Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Snabba Zenfone 3 MAX med kraftfullt batteri

ASUS Zenfone 3 MAX 32GB Grey

  Art.nr: 240038
 • 5,5” IPS-skärm
 • 16 MP-kamera med snabb fokus
 • 4100 mAh-batteri
 • Åttakärnig processor
 • Stöd för dubbla SIM-kort

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ASUS Zenfone 3 MAX är en stilig smartphone där fokus ligger på kraftfull batteriprestanda. Det stora 4100 mAh-batteriet ger dig upp till 38 dagars standbytid och 17 timmars samtalstid. Njut av friheten att inte behöva tänka på att ladda mobilen. Du har även möjligheten att ladda andra externa enheter eller hjälpa dina vänner i nöd med den inbyggda power bank-tekniken. Och telefonens designen i glas och metall ger en hög premiumkänsla. På framsidan hittar du en stor och ljusstark 5,5" IPS-skärm med korrekt färgåtergivning och hög kontrast. Ta chansen och gör din vardag lite enklare med Zenfone 3 MAX.

Design

Med sin estetiskt tilltalande design, och byggkvalitet som inte kompromissar är Zenfone 3 Max en behövd nyhet i sitt segment. Framsidan domineras av en FHD-skärm skyddad av 2,5D glas, medans bakstycket  har konstruerats i metall. Och med mjuka, rundade hörn får telefonen en skön känsla i din hand.

5,5" IPS-skärm

Skärmen är det första du lägger märket till på en smartphone, och ASUS har valt att utrusta Zenfone 3 Max med en riktigt vass och ljusstark IPS skärm med 1920 x 1080 upplösning. Skärmens höga ljusstyrka försäkrar en god synlighet i ljusa miljöer så som utomhus, eller vid stark belysning. Med IPS teknik visas färgerna korrekt och dina bilder speglar ögonblicket du fångat.

16 MP-kamera

Med Zenfone 3 MAX får du ta del av en stor f / 2,0 bländare och TriTech-autofokus. Detta för variabelt avstånd, ljushantering och klarhet på 0,03 sekunder. Telefonen har elektronisk bildstabilisering för skarpa bilder och filmer och med äkta 4K UHD videoinspelning kan du spela in extremt detaljrika filmer.

ASUS har kombinerat tre fokuseringstekniker, laser, fasdetektering och kontinuerlig autofokus, allt i ett harmoniskt system. Resultatet är en tydlig fokus på bara 0,03 sekunder i varierande förhållanden för alla scenarier. Det är upp till tio gånger snabbare än tiden det tar att blinka.

Prestanda

Processorn är hjärtat i en smartphone, och Zenfone 3 Max har utrustats med en riktigt bra sådan, Qualcomm Snapdragon 403 Octa-Core 64-bit. Denna multitråds-CPU hanterar alla dina vardagliga appar och program med lätthet och är dessutom riktigt energieffektiv.

Zenfone 3 Max har även en bakre fingeravtryckssensor, vilket är perfekt positionerad för hur du håller din telefon. Du låser upp den på bara 0,2 sekunder och kan lagra upp till 5 fingeravtryck med 360°-fingerigenkänning.

4100 mAh-batteri

Zenfone 3 Max har ett stort 4100 mAh-batteri med inbyggd power bank-funktion, detta gör det möjligt att ladda dina övriga digitala enheter med din Zenfone 3 Max. Du behöver inte längre oroa dig för att din kringutrustning ska få slut på batteri, bara koppla dem till Zenfone 3 Max och fyll på i farten.

Titta även på

(8 st)
 • 5,2" Full HD-skärm
 • Vattentålig
 • 23 MP-kamera med autofokus

2 890:-

Titta även på

(8 st)
 • 5,2" Full HD-skärm
 • Vattentålig
 • 23 MP-kamera med autofokus

2 890:-

ASUS ASUS Zenfone 3 MAX 32GB Grey 90AX00D2-M01010 ASUS Zenfone 3 MAX är en stilig smartphone där fokus ligger på kraftfull batteriprestanda. Det stora 4100 mAh-batteriet ger dig upp till 38 dagars standbytid och 17 timmars samtalstid. Njut av friheten att inte behöva tänka på att ladda mobilen. Du har även möjligheten att ladda andra externa enheter eller hjälpa dina vänner i nöd med den inbyggda power bank-tekniken. Och telefonens designen i glas och metall ger en hög premiumkänsla. På framsidan hittar du en stor och ljusstark 5,5" IPS-skärm med korrekt färgåtergivning och hög kontrast. Ta chansen och gör din vardag lite enklare med Zenfone 3 MAX. Design Med sin estetiskt tilltalande design, och byggkvalitet som inte kompromissar är Zenfone 3 Max en behövd nyhet i sitt segment. Framsidan domineras av en FHD-skärm skyddad av 2,5D glas, medans bakstycket  har konstruerats i metall. Och med mjuka, rundade hörn får telefonen en skön känsla i din hand. 5,5" IPS-skärm Skärmen är det första du lägger märket till på en smartphone, och ASUS har valt att utrusta Zenfone 3 Max med en riktigt vass och ljusstark IPS skärm med 1920 x 1080 upplösning. Skärmens höga ljusstyrka försäkrar en god synlighet i ljusa miljöer så som utomhus, eller vid stark belysning. Med IPS teknik visas färgerna korrekt och dina bilder speglar ögonblicket du fångat. 16 MP-kamera Med Zenfone 3 MAX får du ta del av en stor f / 2,0 bländare och TriTech-autofokus. Detta för variabelt avstånd, ljushantering och klarhet på 0,03 sekunder. Telefonen har elektronisk bildstabilisering för skarpa bilder och filmer och med äkta 4K UHD videoinspelning kan du spela in extremt detaljrika filmer. ASUS har kombinerat tre fokuseringstekniker, laser, fasdetektering och kontinuerlig autofokus, allt i ett harmoniskt system. Resultatet är en tydlig fokus på bara 0,03 sekunder i varierande förhållanden för alla scenarier. Det är upp till tio gånger snabbare än tiden det tar att blinka. Prestanda Processorn är hjärtat i en smartphone, och Zenfone 3 Max har utrustats med en riktigt bra sådan, Qualcomm Snapdragon 403 Octa-Core 64-bit. Denna multitråds-CPU hanterar alla dina vardagliga appar och program med lätthet och är dessutom riktigt energieffektiv. Zenfone 3 Max har även en bakre fingeravtryckssensor, vilket är perfekt positionerad för hur du håller din telefon. Du låser upp den på bara 0,2 sekunder och kan lagra upp till 5 fingeravtryck med 360°-fingerigenkänning. 4100 mAh-batteri Zenfone 3 Max har ett stort 4100 mAh-batteri med inbyggd power bank-funktion, detta gör det möjligt att ladda dina övriga digitala enheter med din Zenfone 3 Max. Du behöver inte längre oroa dig för att din kringutrustning ska få slut på batteri, bara koppla dem till Zenfone 3 Max och fyll på i farten. Mobiltelefoner 5 1 1890 SEK 1890 NewCondition Discontinued
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefoner