,8-tums Super Retina-skärm med specialbyggda OLED-paneler som gör att den här HDR-skärmen har branschens bästa färgåtergivning, äkta svarta nyanser och imponerande ljusstyrka.¹ Med avancerad Face ID kan du tryggt låsa upp mobilen, logga in i appar och göra betalningar, allt med bara ett ögonkast.

A12 Bionic-chippet med nästa generation Neural Engine använder maskininlärning i realtid. Det gör upplevelsen av bland annat bilder, spel och förstärkt verklighet så mycket starkare. En banbrytande dubbel 12 MP-kamera tar dina bilder till nästa nivå med porträttläge, porträttljus, förbättrad bokeh-effekt och möjligheten att justera skärpedjupet i efterhand. Står emot vatten och damm enligt IP68²
iOS 12, det mest avancerade mobiloperativsystemet, med nya kraftfulla verktyg som gör iPhone ännu mer personlig.

De viktigaste funktionerna

 • 5,8-tums Super Retina-skärm (OLED) med HDR¹
 • Står emot vatten och damm enligt IP68 (maxdjup 2 meter upp till 30 minuter)²
 • Dubbel 12 MP-kamera med dubbel OIS och skärmkamera med TrueDepth och 7 MP, porträttläge, porträttljus,skärpedjupsjustering och Smart HDR
 • Face ID för säker autentisering och Apple Pay³
 • A12 Bionic-chip med den nya generationen Neural Engine
 • Trådlös laddning (trådlösa Qi-laddare säljs separat)
 • iOS 12 med Memoji, Skärmtid, Siri-genvägar och FaceTime-gruppsamtal*4

Juridisk information

Mjukvara från andra leverantörer säljs separat.

 1. Skärmen har rundade hörn. Vid mätning av det rektangulära formatet uppnår skärmen på iPhone XS 5,85 tum diagonalt. Den faktiska visningsytan är något mindre.
 2. iPhone XS står emot vatten, stänk och damm. Den har testats i laboratorium och uppfyller kraven för klass IP68 i enlighet med IEC-standard 60529 (maxdjup 2 meter i upp till 30 minuter). Graden av tålighet mot vatten, stänk och damm är inte permanent och skyddet kan minska vid normalt slitage. Försök inte ladda en blöt iPhone. I användarhandboken kan du läsa om hur du bäst rengör och torkar din enhet. Fuktskador täcks inte av garantin.
 3. Apple Pay är inte tillgängligt i alla länder. En lista över länder och regioner som har Apple Pay finns på www.apple.com/se/ios/feature-availability/#apple-pay.
 4. FaceTime-gruppsamtal kommer att bli tillgängliga i samband med en mjukvaruuppdatering av iOS 12 senare i år.

Teknisk information

Fullständig teknisk information finns på www.apple.com/se/iphone-Xs/specs.


Apple TV+ ingår*

Apple TV+ ingår i ett år när du köper en Apple-enhet. Titta på originalserier och -filmer i Apple TV-appen.*

Apple TV+

* 59 kr/månad efter den kostnadsfria provperioden. Ett abonnemang per familjedelningsgrupp. Erbjudandet gäller i tre månader efter att en enhet som ingår i erbjudandet har aktiverats. Abonnemanget förnyas automatiskt tills det annulleras. Läs fullständiga begränsningar och andra villkor här.


Apple TV+ ingår*

Apple TV+ ingår i ett år när du köper en Apple-enhet. Titta på originalserier och -filmer i Apple TV-appen.*

Apple TV+

* 59 kr/månad efter den kostnadsfria provperioden. Ett abonnemang per familjedelningsgrupp. Erbjudandet gäller i tre månader efter att en enhet som ingår i erbjudandet har aktiverats. Abonnemanget förnyas automatiskt tills det annulleras. Läs fullständiga begränsningar och andra villkor här.

Vi hjälper dig välja rätt mobilabonnemang
Vi hjälper dig välja rätt mobilabonnemang
1004942 Apple Apple iPhone XS 64 GB Space Grey MT9E2QN/A iPhone XS har en 5,8-tums Super Retina-skärm med specialbyggda OLED-paneler som gör att den här HDR-skärmen har branschens bästa färgåtergivning, äkta svarta nyanser och imponerande ljusstyrka.¹ Med avancerad Face ID kan du tryggt låsa upp mobilen, logga in i appar och göra betalningar, allt med bara ett ögonkast. A12 Bionic-chippet med nästa generation Neural Engine använder maskininlärning i realtid. Det gör upplevelsen av bland annat bilder, spel och förstärkt verklighet så mycket starkare. En banbrytande dubbel 12 MP-kamera tar dina bilder till nästa nivå med porträttläge, porträttljus, förbättrad bokeh-effekt och möjligheten att justera skärpedjupet i efterhand. Står emot vatten och damm enligt IP68² iOS 12, det mest avancerade mobiloperativsystemet, med nya kraftfulla verktyg som gör iPhone ännu mer personlig. De viktigaste funktionerna 5,8-tums Super Retina-skärm (OLED) med HDR¹Står emot vatten och damm enligt IP68 (maxdjup 2 meter upp till 30 minuter)²Dubbel 12 MP-kamera med dubbel OIS och skärmkamera med TrueDepth och 7 MP, porträttläge, porträttljus,skärpedjupsjustering och Smart HDRFace ID för säker autentisering och Apple Pay³A12 Bionic-chip med den nya generationen Neural EngineTrådlös laddning (trådlösa Qi-laddare säljs separat)iOS 12 med Memoji, Skärmtid, Siri-genvägar och FaceTime-gruppsamtal*4 Juridisk information Mjukvara från andra leverantörer säljs separat.Skärmen har rundade hörn. Vid mätning av det rektangulära formatet uppnår skärmen på iPhone XS 5,85 tum diagonalt. Den faktiska visningsytan är något mindre.iPhone XS står emot vatten, stänk och damm. Den har testats i laboratorium och uppfyller kraven för klass IP68 i enlighet med IEC-standard 60529 (maxdjup 2 meter i upp till 30 minuter). Graden av tålighet mot vatten, stänk och damm är inte permanent och skyddet kan minska vid normalt slitage. Försök inte ladda en blöt iPhone. I användarhandboken kan du läsa om hur du bäst rengör och torkar din enhet. Fuktskador täcks inte av garantin.Apple Pay är inte tillgängligt i alla länder. En lista över länder och regioner som har Apple Pay finns på www.apple.com/se/ios/feature-availability/#apple-pay.FaceTime-gruppsamtal kommer att bli tillgängliga i samband med en mjukvaruuppdatering av iOS 12 senare i år. Teknisk information Fullständig teknisk information finns på www.apple.com/se/iphone-Xs/specs. Populära mobiltelefoner 4,6 15 6990 SEK 6990 NewCondition Discontinued
 1. Telefon & GPS
 2. Just nu
 3. Populära mobiltelefoner