Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Vattentålig smartphone med stor skärm och smart AI-kamera

LG V30S ThinQ Metallic Grey

  Art.nr: 1003751
  • 6" QHD+ OLED-skärm i 18:9-format
  • 6 GB RAM + 128 GB ROM + microSD-kortplats
  • 16 + 13 mp-kameror med OIS
  • Trådlös laddning
  • Röstigenkänning

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

LG V30S ThinQ är en uppdatering på den redan fullspäckade V30 där LG lyckats trycka in ännu fler smarta funktioner. Denna smartphone har en revolutionerande OLED-skärm på 6 tum i 18:9-format med hög upplösning och smala ramar, dubbla bakre kameror med 10-bitars HDR-bildsensor och vattentålig konstruktion. Uppföljaren har fått nyaste operativsystemet och sedan har LG lagt mycket krut på kameran och gjort den ännu smartare med AI-funktioner och fotofilter.

Vad skiljer V30s mot V30?

Hårdvarumässigt är de båda telefonerna identiska, storlek, skärm och processor är desamma. Förutom färg så sitter alla skillnader på insidan; uppdaterat operativsystem till Android 8, utökat RAM-minne från 4 till 6 GB och lagringsutrymmet fördubblas från 64 GB till 128 GB. Sedan kommer de främsta skillnaderna i kameran med en AI-lins som känner igen vad du fotograferar, en QLens som hjälper dig hitta olika föremål för onlineshopping samt ett ljusläge som ger dig bättre bilder i mörka omgivningar.

Vacker och tålig design

Sömlösa kurvor och eleganta linjer möter IP68-certifiering och hållbarhet som tål fall enligt amerikanska militärens tuffa tester. Displayen har högkvalitativt 3D-glas och en extra stark metallram. Baksidan är behagligt texturerad som skyddar mot fläckar och kladd och en kamera som är helt inbyggd utan förhöjning. Både fram- och baksida täcks av reptåligt Gorilla Glass 5.

Resultatet är en vackert designad smartphone som ser bra ut och känns bra i handen, samtidigt som den är byggd för att bättre stå emot regn, snö, damm eller om du skulle råka tappa den.

Vacker OLED-skärm

Stor skärm, liten telefon. Tack vare en skärm i bildformatet 18:9 får man ut upp till 6 tum i en telefon lika bred som en gammal femtummare. Den extra marginalen kommer istället på höjden med en mer långsmal display som sträcker ut sig över nästan hela mobilens framsida. Skärmen är lätt böjd på långsidorna och glaset ansluter mot kanternas rundade metallram som bidrar till premium i både känsla och utseende.
Skärmen på LG V30s ThinQ har en revolutionerande OLED-skärm med QHD+-upplösning på 1440 x 2880 pixlar.

Dubbelkamera för bättre foton och filmer

På baksidan av V30s sitter dubbla kameralinser; en 16 megapixels-kamera med ƒ/1.6-bländare och ett synfält på 71°, vilket motsvarar en brännvidd på ungefär 30 mm på en fullformatskamera. Den andra linsen har en sensor på 13 megapixlar med bländare ƒ/1.9 och vidvinkel-objektiv på 120°, motsvarande ungefär 14 mm.

Med dessa kan du ta stillbilder på 16 megapixlar och filma upp till 4K UHD 2160p @30fps med funktioner som fasdetekterande autofokus, treaxlig bildstabilisering, manuellt läge och HDR. Tack vare stora bländare släpper kameran in mer ljus för att ta skarpare och klarare foton med förbättrad dynamiskt intervall och lågljusfunktioner. 

AI-kamera med fotofilter

V30s ThinQ har en ny AI Cam som analyserar objekten den ser och känner igen vad du fotograferar som den kategoriserar in bland åtta olika motivtyper, exempelvis porträtt, djur, mat, blommor och landskap. Sedan rekommenderar kameran fyra optimerade filteralternativ för motivtypen så du snabbt snabbt och enkelt kan ta bilder med de bästa färginställningarna för ditt specifika motiv.

QLens med fotosök

Den helt nya QLens hjälper dig hitta produkter och prylar online. Ta en bild och ta hjälp av QLens för att identifiera ett föremål - allt ifrån en målning, skor, hörlurar eller exotisk frukt - och få förslag på var du kan handla samma eller liknande produkt online.
QLens kan även användas för att scanna QR-koder.

En lysande kamera

Den tredje nyheten i kameran på V30s ThinQ jämfört med föregångaren V30 är det nya ljusläget (Bright mode). Den hjälper till att hålla bildkvaliteten uppe även när solen går ner. Bright Mode aktiveras automatiskt i mörka miljöer, så att du kan ta bilder och videor som är ljusare och skarpare. Missa aldrig ett speciellt ögonblick i romantiskt upplysta restauranger, konserter, klubbar eller under natthimlen.

Vidvinkelkamera ger dig mer

Få med mer av det som händer. 13-megapixels-kameran är en vidvinkellins med minimal förvrängning av kanterna. Lika praktiskt för slående utsiktsbilder och pampiga stadsvyer som för gruppbilden eller porträttet som sticker ut i mängden. Du växlar enkelt mellan de olika brännvidderna i LG's kameraapp.

LG V30 Vattentålig smartphone med proffsig kamera och B&O-premiumhörlurar

Tystnad, tagning och action!

LG V30s är din professionella filmkamera i fickan. Dubbla kameralinser med 10-bitars HDR-bildsensor fångar ett större färgomfång och möjligheten till loggkodning ger dig riktigt bra möjligheter till efterbearbetning av dina filmer. Så oavsett om du vill göra bättre vlogg-filmer, fånga snyggare filmklipp från semesterresan eller skapa cinematiska filmer med professionell bio-känsla så har LG V30s verktygen.

Manuellt läge ger dig möjligt att justera färgtemperatur, ISO, slutare med mera med bara några tryck och svep på skärmen. Resultatet ser du direkt på displayen innan du trycker på Record.
Du kan också spara en film-log, LG Cine Log, som underlättar postproduktionen. Loggkodningen är kompatibel med både DaVinci Resolve och Adobe Premiere Pro för redigering i efterhand, men med telefonen kommer självklart en redigeringsapp. Quick Video Editor låter dig klippa ihop olika filmsnuttar till en hel film, redo att exempelvis delas på sociala medier.

Vill du se mer om kameran?

Vill du se mer om mobilen som videokamera, kolla in youtube-klippen som gjorts i samarbete med LG och den professionella filmskaparen och regissören Parker Walbeck där han berättar om hur man skapar bioliknande filmer och jämför LG V30 med en professionell filmkamera.

LG V30 Vattentålig smartphone med proffsig kamera och B&O-premiumhörlurar

Point zoom för effektfull zoom

Istället för en skakig och ojämn inzoomning på det som är i mitten av bilden kan du med LG's funktion Point zoom klicka var du vill på skärmen och låta kameraappen skapa en effektfull in- eller utzoomning, jämnt och följsamt. Justera enkelt hastigheten på zoomningen för att skapa den känsla du vill ha.

Hitta känslan med Cine Effect

Skapa Hollywood-känsla på dina filmer med bara några knapptryckningar. Cine Effect är bioliknande effekter du kan lägga på dina videoklipp för att ge filmen en prägel av romantisk komedi, dokumentär, mystik, summer blockbuster eller gammaldags look. Cine Effect är inte detsamma som enkla fotofilter som används i många andra appar, utan jobbar från filmklippets råfil och adderar bildkalibrering framtagna av professionella redigerare.Ändra intensiteten i effekterna och lägg till vinjettering som du önskar.

LG V30 Vattentålig smartphone med proffsig kamera och B&O-premiumhörlurar

HiFi-ljud för audiofiler

Självklart lämnas inte ljudet åt slumpen varken när du filmar eller lyssnar på musik. Spela in HiFi-ljud till dina filmer med superb ljudkvalitet, även i högljudda miljöer.Ljud ut kommer från inbyggda högtalaren eller via 3,5 mm-jacket till hörlurar med 32 bitars HiFi-DAC. Skräddarsy din ljudupplevelse i V30s med olika förinställningar och digitala filter. Optimera ljudinställningarna för dina hörlurar och njut av V30's HiFi Quad DAC-uppspelning som får din musik att låta rik, fyllig och autentisk. Dessutom ingår ett par premiumhörlurar från B&O Play så du kan vara säker på att få ut bästa möjliga ljudet.

Batteri med trådlös laddning

I V30s sitter ett inbyggt batteri på 3300 mAh som testats till över 14 timmars med videouppspelning eller 33 timmars samtalstid (3G). Laddning sker via USB 2 Typ-C med stöd för Qualcomm Quick-Charge 3.0 som laddar upp halva batterinivån på endast 36 minuter.
Dessutom kan du slippa laddsladd helt och hållet med trådlös laddning via Qi- och pma-standard - bara placera telefonen på en trådlös laddplatta (säljs separat) för att fylla på batteriet.

Ta steget in i virtuell verklighet

LG V30s ThinQ är en av utvalda telefonmodeller som är kompatibel med Googles VR-headset Daydream View. Ta steget in i den virtuella världen och testa på en extremsport du aldrig vågat, utforska universums alla hörn, dyk ner i havet och simma med hajar eller ta dina spel till en helt ny nivå.

LG V30 Vattentålig smartphone redo för VR med Google Daydream View

Lås upp med ansikte eller röst

Slocknade skärmen med receptet precis när du kladdat ner fingrarna med deg? Eller vill du fortsätta läsa fast händerna är upptagna med annat? Inga problem med LG V30s. Bara lås upp skärmen med din röst. För att aktivera funktionen spelar du in en valfri fras som telefonen sedan matchar mot upplåsningsförsöket.
V30s har även upplåsning via ansiktsigenkänning där selfie-kameran läser av ditt ansikte. Slutligen finns även en traditionell fingeravtrycksläsare på baksidan av mobilen.

1003751 LG LG V30S ThinQ Metallic Grey LGH930.A8NUVK LG V30S ThinQ är en uppdatering på den redan fullspäckade V30 där LG lyckats trycka in ännu fler smarta funktioner. Denna smartphone har en revolutionerande OLED-skärm på 6 tum i 18:9-format med hög upplösning och smala ramar, dubbla bakre kameror med 10-bitars HDR-bildsensor och vattentålig konstruktion. Uppföljaren har fått nyaste operativsystemet och sedan har LG lagt mycket krut på kameran och gjort den ännu smartare med AI-funktioner och fotofilter. Vad skiljer V30s mot V30? Hårdvarumässigt är de båda telefonerna identiska, storlek, skärm och processor är desamma. Förutom färg så sitter alla skillnader på insidan; uppdaterat operativsystem till Android 8, utökat RAM-minne från 4 till 6 GB och lagringsutrymmet fördubblas från 64 GB till 128 GB. Sedan kommer de främsta skillnaderna i kameran med en AI-lins som känner igen vad du fotograferar, en QLens som hjälper dig hitta olika föremål för onlineshopping samt ett ljusläge som ger dig bättre bilder i mörka omgivningar. Vacker och tålig design Sömlösa kurvor och eleganta linjer möter IP68-certifiering och hållbarhet som tål fall enligt amerikanska militärens tuffa tester. Displayen har högkvalitativt 3D-glas och en extra stark metallram. Baksidan är behagligt texturerad som skyddar mot fläckar och kladd och en kamera som är helt inbyggd utan förhöjning. Både fram- och baksida täcks av reptåligt Gorilla Glass 5. Resultatet är en vackert designad smartphone som ser bra ut och känns bra i handen, samtidigt som den är byggd för att bättre stå emot regn, snö, damm eller om du skulle råka tappa den. Vacker OLED-skärm Stor skärm, liten telefon. Tack vare en skärm i bildformatet 18:9 får man ut upp till 6 tum i en telefon lika bred som en gammal femtummare. Den extra marginalen kommer istället på höjden med en mer långsmal display som sträcker ut sig över nästan hela mobilens framsida. Skärmen är lätt böjd på långsidorna och glaset ansluter mot kanternas rundade metallram som bidrar till premium i både känsla och utseende.Skärmen på LG V30s ThinQ har en revolutionerande OLED-skärm med QHD+-upplösning på 1440 x 2880 pixlar. Dubbelkamera för bättre foton och filmer På baksidan av V30s sitter dubbla kameralinser; en 16 megapixels-kamera med ƒ/1.6-bländare och ett synfält på 71°, vilket motsvarar en brännvidd på ungefär 30 mm på en fullformatskamera. Den andra linsen har en sensor på 13 megapixlar med bländare ƒ/1.9 och vidvinkel-objektiv på 120°, motsvarande ungefär 14 mm. Med dessa kan du ta stillbilder på 16 megapixlar och filma upp till 4K UHD 2160p @30fps med funktioner som fasdetekterande autofokus, treaxlig bildstabilisering, manuellt läge och HDR. Tack vare stora bländare släpper kameran in mer ljus för att ta skarpare och klarare foton med förbättrad dynamiskt intervall och lågljusfunktioner.  AI-kamera med fotofilter V30s ThinQ har en ny AI Cam som analyserar objekten den ser och känner igen vad du fotograferar som den kategoriserar in bland åtta olika motivtyper, exempelvis porträtt, djur, mat, blommor och landskap. Sedan rekommenderar kameran fyra optimerade filteralternativ för motivtypen så du snabbt snabbt och enkelt kan ta bilder med de bästa färginställningarna för ditt specifika motiv. QLens med fotosök Den helt nya QLens hjälper dig hitta produkter och prylar online. Ta en bild och ta hjälp av QLens för att identifiera ett föremål - allt ifrån en målning, skor, hörlurar eller exotisk frukt - och få förslag på var du kan handla samma eller liknande produkt online.QLens kan även användas för att scanna QR-koder. En lysande kamera Den tredje nyheten i kameran på V30s ThinQ jämfört med föregångaren V30 är det nya ljusläget (Bright mode). Den hjälper till att hålla bildkvaliteten uppe även när solen går ner. Bright Mode aktiveras automatiskt i mörka miljöer, så att du kan ta bilder och videor som är ljusare och skarpare. Missa aldrig ett speciellt ögonblick i romantiskt upplysta restauranger, konserter, klubbar eller under natthimlen. Vidvinkelkamera ger dig mer Få med mer av det som händer. 13-megapixels-kameran är en vidvinkellins med minimal förvrängning av kanterna. Lika praktiskt för slående utsiktsbilder och pampiga stadsvyer som för gruppbilden eller porträttet som sticker ut i mängden. Du växlar enkelt mellan de olika brännvidderna i LG's kameraapp. Tystnad, tagning och action! LG V30s är din professionella filmkamera i fickan. Dubbla kameralinser med 10-bitars HDR-bildsensor fångar ett större färgomfång och möjligheten till loggkodning ger dig riktigt bra möjligheter till efterbearbetning av dina filmer. Så oavsett om du vill göra bättre vlogg-filmer, fånga snyggare filmklipp från semesterresan eller skapa cinematiska filmer med professionell bio-känsla så har LG V30s verktygen. Manuellt läge ger dig möjligt att justera färgtemperatur, ISO, slutare med mera med bara några tryck och svep på skärmen. Resultatet ser du direkt på displayen innan du trycker på Record.Du kan också spara en film-log, LG Cine Log, som underlättar postproduktionen. Loggkodningen är kompatibel med både DaVinci Resolve och Adobe Premiere Pro för redigering i efterhand, men med telefonen kommer självklart en redigeringsapp. Quick Video Editor låter dig klippa ihop olika filmsnuttar till en hel film, redo att exempelvis delas på sociala medier. Vill du se mer om kameran? Vill du se mer om mobilen som videokamera, kolla in youtube-klippen som gjorts i samarbete med LG och den professionella filmskaparen och regissören Parker Walbeck där han berättar om hur man skapar bioliknande filmer och jämför LG V30 med en professionell filmkamera. Point zoom för effektfull zoom Istället för en skakig och ojämn inzoomning på det som är i mitten av bilden kan du med LG's funktion Point zoom klicka var du vill på skärmen och låta kameraappen skapa en effektfull in- eller utzoomning, jämnt och följsamt. Justera enkelt hastigheten på zoomningen för att skapa den känsla du vill ha. Hitta känslan med Cine Effect Skapa Hollywood-känsla på dina filmer med bara några knapptryckningar. Cine Effect är bioliknande effekter du kan lägga på dina videoklipp för att ge filmen en prägel av romantisk komedi, dokumentär, mystik, summer blockbuster eller gammaldags look. Cine Effect är inte detsamma som enkla fotofilter som används i många andra appar, utan jobbar från filmklippets råfil och adderar bildkalibrering framtagna av professionella redigerare.Ändra intensiteten i effekterna och lägg till vinjettering som du önskar. HiFi-ljud för audiofiler Självklart lämnas inte ljudet åt slumpen varken när du filmar eller lyssnar på musik. Spela in HiFi-ljud till dina filmer med superb ljudkvalitet, även i högljudda miljöer.Ljud ut kommer från inbyggda högtalaren eller via 3,5 mm-jacket till hörlurar med 32 bitars HiFi-DAC. Skräddarsy din ljudupplevelse i V30s med olika förinställningar och digitala filter. Optimera ljudinställningarna för dina hörlurar och njut av V30's HiFi Quad DAC-uppspelning som får din musik att låta rik, fyllig och autentisk. Dessutom ingår ett par premiumhörlurar från B&O Play så du kan vara säker på att få ut bästa möjliga ljudet. Batteri med trådlös laddning I V30s sitter ett inbyggt batteri på 3300 mAh som testats till över 14 timmars med videouppspelning eller 33 timmars samtalstid (3G). Laddning sker via USB 2 Typ-C med stöd för Qualcomm Quick-Charge 3.0 som laddar upp halva batterinivån på endast 36 minuter.Dessutom kan du slippa laddsladd helt och hållet med trådlös laddning via Qi- och pma-standard - bara placera telefonen på en trådlös laddplatta (säljs separat) för att fylla på batteriet. Ta steget in i virtuell verklighet LG V30s ThinQ är en av utvalda telefonmodeller som är kompatibel med Googles VR-headset Daydream View. Ta steget in i den virtuella världen och testa på en extremsport du aldrig vågat, utforska universums alla hörn, dyk ner i havet och simma med hajar eller ta dina spel till en helt ny nivå. Lås upp med ansikte eller röst Slocknade skärmen med receptet precis när du kladdat ner fingrarna med deg? Eller vill du fortsätta läsa fast händerna är upptagna med annat? Inga problem med LG V30s. Bara lås upp skärmen med din röst. För att aktivera funktionen spelar du in en valfri fras som telefonen sedan matchar mot upplåsningsförsöket.V30s har även upplåsning via ansiktsigenkänning där selfie-kameran läser av ditt ansikte. Slutligen finns även en traditionell fingeravtrycksläsare på baksidan av mobilen. Telefon & GPS 5 8 3490 SEK 3490 NewCondition Discontinued
  1. Telefon & GPS