Kameror, skärm, prestanda. Allt är Pro

Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Space Grey

  Art.nr: 1009964
 • 6,5-tums XDR OLED-skärm
 • Trippelkamera med vidvinkel, ultravidvinkel och tele
 • Frontkamera med slofies
 • A13 Bionic-chip
 • Snabbladdning och trådlös laddning

Kombinera med

Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Space Grey
Produkt du tittar på: Kameror, skärm, prestanda. Allt är Pro

12 490:-


 • Pris: 13 038:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Helt nytt trippelkamerasystem. Batteri som räcker hela dagen¹. Det snabbaste chippet i en smartphone. Och en 6,5-tums Super Retina XDR-skärm – den största och ljusstarkaste skärmen på en iPhone².

Ta suveräna videor och bilder med ultravidvinkel-, vidvinkel- och telekamerorna. Ta dina bästa mörkerbilder med Nattläge. Titta på filmer och serier i HDR på den 6,5 tum stora Super Retina XDR-skärmen – den ljusstarkaste iPhone-skärmen någonsin². Upplev enastående prestanda med A13 Bionic för spel, förstärkt verklighet (AR) och fotografering. Du får även ett batteri som räcker hela dagen¹ och förbättrad vattentålighet³. Allt i världens första iPhone kraftfull nog att kallas Pro.

Funktioner

 • 6,5-tums Super Retina XDR OLED-skärm²
 • Står emot vatten och damm (4 meter i upp till 30 minuter, IP68)³
 • Trippelkamerasystem med 12 MP vidvinkel, ultravidvinkel och tele; nattläge, porträttläge och video i 4K med upp till 60 bilder/s
 • 12 MP-kamera på framsidan med TrueDepth, porträttläge, video i 4K och slowmotion
 • Face ID för säker autentisering och Apple Pay
 • A13 Bionic-chip med tredje generationen Neural Engine
 • Snabbladdning med 18 W-adapter som följer med
 • Trådlös laddning ⁴
 • iOS 13 med mörkt läge, nya redigeringsverktyg för bilder och video och helt nya funktioner för integritetsskydd

Juridisk information

 1. Batteritiden varierar beroende på konfiguration, inställningar och användning. Mer information hittar du på apple.com/se/batteries.
 2. Skärmen har rundade hörn. När den mäts som en rektangel är skärmen på iPhone 11 Pro 5,85 tum diagonalt, och skärmen på iPhone 11 Pro Max är 6,46 tum diagonalt. Den faktiska skärmytan är något mindre.
 3. iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max står emot vatten, stänk och damm. Både iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max har testats i laboratorium och uppfyller kraven för klass IP68 i enlighet med IEC-standard 60529 (maxdjup 4 meter i upp till 30 minuter). Graden av tålighet mot vatten, stänk och damm är inte permanent och skyddet kan minska vid normalt slitage. Försök inte att ladda en blöt iPhone. I användarhandboken kan du läsa om hur du bäst rengör och torkar din enhet. Fuktskador täcks inte av garantin.
 4. Trådlösa Qi-laddare säljs separat.

Apple TV+ ingår*

Apple TV+ ingår i ett år när du köper en Apple-enhet. Titta på originalserier och -filmer i Apple TV-appen.*

Apple TV+

* 59 kr/månad efter den kostnadsfria provperioden. Ett abonnemang per familjedelningsgrupp. Erbjudandet gäller i tre månader efter att en enhet som ingår i erbjudandet har aktiverats. Abonnemanget förnyas automatiskt tills det annulleras. Läs fullständiga begränsningar och andra villkor här.


Apple TV+ ingår*

Apple TV+ ingår i ett år när du köper en Apple-enhet. Titta på originalserier och -filmer i Apple TV-appen.*

Apple TV+

* 59 kr/månad efter den kostnadsfria provperioden. Ett abonnemang per familjedelningsgrupp. Erbjudandet gäller i tre månader efter att en enhet som ingår i erbjudandet har aktiverats. Abonnemanget förnyas automatiskt tills det annulleras. Läs fullständiga begränsningar och andra villkor här.

Vi hjälper dig välja rätt mobilabonnemang
Vi hjälper dig välja rätt mobilabonnemang
1009964 Apple Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Space Grey MWHD2QN/A Helt nytt trippelkamerasystem. Batteri som räcker hela dagen¹. Det snabbaste chippet i en smartphone. Och en 6,5-tums Super Retina XDR-skärm – den största och ljusstarkaste skärmen på en iPhone². Ta suveräna videor och bilder med ultravidvinkel-, vidvinkel- och telekamerorna. Ta dina bästa mörkerbilder med Nattläge. Titta på filmer och serier i HDR på den 6,5 tum stora Super Retina XDR-skärmen – den ljusstarkaste iPhone-skärmen någonsin². Upplev enastående prestanda med A13 Bionic för spel, förstärkt verklighet (AR) och fotografering. Du får även ett batteri som räcker hela dagen¹ och förbättrad vattentålighet³. Allt i världens första iPhone kraftfull nog att kallas Pro. Funktioner 6,5-tums Super Retina XDR OLED-skärm²Står emot vatten och damm (4 meter i upp till 30 minuter, IP68)³Trippelkamerasystem med 12 MP vidvinkel, ultravidvinkel och tele; nattläge, porträttläge och video i 4K med upp till 60 bilder/s12 MP-kamera på framsidan med TrueDepth, porträttläge, video i 4K och slowmotionFace ID för säker autentisering och Apple PayA13 Bionic-chip med tredje generationen Neural EngineSnabbladdning med 18 W-adapter som följer medTrådlös laddning ⁴iOS 13 med mörkt läge, nya redigeringsverktyg för bilder och video och helt nya funktioner för integritetsskydd Juridisk information Batteritiden varierar beroende på konfiguration, inställningar och användning. Mer information hittar du på apple.com/se/batteries.Skärmen har rundade hörn. När den mäts som en rektangel är skärmen på iPhone 11 Pro 5,85 tum diagonalt, och skärmen på iPhone 11 Pro Max är 6,46 tum diagonalt. Den faktiska skärmytan är något mindre.iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max står emot vatten, stänk och damm. Både iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max har testats i laboratorium och uppfyller kraven för klass IP68 i enlighet med IEC-standard 60529 (maxdjup 4 meter i upp till 30 minuter). Graden av tålighet mot vatten, stänk och damm är inte permanent och skyddet kan minska vid normalt slitage. Försök inte att ladda en blöt iPhone. I användarhandboken kan du läsa om hur du bäst rengör och torkar din enhet. Fuktskador täcks inte av garantin.Trådlösa Qi-laddare säljs separat. Mobiltelefoner 4,8 11 12490 SEK 12490 NewCondition InStock
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefoner