Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

iPhone Xʀ (PRODUCT)RED™ 256 GB - Briljans. På alla sätt

Apple iPhone XR 256GB (PRODUCT)RED

  Art.nr: 1005107
 • 6,1-tums HD-skärm
 • Vatten- och dammtålig IP67
 • 12 MP-kamera med OIS
 • iOS 12 & Face ID
 • Trådlös laddning
 • Max 2 per kund

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

iPhone Xʀ har en avancerad LCD-skärm – en 6,1-tums Liquid Retina-skärm med branschens bästa färgåtergivning och en nytänkande design som gör att den bakbelysta skärmen kan sträcka sig ända ut i hörnen¹. Sex fantastiska finishar. 
Med avancerad Face ID kan du tryggt låsa upp mobilen, logga in i appar och göra betalningar, allt med bara ett ögonkast. A12 Bionic-chippet med nästa generation Neural Engine använder maskininlärning i realtid. Det gör upplevelsen av bland annat bilder, spel och förstärkt verklighet så mycket starkare. 

Ett banbrytande system med 12 MP-kamera, porträttläge, porträttljus, förbättrad bokeh-effekt och en helt ny möjlighet att justera skärpedjupet i efterhand. Vattentålig enligt IP67. iOS 12 är det mest avancerade mobiloperativsystemet i världen, med nya kraftfulla verktyg som gör iPhone ännu mer personlig.

De viktigaste funktionerna

 • 6,1-tums Liquid Retina HD-skärm (LCD)¹
 • Står emot vatten och damm enligt IP67 (maxdjup 1 meter i upp till 30 minuter)²
 • 12 MP-kamera med OIS och skärmkamera med TrueDepth och 7 MP, porträttläge, porträttljus, skärpedjupsjustering och Smart HDR
 • Face ID för säker autentisering och Apple Pay³
 • A12 Bionic-chip med den nya generationen Neural Engine
 • Trådlös laddning och fungerar med Qi-laddare (säljs separat)
 • iOS 12 med Memoji, Skärmtid, Siri-genvägar och FaceTime-gruppsamtal⁴

iPhone Xʀ (PRODUCT)RED™

När du köper iPhone Xʀ (PRODUCT)RED™ bidrar Apple direkt till Globala fondens arbete med att bekämpa AIDS.

Juridisk information

 1. Skärmen har rundade hörn. När den mäts som en rektangel är skärmen på iPhone Xʀ 6,06 tum diagonalt. Den faktiska visningsytan är något mindre.
 2. iPhone Xʀ står emot vatten, stänk och damm. Den har testats i laboratorium och uppfyller kraven för klass IP67 i enlighet med IEC-standard 60529 (maxdjup 1 meter i upp till 30 minuter). Graden av tålighet mot vatten, stänk och damm är inte permanent och skyddet kan minska vid normalt slitage. Försök inte ladda en blöt iPhone. I användarhandboken kan du läsa om hur du bäst rengör och torkar din enhet. Fuktskador täcks inte av garantin.
 3. Apple Pay är inte tillgängligt i alla länder. En lista över länder och regioner som har Apple Pay finns på www.apple.com/se.
 4. FaceTime-gruppsamtal kommer att bli tillgängliga i samband med en mjukvaruuppdatering av iOS 12 senare i år.

Teknisk information

Fullständig teknisk information finns på www.apple.com/se/iphone-Xʀ/specs.

Titta även på

(6 st)
 • 5,8-tums OLED Super Retina-skärm
 • Dubbel 12 MP-kamera
 • iOS 12 med Memoji och FaceTime-gruppsamtal

10 990:-

Titta även på

(6 st)
 • 5,8-tums OLED Super Retina-skärm
 • Dubbel 12 MP-kamera
 • iOS 12 med Memoji och FaceTime-gruppsamtal

10 990:-

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Apple Apple iPhone XR 256GB (PRODUCT)RED MRYM2QN/A iPhone Xʀ har en avancerad LCD-skärm – en 6,1-tums Liquid Retina-skärm med branschens bästa färgåtergivning och en nytänkande design som gör att den bakbelysta skärmen kan sträcka sig ända ut i hörnen¹. Sex fantastiska finishar.  Med avancerad Face ID kan du tryggt låsa upp mobilen, logga in i appar och göra betalningar, allt med bara ett ögonkast. A12 Bionic-chippet med nästa generation Neural Engine använder maskininlärning i realtid. Det gör upplevelsen av bland annat bilder, spel och förstärkt verklighet så mycket starkare.  Ett banbrytande system med 12 MP-kamera, porträttläge, porträttljus, förbättrad bokeh-effekt och en helt ny möjlighet att justera skärpedjupet i efterhand. Vattentålig enligt IP67. iOS 12 är det mest avancerade mobiloperativsystemet i världen, med nya kraftfulla verktyg som gör iPhone ännu mer personlig. De viktigaste funktionerna 6,1-tums Liquid Retina HD-skärm (LCD)¹Står emot vatten och damm enligt IP67 (maxdjup 1 meter i upp till 30 minuter)²12 MP-kamera med OIS och skärmkamera med TrueDepth och 7 MP, porträttläge, porträttljus, skärpedjupsjustering och Smart HDRFace ID för säker autentisering och Apple Pay³A12 Bionic-chip med den nya generationen Neural EngineTrådlös laddning och fungerar med Qi-laddare (säljs separat)iOS 12 med Memoji, Skärmtid, Siri-genvägar och FaceTime-gruppsamtal⁴ iPhone Xʀ (PRODUCT)RED™ När du köper iPhone Xʀ (PRODUCT)RED™ bidrar Apple direkt till Globala fondens arbete med att bekämpa AIDS. Juridisk information Skärmen har rundade hörn. När den mäts som en rektangel är skärmen på iPhone Xʀ 6,06 tum diagonalt. Den faktiska visningsytan är något mindre.iPhone Xʀ står emot vatten, stänk och damm. Den har testats i laboratorium och uppfyller kraven för klass IP67 i enlighet med IEC-standard 60529 (maxdjup 1 meter i upp till 30 minuter). Graden av tålighet mot vatten, stänk och damm är inte permanent och skyddet kan minska vid normalt slitage. Försök inte ladda en blöt iPhone. I användarhandboken kan du läsa om hur du bäst rengör och torkar din enhet. Fuktskador täcks inte av garantin.Apple Pay är inte tillgängligt i alla länder. En lista över länder och regioner som har Apple Pay finns på www.apple.com/se.FaceTime-gruppsamtal kommer att bli tillgängliga i samband med en mjukvaruuppdatering av iOS 12 senare i år. Teknisk information Fullständig teknisk information finns på www.apple.com/se/iphone-Xʀ/specs. Mobiltelefoner 5 1 9990 SEK 9990 NewCondition InStock
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefoner