Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Enkel knapptelefon med trygghetsknapp

Doro 1362 Svart

  Art.nr: 1002077
  • 2,4" lättläst display
  • Stöd för dubbla simkort
  • 2 mp-kamera
  • Ficklampa & trygghetsknapp
  • Bordsladdare medföljer
Färg/Variant: Svart

Abonnemang

629:-

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Kombinera med

Doro 1362/Svart
Produkt du tittar på: Enkel knapptelefon med trygghetsknapp
Doro 1362 Svart

629:-

SanDisk MicroSDHC Ultra 16GB 98MB/s

99:-

Andersson AVC 2.2

99:-

Andersson Car USB Charger 2xUSB-A 2.4A, total 2.4A

49:-


  • Pris: 876:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Doro 1362 är en mobiltelefon med fysiska, separerade knappar med hög kontrast som tillsammans med den breda displayen gör den lätt att läsa och använda. Telefonen passar dig som vill kunna ringa och skriva sms och som struntar i allt vad appar, surf och inbyggda betalfunktioner heter. Doro 1362 har istället funktioner som kamera, ficklampa, FM-radio och trygghetsknapp för att vara en enkel mobiltelefon som inte krånglar till det.

Huvudfunktioner

Knappsatsen på Doro 1362 har rundade och väl separerade knappar med tydliga siffror och bokstäver som gör det lätt att slå telefonnummer och skriva sms. Det är belyst knappsats så mobilen kan användas även i dålig belysning eller i mörker. Displayen är bred och lätt att läsa på eller titta på bilder. Den 2,4" stora färgdisplayen kan dessutom justeras i kontrast.
En kamera på 2 megapixlar låter dig ta bilder att skicka till nära och kära. Få nyheter och underhållning genom telefonens FM-radio och lys upp tillvaron med den praktiska inbyggda ficklampan. Håll koll på dagarna med kalendern och vakna i tid med väckningsalarmet.

Trygghetsknapp

På baksidan av telefonen sitter en trygghetsknapp centrerad mellan kamera och högtalare. Den används för att enkelt ringa upp ett förinställt telefonnummer vid nödsituationer. I menyn kan man programmera in flera nödnummer, som alla får ett sms skickat till sig när trygghetsalarmet aktiveras.

Det första telefonnumret i listan rings upp och om samtalet inte besvaras inom 25 sekunder ringer telefonen upp nästa nummer. 
Trygghetsalarmet aktiveras genom att hålla inne trygghetsknappen i tre sekunder eller genom att trycka på den två gånger inom en sekund. Mobiltelefonen aktiverar automatiskt högtalarläge vid nödsamtal.

Tre kortplatser

Doro 1362 är en GSM-telefon som använder microsim-kort. Du kan använda dubbla simkort i telefonen. Telefonen har inbyggt minne för 100 kontakter i telefonboken samt samtalslogg för 60 nummer. 
Mobilen kan även ta ett microSD-kort för att kunna lagra fler kamerabilder.

I förpackningen

  • Doro 1362
  • Dockningsstation
  • Headset
  • USB-kabel
Vi hjälper dig välja rätt mobilabonnemang
Vi hjälper dig välja rätt mobilabonnemang