Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Robust och stöttålig smartphone för tuffa arbetsmiljöer

CAT S30

  Art.nr: 221949
 • IP68-klassad
 • Skärm med gorillaglas
 • Pekskärm som funkar med handskar
 • 1,1 GHz fyrkärnig processor
 • Android 5.1 Lollipop
 • Max 2 per kund

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Få en robust och tålig mobiltelefon, utan att tumma på funktionerna från en riktig smartphone med CAT S30. En stryktålig telefon behöver inte längre innebära färre funktioner, liten display och långsam processor. S30 har stor pekskärm, Android 5.1 och en 1,1Ghz Quad-core-processor.

Byggd för tuffa miljöer

Vissa jobb innebär arbete i tuffa, smutsiga eller blöta miljöer där en känslig smartphone inte lämpar sig. En telefon som ska klara fukt och smuts har tidigare legat efter på funktioner jämfört med dagens smartphones, men CAT har tagit fram flera modeller med stryktåliga smartphones med samma funktioner som övriga mobiler. 

IP68-klassad

S30 är vattentät, dammsäker och stöttålig som klarar fall från upp till 1,8 meters höjd. Skärmen är täckt med nästintill okorssbart gorillaglas och telefonen är dessutom olje- och fettbeständig. 
Med den allra högsta kapslingsklassningen på IP68 betyder det är telefonen är dammtät och tryckvattentät, det vill säga kan sänkas ner i vatten utan att du behöver oroa dig.

Stöttålig smartphone upp till 1,8 m

Smartphone-funktioner

Trots sina tåliga yttre egenskaper så finns här även ett avancerat inre med en fyrkärnig processor och Android 5.1 Lollipop som ger dig tillgång till en hel uppsjö med funktioner, appar och spel.
Ring och surfa i 4G-nätet, ta kort med 5-megapixelskameran med autofokus, eller ta selfies med den sekundära kameran på 2 megapixlar, spela in film i 1920x1080 upplösning med 60 bilder/s, för över foton och filer eller strömma musik med Bluetooth och surfa med WiFi. Internminnet på 8 GB ger plats till foton, filer och appar, och skulle det inte räcka kan du utöka med ett mikroSD-kort upp till 64 GB. CAT S30 har alla de funktioner du kräver av en smartphone idag.
Ett starkt litiumjon-batteri ger dig upp till 18 timmars samtalstid och hela 39 dagars standby-tid. Det är mer än tillräckligt för att slippa ladda telefonen varje kväll. 

Använd smartphonen även med handskar och vantar

Använd med handskar

S30 kombinerar fysiska knappar med en pekskärm som fungerar även med blöta fingrar, arbetshandskar eller vantar på händerna. Utsidan har en greppvänlig gummibeläggning som minimerar risken att den halkar ur handen.

Titta även på

(6 st)
 • Robust och tålig konstruktion
 • 5-tums HD-skärm
 • Vattentålig enl. IP68

2 190:-

Titta även på

(6 st)
 • Robust och tålig konstruktion
 • 5-tums HD-skärm
 • Vattentålig enl. IP68

2 190:-

CAT CAT S30 CS30-DEB-E02-EN Få en robust och tålig mobiltelefon, utan att tumma på funktionerna från en riktig smartphone med CAT S30. En stryktålig telefon behöver inte längre innebära färre funktioner, liten display och långsam processor. S30 har stor pekskärm, Android 5.1 och en 1,1Ghz Quad-core-processor. Byggd för tuffa miljöer Vissa jobb innebär arbete i tuffa, smutsiga eller blöta miljöer där en känslig smartphone inte lämpar sig. En telefon som ska klara fukt och smuts har tidigare legat efter på funktioner jämfört med dagens smartphones, men CAT har tagit fram flera modeller med stryktåliga smartphones med samma funktioner som övriga mobiler.  IP68-klassad S30 är vattentät, dammsäker och stöttålig som klarar fall från upp till 1,8 meters höjd. Skärmen är täckt med nästintill okorssbart gorillaglas och telefonen är dessutom olje- och fettbeständig. Med den allra högsta kapslingsklassningen på IP68 betyder det är telefonen är dammtät och tryckvattentät, det vill säga kan sänkas ner i vatten utan att du behöver oroa dig. Smartphone-funktioner Trots sina tåliga yttre egenskaper så finns här även ett avancerat inre med en fyrkärnig processor och Android 5.1 Lollipop som ger dig tillgång till en hel uppsjö med funktioner, appar och spel.Ring och surfa i 4G-nätet, ta kort med 5-megapixelskameran med autofokus, eller ta selfies med den sekundära kameran på 2 megapixlar, spela in film i 1920x1080 upplösning med 60 bilder/s, för över foton och filer eller strömma musik med Bluetooth och surfa med WiFi. Internminnet på 8 GB ger plats till foton, filer och appar, och skulle det inte räcka kan du utöka med ett mikroSD-kort upp till 64 GB. CAT S30 har alla de funktioner du kräver av en smartphone idag. Ett starkt litiumjon-batteri ger dig upp till 18 timmars samtalstid och hela 39 dagars standby-tid. Det är mer än tillräckligt för att slippa ladda telefonen varje kväll.  Använd med handskar S30 kombinerar fysiska knappar med en pekskärm som fungerar även med blöta fingrar, arbetshandskar eller vantar på händerna. Utsidan har en greppvänlig gummibeläggning som minimerar risken att den halkar ur handen. Mobiltelefoner 3 8 1290 SEK 1290 NewCondition Discontinued
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefoner