Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

iPhone 8 Plus 64 GB med 5,5-tumsskärm och dubbel kamera

Apple iPhone 8 Plus 64GB Space Grey

  Art.nr: 247718
 • 5,5-tums Retina HD-skärm
 • Vatten- och dammtålig design
 • Dubbel 12 MP-kamera med 4K-video
 • 7 MP FaceTime HD-kamera
 • Trådlös laddning
 • Max 2 per kund

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

iPhone 8 har en design helt i glas och ett band av samma slags aluminium som används inom rymdindustrin. Laddas trådlöst¹. Står emot vatten och damm². 5,5-tums Retina HD-skärm med True Tone. Dubbel 12 MP-kamera med porträttläge och porträttljus. Drivs av A11 Bionic-chippet. Stöder förstärkt verklighet i appar och spel. Och iOS 12, det mest avancerade mobiloperativsystemet, med nya kraftfulla verktyg som gör iPhone ännu mer personlig.

De viktigaste funktionerna

 • 5,5-tums Retina HD-skärm med True Tone
 • Står emot vatten och damm enligt IP67 (maxdjup 1 meter i upp till 30 minuter)²
 • Dubbel 12 MP-kamera med OIS, porträttläge, porträttljus och video i 4K (upp till 60 bilder/s)
 • 7 MP FaceTime HD-kamera med Retina Flash
 • Touch ID för säker autentisering och Apple Pay³
 • A11 Bionic-chip med Neural Engine
 • Trådlös laddning (kompatibel med Qi-laddare)¹
 • iOS 12 med Skärmtid, FaceTime-gruppsamtal och ännu snabbare prestanda

Juridisk information

 1. Laddningsplatta krävs, säljs separat.
 2. iPhone 8 och iPhone 8 Plus står emot vatten, stänk och damm. De har testats i laboratorium och uppfyller kraven för klass IP67 i enlighet med IEC-standard 60529. Graden av tålighet mot vatten, stänk och damm är inte permanent och skyddet kan minska vid normal användning. Försök inte att ladda en blöt iPhone. I användarhandboken kan du läsa om hur du bäst rengör och torkar din enhet. Vätskeskador täcks inte av garantin.
 3. Apple Pay är inte tillgängligt i alla länder. En lista över länder och regioner som har Apple Pay finns på www.apple.com/se/ios/feature-availability/#apple-pay.

Apple TV+ ingår*

Apple TV+ ingår i ett år när du köper en Apple-enhet. Titta på originalserier och -filmer i Apple TV-appen.*

Apple TV+

* 59 kr/månad efter den kostnadsfria provperioden. Ett abonnemang per familjedelningsgrupp. Erbjudandet gäller i tre månader efter att en enhet som ingår i erbjudandet har aktiverats. Abonnemanget förnyas automatiskt tills det annulleras. Läs fullständiga begränsningar och andra villkor här.


Apple TV+ ingår*

Apple TV+ ingår i ett år när du köper en Apple-enhet. Titta på originalserier och -filmer i Apple TV-appen.*

Apple TV+

* 59 kr/månad efter den kostnadsfria provperioden. Ett abonnemang per familjedelningsgrupp. Erbjudandet gäller i tre månader efter att en enhet som ingår i erbjudandet har aktiverats. Abonnemanget förnyas automatiskt tills det annulleras. Läs fullständiga begränsningar och andra villkor här.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Vi hjälper dig välja rätt mobilabonnemang
Vi hjälper dig välja rätt mobilabonnemang
247718 Apple Apple iPhone 8 Plus 64GB Space Grey MQ8L2QN/A iPhone 8 har en design helt i glas och ett band av samma slags aluminium som används inom rymdindustrin. Laddas trådlöst¹. Står emot vatten och damm². 5,5-tums Retina HD-skärm med True Tone. Dubbel 12 MP-kamera med porträttläge och porträttljus. Drivs av A11 Bionic-chippet. Stöder förstärkt verklighet i appar och spel. Och iOS 12, det mest avancerade mobiloperativsystemet, med nya kraftfulla verktyg som gör iPhone ännu mer personlig. De viktigaste funktionerna 5,5-tums Retina HD-skärm med True ToneStår emot vatten och damm enligt IP67 (maxdjup 1 meter i upp till 30 minuter)²Dubbel 12 MP-kamera med OIS, porträttläge, porträttljus och video i 4K (upp till 60 bilder/s)7 MP FaceTime HD-kamera med Retina FlashTouch ID för säker autentisering och Apple Pay³A11 Bionic-chip med Neural EngineTrådlös laddning (kompatibel med Qi-laddare)¹iOS 12 med Skärmtid, FaceTime-gruppsamtal och ännu snabbare prestanda Juridisk information Laddningsplatta krävs, säljs separat.iPhone 8 och iPhone 8 Plus står emot vatten, stänk och damm. De har testats i laboratorium och uppfyller kraven för klass IP67 i enlighet med IEC-standard 60529. Graden av tålighet mot vatten, stänk och damm är inte permanent och skyddet kan minska vid normal användning. Försök inte att ladda en blöt iPhone. I användarhandboken kan du läsa om hur du bäst rengör och torkar din enhet. Vätskeskador täcks inte av garantin.Apple Pay är inte tillgängligt i alla länder. En lista över länder och regioner som har Apple Pay finns på www.apple.com/se/ios/feature-availability/#apple-pay. Mobiltelefoner 3,9 10 6490 SEK 6490 NewCondition Discontinued
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefoner