Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Mobil med stor skärm och fysiska knappar

Doro 7011 Graphite 4G

  Art.nr: 1010034
  • 2,8" lättläst display
  • Stöd för microSD-kort
  • 3 MP kamera
  • Ficklampa och trygghetsknapp
  • Justerbar text och ljud

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Doro 7011 är en senioranpassad mobiltelefon med alla de basfunktioner du behöver i din vardag. Mobilen har fysiska, separerade knappar som är belysta, som gör det lättare att använda telefonen, även i mörker. Doro 7011 är perfekt för dig som vill ha en mobiltelefon som du kan ringa, skicka och ta emot sms med och som även har basfunktioner så som kamera, ficklampa, FM-radio och trygghetsknapp. En enkel och snygg mobil med stor display - utan en massa krångliga appar.

Huvudfunktioner i Doro 7011

Doro 7011 är tillverkad för att vara enkel att använda, utan en massa konstiga applikationer du aldrig använder. Mobilen har en stor skärm på 2,8", så att du tydligt kan se dina meddelanden, foton och kontakter. Du kan även justera texten så att den blir större, om du skulle ha svårt för att se texten. Doro 7011 har ett tydligare ljud som du kan justera efter eget tycke. Med separerade och höjda knappar, blir det lättare att använda mobilen och skriva meddelanden på den. Knappsatsen är även belyst, så att den ska vara lätt att använda mobilen även i sämre belysning. 
Förutom att du kan ringa och skicka sms med Doro 7011, så kan du fota med mobilens kamera, som har tre megapixel. Du kan även skicka och ta emot bilder och korta videos, surfa på internet, lyssna på radio, använda Facebook och WhatsApp, skicka och ta emot e-post. Doro 7011 har även funktioner som ficklampa, miniräknare och kalender.

Doro 7011 trygghetsknapp

Trygghetsknapp

På baksidan av telefonen sitter en trygghetsknapp centrerad mellan kamera och högtalare. Den används för att enkelt ringa upp ett förinställt telefonnummer vid nödsituationer. I menyn kan man programmera in flera nödnummer, som alla får ett sms skickat till sig när trygghetsalarmet aktiveras.

Det första telefonnumret i listan rings upp och om samtalet inte besvaras inom 25 sekunder ringer telefonen upp nästa nummer. Trygghetsalarmet aktiveras genom att hålla inne trygghetsknappen i tre sekunder eller genom att trycka på den två gånger inom en sekund. Mobiltelefonen aktiverar automatiskt högtalarläge vid nödsamtal.

Stödjer microSD-kort

Doro 7011 är en GSM-telefon med plats för microSD-kort, så om du får ont om plats på din Doro 7011 kan du alltid utöka minnet ytterligare med ett microSD-kort. Det inbyggda minnet i mobilen har plats för 500 kontakter .

I förpackningen

  • Doro 7011
  • Strömadapter
Vi hjälper dig välja rätt mobilabonnemang
Vi hjälper dig välja rätt mobilabonnemang
Glöm inte försäkring ifall oturen är framme
Glöm inte försäkring ifall oturen är framme
1010034 Doro Doro 7011 Graphite 4G 7754 Doro 7011 är en senioranpassad mobiltelefon med alla de basfunktioner du behöver i din vardag. Mobilen har fysiska, separerade knappar som är belysta, som gör det lättare att använda telefonen, även i mörker. Doro 7011 är perfekt för dig som vill ha en mobiltelefon som du kan ringa, skicka och ta emot sms med och som även har basfunktioner så som kamera, ficklampa, FM-radio och trygghetsknapp. En enkel och snygg mobil med stor display - utan en massa krångliga appar. Huvudfunktioner i Doro 7011 Doro 7011 är tillverkad för att vara enkel att använda, utan en massa konstiga applikationer du aldrig använder. Mobilen har en stor skärm på 2,8", så att du tydligt kan se dina meddelanden, foton och kontakter. Du kan även justera texten så att den blir större, om du skulle ha svårt för att se texten. Doro 7011 har ett tydligare ljud som du kan justera efter eget tycke. Med separerade och höjda knappar, blir det lättare att använda mobilen och skriva meddelanden på den. Knappsatsen är även belyst, så att den ska vara lätt att använda mobilen även i sämre belysning. Förutom att du kan ringa och skicka sms med Doro 7011, så kan du fota med mobilens kamera, som har tre megapixel. Du kan även skicka och ta emot bilder och korta videos, surfa på internet, lyssna på radio, använda Facebook och WhatsApp, skicka och ta emot e-post. Doro 7011 har även funktioner som ficklampa, miniräknare och kalender. Trygghetsknapp På baksidan av telefonen sitter en trygghetsknapp centrerad mellan kamera och högtalare. Den används för att enkelt ringa upp ett förinställt telefonnummer vid nödsituationer. I menyn kan man programmera in flera nödnummer, som alla får ett sms skickat till sig när trygghetsalarmet aktiveras. Det första telefonnumret i listan rings upp och om samtalet inte besvaras inom 25 sekunder ringer telefonen upp nästa nummer. Trygghetsalarmet aktiveras genom att hålla inne trygghetsknappen i tre sekunder eller genom att trycka på den två gånger inom en sekund. Mobiltelefonen aktiverar automatiskt högtalarläge vid nödsamtal. Stödjer microSD-kort Doro 7011 är en GSM-telefon med plats för microSD-kort, så om du får ont om plats på din Doro 7011 kan du alltid utöka minnet ytterligare med ett microSD-kort. Det inbyggda minnet i mobilen har plats för 500 kontakter . I förpackningen Doro 7011Strömadapter Mobiltelefoner 1,5 2 1190 SEK 1190 NewCondition InStock
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefoner