Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Intelligenta Mate20 Pro med fingeravtrycksläsare på skärmen

Huawei Mate20 Pro 128GB Midnight Blue

  Art.nr: 1005227
 • 6,3" AMOLED-skärm
 • 6 GB RAM + 128 GB lagring
 • IP68 & trådlös laddning
 • Intelligent trippelkamera
 • Kraftfullt batteri med trådlös snabbladdning

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Är du redo för Huawei Mate20 Pro? Denna smartphone banar väg för en ny era inom mobiltelefoni. Integrerat i den 6,39" stora AMOLED-skärmen finns en dynamisk fingeravtrycksläsare alternativt till ansiktsupplåsningen via IR-sensorer. Huawei Mate20 Pro erbjuder en högre intelligens med snabb prestanda, trippelkamera i världsklass och innovativt batteri som håller längre. Fotografera dygnet runt och skapa 3D-modeller av dig själv och dina prylar. 

"Bästa mobilen just nu"

Mobil.se ger Huawei Mate20 Pro toppbetyg och utser den till den bästa mobilen just nu (oktober 2018).
"Det känns egentligen rätt självklart från första början när jag testar Mate 20 Pro att det här är den bästa mobilen just nu. Jag blir nästan lite överraskad av känslan. För visst har den de bästa specifikationerna på en mobil just nu, om man ser till helheten, och visst är den lika bra i verkligheten som på pappret, men det är mer än så. Telefonen är helt enkelt väldigt trevlig att använda."
Läs hela testet här

Huawei Mate20 Pro får toppbetyg av Mobil.se

Vackert och vattentåligt mästerverk

Mate20 Pro är ett mästerverk av gjutet 3D-glas med mjuka kurvor och kanter. Linjer jobbar i symmetrisk harmoni och fram- och baksida möts upp nästan sömlöst.
Mobilen kommer i tre olika färger som är en hyllning till naturen. Ljuset reflekteras vackert i en speciell glasstruktur och den tunna designen gör att telefonen är ett nöje att titta på och hålla i handen.
Framsidans täcks nästan helt och hållet av den vidsträckta AMOLED-displayen som mäter 6,39" på diagonalen och har en QHD-upplösning på 1440 x 3120 pixlar i 19,5:9-bildformat. 

Inte nog med att Mate20 Pro är ett konstverk i sig - mobilen är gjord damm- och vattentät enligt IP68 så du kan ha med dig telefonen till stranden och ut i regnet utan att vara orolig.  Mobilen är testad för nedsänkning i ner till 1,5 meter sötvatten i upp till 30 minuter.

Hög säkerhet med 3D face unlock och fingerprint in-screen

Med den ergonomiska designen och dynamisk tryckavkännings-teknik behöver du bara höja fingret och trycka på skärmen så kommer telefonen att låsas upp säkert och direkt.

 Intelligenta Huawei Mate 20 PRO med fingertrycksavläsare på skärmen

Mate20 Pro tar ännu ett steg framåt i noggrannhet och säkerhet. Tack vare  3D-djupgående kamera, som kan projicera över 30 000 punkter, känner telefonen igen dig enkelt och låser blixtsnabbt upp skärmen på en halv sekund. Ditt ansikts-ID kan även användas för att säkert komma åt en privat skärm som innehåller låsta appar och personuppgifter.

Maxad prestanda med Artificiell Intelligens

Hjärna och hjärta i Mate20 Pro är Kirin 980-processorn som med 7 nm-processteknik och Artificiell Intelligens ger dig en maxad prestanda och ökad hastighet, effektivitet och förbättrad användarupplevelse. Tillsammans med generösa 6 GB RAM-minne får du en rapp telefon som gör multitasking och app-byten snabbt och naturligt.

Huawei Mate 20 Pro är världens första 1.4 Gbps LTE Cat.21-smartphone som stödjer upp till 1.732 Gbps trådlös nedladdningshastighet. Njut av snabb, sömlös anslutning när som helst och var som helst.

Android 9

Huawei Mate20 Pro är en av de första mobilerna som kommer med rykande färska Android 9 från start, med Huaweis egna användargränssnitt EMUI 9 ovanpå.
Den nya versionen av det populära operativsystemet utnyttjar kraften av artificiell intelligens för att ge dig mer från din telefon. Nu är det smartare, snabbare och anpassar sig efter hur och när du använder telefonen. Gör mindre och få mer gjort genom smarta förutsägelser. Få dessutom koll på din skärmtid och sätt enkelt telefonen i Stör ej-läge.

Leica trippelkamera

Baksidan av Mate20 Pro har en kamerakonstellation av inte mindre än tre kamerasensorer på respektive 40, 20 och 8 megapixlar. Trippelkameran som är signerad Leica och drivs av AI avslöjar livets drama, textur, färg och skönhet i varje foto.

 • 40 megapixlar, ƒ/1.8, 27 mm vidvinkel
 • 20 megapixlar, ƒ/2.2, 27 mm vidvinkel
 • 8 megapixlar, ƒ/2.4, 80 mm tele med 3x optisk zoom

Samtliga kameror har optisk bildstabilisering och fasdetekterande autofokus/laserautofokus. Med dessa tre kameralinser kan du fotografera både svindlande utsikter och få med ett brett perspektiv till fascinerande detaljer med makrofoto så nära som 2,5 cm.

 Intelligenta Huawei Mate 20 PRO med trippelkamera från LEICA med AI

AI-fotografering och natt-läge

Genom att känna igen mer än 1500 scenarier inom 25 kategorier kan den uppgraderade AI-fotograferingen nu kategorisera och dela in objekt och scener i ett foto. Färger, ljusstyrka och kontrast justeras automatiskt och exakt med ett fantastiskt resultat.

Sluta inte fotografera för att solen går ner. Tack vare Mate20 Pro's nattläge med avancerad AI-bildstabilisering kan du ta otroligt skarpa och fokuserade handhållna bilder i svagt ljus. Nattläget kan även balansera scener med hög kontrast för att presentera fantastiska bilder i varje inställning.

AI-bioläge

Filma med mobilen med äkta filmkänsla. Upplösningen är upp till 2160p @30fps eller 1080p @60fps. Med klassiska 21:9-filmförhållandet och HDR-alternativ kan du skapa underbara videos med överlägsen klarhet.

Frontkamera och 3D-skulptering

Kameran på framsidan av Mate20 Pro har en sensor på 24 megapixlar med en bländaröppning på ƒ/2.0.
Förutom att ta fantastiska självporträtt har den en funktion där du kan skapa en selfie i 3D. Genom att analysera tiotusentals ansiktspunkter som upptäckts av den 3D-djupgående kameran, kommer AI-selfiemästaren att skulptera dina porträtt med de mest lämpliga justeringarna. Ny AI-belysning lägger till konstnärliga ljuseffekter och håller ditt ansikte i ett ljust fokus. Lek med ljuset och se vacker ut i alla dimensioner.

 Intelligenta Huawei Mate 20 PRO

Du kan även använda Mate20 Pro för att skanna en leksak med den 3D-djupgående kameran för att skapa en AI-levande modell. Du kan inte bara ta bilder på men även spela in det som rör sig och dansar på ditt skrivbord. Njut av det roliga med interaktion och dela det med dina vänner.

Batteri och laddning

En mobil gör sig inte till rätta om den måste sitta fast i en laddning. Batteriet i Mate20 Pro har en riktigt kraftfull kapacitet på 4200 mAh så den kan hänga med dig hela dagen, varje dag.
När det trots allt blir dags att fylla på energinivåerna kan du göra det med Huaweis 40W SuperCharge med TÜV säker snabbladdningscertifiering. På 30 minuter kan du ladda batteriet upp till 70%.
Huawei Mate20 Pro stöder även trådlös snabbladdning för att enkelt och bekvämt kunna ladda utan sladdar. 

 Intelligenta Huawei Mate 20 PRO med kraftfullt batteri med trådlös laddning

Titta även på

(9 st)
 • 6,67" Fluid AMOLED-skärm
 • 8 GB RAM + 256 GB lagring
 • Kamera med zoom och ultravidvinkel

7 990:-

Titta även på

(9 st)
 • 6,67" Fluid AMOLED-skärm
 • 8 GB RAM + 256 GB lagring
 • Kamera med zoom och ultravidvinkel

7 990:-

1005227 Huawei Huawei Mate20 Pro 128GB Midnight Blue 51092XAM Är du redo för Huawei Mate20 Pro? Denna smartphone banar väg för en ny era inom mobiltelefoni. Integrerat i den 6,39" stora AMOLED-skärmen finns en dynamisk fingeravtrycksläsare alternativt till ansiktsupplåsningen via IR-sensorer. Huawei Mate20 Pro erbjuder en högre intelligens med snabb prestanda, trippelkamera i världsklass och innovativt batteri som håller längre. Fotografera dygnet runt och skapa 3D-modeller av dig själv och dina prylar.  "Bästa mobilen just nu" Mobil.se ger Huawei Mate20 Pro toppbetyg och utser den till den bästa mobilen just nu (oktober 2018)."Det känns egentligen rätt självklart från första början när jag testar Mate 20 Pro att det här är den bästa mobilen just nu. Jag blir nästan lite överraskad av känslan. För visst har den de bästa specifikationerna på en mobil just nu, om man ser till helheten, och visst är den lika bra i verkligheten som på pappret, men det är mer än så. Telefonen är helt enkelt väldigt trevlig att använda."Läs hela testet här Vackert och vattentåligt mästerverk Mate20 Pro är ett mästerverk av gjutet 3D-glas med mjuka kurvor och kanter. Linjer jobbar i symmetrisk harmoni och fram- och baksida möts upp nästan sömlöst.Mobilen kommer i tre olika färger som är en hyllning till naturen. Ljuset reflekteras vackert i en speciell glasstruktur och den tunna designen gör att telefonen är ett nöje att titta på och hålla i handen.Framsidans täcks nästan helt och hållet av den vidsträckta AMOLED-displayen som mäter 6,39" på diagonalen och har en QHD-upplösning på 1440 x 3120 pixlar i 19,5:9-bildformat.  Inte nog med att Mate20 Pro är ett konstverk i sig - mobilen är gjord damm- och vattentät enligt IP68 så du kan ha med dig telefonen till stranden och ut i regnet utan att vara orolig.  Mobilen är testad för nedsänkning i ner till 1,5 meter sötvatten i upp till 30 minuter. Hög säkerhet med 3D face unlock och fingerprint in-screen Med den ergonomiska designen och dynamisk tryckavkännings-teknik behöver du bara höja fingret och trycka på skärmen så kommer telefonen att låsas upp säkert och direkt. Mate20 Pro tar ännu ett steg framåt i noggrannhet och säkerhet. Tack vare  3D-djupgående kamera, som kan projicera över 30 000 punkter, känner telefonen igen dig enkelt och låser blixtsnabbt upp skärmen på en halv sekund. Ditt ansikts-ID kan även användas för att säkert komma åt en privat skärm som innehåller låsta appar och personuppgifter. Maxad prestanda med Artificiell Intelligens Hjärna och hjärta i Mate20 Pro är Kirin 980-processorn som med 7 nm-processteknik och Artificiell Intelligens ger dig en maxad prestanda och ökad hastighet, effektivitet och förbättrad användarupplevelse. Tillsammans med generösa 6 GB RAM-minne får du en rapp telefon som gör multitasking och app-byten snabbt och naturligt. Huawei Mate 20 Pro är världens första 1.4 Gbps LTE Cat.21-smartphone som stödjer upp till 1.732 Gbps trådlös nedladdningshastighet. Njut av snabb, sömlös anslutning när som helst och var som helst. Android 9 Huawei Mate20 Pro är en av de första mobilerna som kommer med rykande färska Android 9 från start, med Huaweis egna användargränssnitt EMUI 9 ovanpå. Den nya versionen av det populära operativsystemet utnyttjar kraften av artificiell intelligens för att ge dig mer från din telefon. Nu är det smartare, snabbare och anpassar sig efter hur och när du använder telefonen. Gör mindre och få mer gjort genom smarta förutsägelser. Få dessutom koll på din skärmtid och sätt enkelt telefonen i Stör ej-läge. Leica trippelkamera Baksidan av Mate20 Pro har en kamerakonstellation av inte mindre än tre kamerasensorer på respektive 40, 20 och 8 megapixlar. Trippelkameran som är signerad Leica och drivs av AI avslöjar livets drama, textur, färg och skönhet i varje foto. 40 megapixlar, ƒ/1.8, 27 mm vidvinkel20 megapixlar, ƒ/2.2, 27 mm vidvinkel8 megapixlar, ƒ/2.4, 80 mm tele med 3x optisk zoom Samtliga kameror har optisk bildstabilisering och fasdetekterande autofokus/laserautofokus. Med dessa tre kameralinser kan du fotografera både svindlande utsikter och få med ett brett perspektiv till fascinerande detaljer med makrofoto så nära som 2,5 cm. AI-fotografering och natt-läge Genom att känna igen mer än 1500 scenarier inom 25 kategorier kan den uppgraderade AI-fotograferingen nu kategorisera och dela in objekt och scener i ett foto. Färger, ljusstyrka och kontrast justeras automatiskt och exakt med ett fantastiskt resultat. Sluta inte fotografera för att solen går ner. Tack vare Mate20 Pro's nattläge med avancerad AI-bildstabilisering kan du ta otroligt skarpa och fokuserade handhållna bilder i svagt ljus. Nattläget kan även balansera scener med hög kontrast för att presentera fantastiska bilder i varje inställning. AI-bioläge Filma med mobilen med äkta filmkänsla. Upplösningen är upp till 2160p @30fps eller 1080p @60fps. Med klassiska 21:9-filmförhållandet och HDR-alternativ kan du skapa underbara videos med överlägsen klarhet. Frontkamera och 3D-skulptering Kameran på framsidan av Mate20 Pro har en sensor på 24 megapixlar med en bländaröppning på ƒ/2.0. Förutom att ta fantastiska självporträtt har den en funktion där du kan skapa en selfie i 3D. Genom att analysera tiotusentals ansiktspunkter som upptäckts av den 3D-djupgående kameran, kommer AI-selfiemästaren att skulptera dina porträtt med de mest lämpliga justeringarna. Ny AI-belysning lägger till konstnärliga ljuseffekter och håller ditt ansikte i ett ljust fokus. Lek med ljuset och se vacker ut i alla dimensioner. Du kan även använda Mate20 Pro för att skanna en leksak med den 3D-djupgående kameran för att skapa en AI-levande modell. Du kan inte bara ta bilder på men även spela in det som rör sig och dansar på ditt skrivbord. Njut av det roliga med interaktion och dela det med dina vänner. Batteri och laddning En mobil gör sig inte till rätta om den måste sitta fast i en laddning. Batteriet i Mate20 Pro har en riktigt kraftfull kapacitet på 4200 mAh så den kan hänga med dig hela dagen, varje dag. När det trots allt blir dags att fylla på energinivåerna kan du göra det med Huaweis 40W SuperCharge med TÜV säker snabbladdningscertifiering. På 30 minuter kan du ladda batteriet upp till 70%.Huawei Mate20 Pro stöder även trådlös snabbladdning för att enkelt och bekvämt kunna ladda utan sladdar.  Sommarens skarpaste mobilkameror 5990 SEK 5990 NewCondition Discontinued
 1. Telefon & GPS
 2. Just nu
 3. Sommarens skarpaste mobilkameror