Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Kraftfulla HTC U Ultra med unika funktioner

HTC U Ultra Brilliant Black

  Art.nr: 242577
  • Två skärmar (5,7")
  • 4 GB RAM-minne
  • HTC Sense Companion - lär känna dig
  • 12 MP-kamera med optisk bildstabilisator
  • Utmärkt ljud-uppspelning och inspelning

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

HTC U Ultra är det nya flaggskeppet från HTC som ger dig en snygg och smart design i kombination med mycket kraftig prestanda. Telefonen har bland annat blivit utrustad med en ljusstark 5,7"-skärm, vilket gör det behagligt för dig att både titta på film, surfa på webben och mycket mer. Eftersom U Ultra har en extra skärm längst upp på telefonen så blir det också mycket smidigare att navigera och använda din nya smartphone. Den lilla skärmen ger dig snabb tillgång till dina kontakter, genvägar till appar med mera. Telefonen har även utrustats med en fyrkärnig processor samt 4 GB RAM-minne, allt för att du ska få en så snabb mobilupplevelse som möjligt.

En 12 MP-kamera med optisk bildstabilisator, laserfokus och större pixlar betyder ännu bättre bilder. Kameran betyder att du kan fånga alla dina ögonblick i hög upplösning, du får dessutom möjligheten att filma i 2160 p med 30 fps. Ta chansen att utnyttja en smartphone till dess fulla potential, HTC U Ultra ger dig allt du behöver och mycket mer.

Två skärmar

HTC U Ultra introducerar en andra skärm som låter dig ha information du behöver nära till hands. Den stora 5,7"-skärmen gör den här telefonen utmärkt för vanliga vardagsaktiviteter, medans den andra skärmen är perfekt för snabb och bekväm tillgång till de saker du använder mest. Exempel på detta är dina närmaste kontakter, genvägar till appar, händelser och mer.

Lär sig av dig

Funktionen HTC Sense Companion är din personliga följeslagaren som alltid lär sig av dig, och de saker du gör varje dag. Den kan föreslå att du klär dig varmare och lämnar jobbet lite tidigare, om väderprognosen skulle vara snöoväder. Den kan också påminna dig om att ta med en strömbank på längre resor, och även rekommenderar en restaurang när du är bortrest över helgen. Bäst av allt, den är gjord för att utvecklas och lära känna dig bättre med tiden. HTC U Ultra levereras med röstigenkänning. Den kan känna igen din röst och svara, även om den sover.

HTC Sense Companion hämtar information från tredjeparts webbplatser och databaser, HTC ansvarar inte för riktigheten i ett sådant innehåll från tredje part.
Funktionen är tillgänglig för nedladdning under 2017 och är eventuellt inte förinstallerat på HTC U Ultra. Installationen kräver en Internet-anslutning och nedladdning samt godkännande av en HTC systemuppdatering.

Ljud och mikrofon

Varje människas inneröra är lika unikt som deras fingeravtryck. Vi alla upplever ljud på olika sätt. HTC USonic analyserar dina inre öron med en sonisk puls och anpassar sig sedan efter dig. Det är som att ha en ljudtekniker i telefonen, nu kan du höra de detaljer som du tidigare saknade.

HTC Ultra har fyra stycken högkänsliga mikrofoner som fångar positionsljud i din video och ljudinspelningar. Vilket betyder att nu kan du spela in ljud i 360 grader, för omslutande ljud som är precis som att vara där. Det är framtiden för ljudinspelning.

HTC HTC U Ultra Brilliant Black 99HALT015-00 HTC U Ultra är det nya flaggskeppet från HTC som ger dig en snygg och smart design i kombination med mycket kraftig prestanda. Telefonen har bland annat blivit utrustad med en ljusstark 5,7"-skärm, vilket gör det behagligt för dig att både titta på film, surfa på webben och mycket mer. Eftersom U Ultra har en extra skärm längst upp på telefonen så blir det också mycket smidigare att navigera och använda din nya smartphone. Den lilla skärmen ger dig snabb tillgång till dina kontakter, genvägar till appar med mera. Telefonen har även utrustats med en fyrkärnig processor samt 4 GB RAM-minne, allt för att du ska få en så snabb mobilupplevelse som möjligt. En 12 MP-kamera med optisk bildstabilisator, laserfokus och större pixlar betyder ännu bättre bilder. Kameran betyder att du kan fånga alla dina ögonblick i hög upplösning, du får dessutom möjligheten att filma i 2160 p med 30 fps. Ta chansen att utnyttja en smartphone till dess fulla potential, HTC U Ultra ger dig allt du behöver och mycket mer. Två skärmar HTC U Ultra introducerar en andra skärm som låter dig ha information du behöver nära till hands. Den stora 5,7"-skärmen gör den här telefonen utmärkt för vanliga vardagsaktiviteter, medans den andra skärmen är perfekt för snabb och bekväm tillgång till de saker du använder mest. Exempel på detta är dina närmaste kontakter, genvägar till appar, händelser och mer. Lär sig av dig Funktionen HTC Sense Companion är din personliga följeslagaren som alltid lär sig av dig, och de saker du gör varje dag. Den kan föreslå att du klär dig varmare och lämnar jobbet lite tidigare, om väderprognosen skulle vara snöoväder. Den kan också påminna dig om att ta med en strömbank på längre resor, och även rekommenderar en restaurang när du är bortrest över helgen. Bäst av allt, den är gjord för att utvecklas och lära känna dig bättre med tiden. HTC U Ultra levereras med röstigenkänning. Den kan känna igen din röst och svara, även om den sover. HTC Sense Companion hämtar information från tredjeparts webbplatser och databaser, HTC ansvarar inte för riktigheten i ett sådant innehåll från tredje part.Funktionen är tillgänglig för nedladdning under 2017 och är eventuellt inte förinstallerat på HTC U Ultra. Installationen kräver en Internet-anslutning och nedladdning samt godkännande av en HTC systemuppdatering. Ljud och mikrofon Varje människas inneröra är lika unikt som deras fingeravtryck. Vi alla upplever ljud på olika sätt. HTC USonic analyserar dina inre öron med en sonisk puls och anpassar sig sedan efter dig. Det är som att ha en ljudtekniker i telefonen, nu kan du höra de detaljer som du tidigare saknade. HTC Ultra har fyra stycken högkänsliga mikrofoner som fångar positionsljud i din video och ljudinspelningar. Vilket betyder att nu kan du spela in ljud i 360 grader, för omslutande ljud som är precis som att vara där. Det är framtiden för ljudinspelning. Mobiltelefoner 5 1 3890 SEK 3890 NewCondition SoldOut
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefoner