Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Eleganta Zenfone 3 med utmärkt prestanda

ASUS Zenfone 3 32GB Black

  Art.nr: 240042
  • 5,2” Super IPS-skärm
  • 16 MP-kamera med TriTech-autofokus
  • Elegant design av glas och aluminium
  • Åttakärnig processor
  • Stöd för dubbla SIM-kort

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ASUS Zenfone 3 är en vacker smartphone med Zen-inspirerat mönster på metallbakstycket som sluter upp med framsidan av glas. Telefonen har bland annat en 5.2” Super IPS-skärm, åttakärnig Snapdragon-processor, 3 GB RAM och Android 8. Baksidans 16-megapixelkamera har TriTech AF-teknik som ger dig skarp fokus snabbare. Dessutom kan du använda två sim-kort i Asus Zenfone 3 - helt enkelt en modern smartphone för den moderna människan.

5,2-tums skärm

Zenfone 3 har en fantastisk 5,2-tums skärm med 1920 x 1080 Full HD-upplösning för rika detaljer och skarp text. Med hela 600 nits ljusstyrka blir skärmen tydlig även under de svåraste ljusförhållanden. Med en ultratunn ram på endast 2,1 mm har Zenfone 3 hela 75,6 % skärm i förhållande till kroppen, det är mer skärm och mindre distraktioner.

Upplev en fantastisk respons på Zenfone 3, med en rekordsnabb svarstid på bara 60 ms, vilket är snäppet vassare än konkurrerande smartphones som vanligtvis har 80-100 ms i svarstid. Upplevelsen blir jämn och fri från eftersläpningar.

16 MP-kamera

För att kunna fånga verklighetstrogna bilder har PixelMaster 3,0 en 16 megapixel kamera med en Sony IMX298 sensor, samt sex-elements objektiv med en stor f / 2,0 bländare. Och du får tillgång till TriTech autofokus för variabelt avstånd, ljushantering och klarhet på bara 0,03 sekunder -skyddat av safirglas mot repor och slitage. Telefonen har även givits optisk och elektronisk bildstabilisering samt 4K UHD videoinspelning vilket försäkrar skarpa bilder och videoklipp.

Tre fokuserings tekniker - laser, phase detection och kontinuerlig autofokus - i ett harmoniskt system. Resultatet är en skarp fokus på bara 0,03 sekunder i varierande förhållanden, för alla scenarier och upp till tio gånger snabbare än tiden det tar att blinka.

Prestanda

Zenfone 3s eleganta yttre döljer en kraftfull insida, bland annat en 64-bitars 2,0 GHz Okta-core Qualcomm Snapdragon 625-processor, 3 GB RAM minne och desktop-klass Adreno 506 grafik. Den kraftfulla processorn har revolutionerande 14nm-teknik som levererar kraftfull prestanda, samtidigt som den minskar strömförbrukningen med 35%. Zenfone 3 har dubbla 4G SIM platser för fullständig flexibilitet, och hastigheter upp till 300Mbps (CAT 7) nedladdningar via valfritt SIM-kort. Du får dessutom den senaste 802.11ac tekniken för Wi-Fi-anslutningar med stöd för upp till imponerande 433Mbps.

Med en avancerad högtalarkonstruktion, och Smart AMP-teknik kan du njuta av ett kraftfullt ljud i alla scenarion. Koppla in dina hörlurar och upplev High-Res ljudkvalitet vart du än är.

Fingeravtrycksläsare

Zenfone 3 har en fingeravtryckssensor som är perfekt positionerad för hur du håller telefonen. Lås upp Zenfone 3 på bara 0,2 sekunder, lagra upp till 5 fingeravtryck med 360◦ fingerigenkänning. Fingeravtryckssensorn kommer även med stöd för programmerbara app-funktioner.

ASUS ASUS Zenfone 3 32GB Black 90AZ0171-M01800 ASUS Zenfone 3 är en vacker smartphone med Zen-inspirerat mönster på metallbakstycket som sluter upp med framsidan av glas. Telefonen har bland annat en 5.2” Super IPS-skärm, åttakärnig Snapdragon-processor, 3 GB RAM och Android 8. Baksidans 16-megapixelkamera har TriTech AF-teknik som ger dig skarp fokus snabbare. Dessutom kan du använda två sim-kort i Asus Zenfone 3 - helt enkelt en modern smartphone för den moderna människan. 5,2-tums skärm Zenfone 3 har en fantastisk 5,2-tums skärm med 1920 x 1080 Full HD-upplösning för rika detaljer och skarp text. Med hela 600 nits ljusstyrka blir skärmen tydlig även under de svåraste ljusförhållanden. Med en ultratunn ram på endast 2,1 mm har Zenfone 3 hela 75,6 % skärm i förhållande till kroppen, det är mer skärm och mindre distraktioner. Upplev en fantastisk respons på Zenfone 3, med en rekordsnabb svarstid på bara 60 ms, vilket är snäppet vassare än konkurrerande smartphones som vanligtvis har 80-100 ms i svarstid. Upplevelsen blir jämn och fri från eftersläpningar. 16 MP-kamera För att kunna fånga verklighetstrogna bilder har PixelMaster 3,0 en 16 megapixel kamera med en Sony IMX298 sensor, samt sex-elements objektiv med en stor f / 2,0 bländare. Och du får tillgång till TriTech autofokus för variabelt avstånd, ljushantering och klarhet på bara 0,03 sekunder -skyddat av safirglas mot repor och slitage. Telefonen har även givits optisk och elektronisk bildstabilisering samt 4K UHD videoinspelning vilket försäkrar skarpa bilder och videoklipp. Tre fokuserings tekniker - laser, phase detection och kontinuerlig autofokus - i ett harmoniskt system. Resultatet är en skarp fokus på bara 0,03 sekunder i varierande förhållanden, för alla scenarier och upp till tio gånger snabbare än tiden det tar att blinka. Prestanda Zenfone 3s eleganta yttre döljer en kraftfull insida, bland annat en 64-bitars 2,0 GHz Okta-core Qualcomm Snapdragon 625-processor, 3 GB RAM minne och desktop-klass Adreno 506 grafik. Den kraftfulla processorn har revolutionerande 14nm-teknik som levererar kraftfull prestanda, samtidigt som den minskar strömförbrukningen med 35%. Zenfone 3 har dubbla 4G SIM platser för fullständig flexibilitet, och hastigheter upp till 300Mbps (CAT 7) nedladdningar via valfritt SIM-kort. Du får dessutom den senaste 802.11ac tekniken för Wi-Fi-anslutningar med stöd för upp till imponerande 433Mbps. Med en avancerad högtalarkonstruktion, och Smart AMP-teknik kan du njuta av ett kraftfullt ljud i alla scenarion. Koppla in dina hörlurar och upplev High-Res ljudkvalitet vart du än är. Fingeravtrycksläsare Zenfone 3 har en fingeravtryckssensor som är perfekt positionerad för hur du håller telefonen. Lås upp Zenfone 3 på bara 0,2 sekunder, lagra upp till 5 fingeravtryck med 360◦ fingerigenkänning. Fingeravtryckssensorn kommer även med stöd för programmerbara app-funktioner. Mobiltelefoner 4,1 8 1990 SEK 1990 NewCondition InStock
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefoner