Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

4G-smartphone med 5" Full-HD IPS-skärm

Huawei Honor 6 Black

  Art.nr: 217940
  • 5-tums IPS LCD-skärm
  • Kraftfull Octacore-processor
  • 13 MP kamera
  • 3G och 4G
  • Videofilma i 1080p

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Huawei Honor 6 är en mångsidig 4G-smartphone med en Full-HD-upplöst IPS-lcd så att du kan streama filmer och musik i absolut högsta kvalité. Med en kraftfull Octa Core-processor kör bekymmerslöst du flera appar samtidigt och ser på högupplösta bilder och videos.

Slimmad design

Med släta, slipade konturer och tidlösa linjer ligger den 7,5 milimeter tunna mobilen Huawei Honor 6 med perfekt balans i din handflata. Designen talar om comfort, enkelhet och stabilitet - allt du vill ha i en mobil. Den är lika lätt för små som stora händer att greppa och använda.

Fantastiska foton

Den kraftfulla 13 MP kameran klarar av att ta ljusa, detaljerade bilder i lågt ljus. Bilder du fångar sent på campingen, på festen eller på stan håller lika hög standard som bilderna du tar på dagen. Räkna med skärpa, detaljrikedom och rätt färger - natt som dag.

Om du vill filma på festen, studentskivan eller när barnen leker i sommar så ger Honor 6 dig en Full-HD video i 60 fps som håller en hög kvalité.

Android 4.4.2 (Kitkat)

Android 4.4.2 är snabbt och kraftfullt men samtidigt enkelt att använda. Det nya samtalsgränssnittet föreslår automatiskt de personer som du mest troligen vill ringa,samtidigt som Caller ID från Google visar vilket företag ett inkommande samtal kommer ifrån, även om telefonnumret inte är sparat i kontaktlistan. Du kan skicka och ta emot textmeddelanden direkt från Hangouts.

Kraftfull Octa Core-processor

Huawei Honor 6  drivs av en kraftfull, noga konstruerad 8-kärnig Cortex-processor som lämpar sig perfekt till högupplösta fotografier, detaljrika videofilmer i full HD och nya, roliga applikationer som du kan hämta ner från Google Play. Processorn stöder också ultrasnabba LTE hastigheter upp till 150 Mbp/s.

Huawei Huawei Honor 6 Black H60-L04 Huawei Honor 6 är en mångsidig 4G-smartphone med en Full-HD-upplöst IPS-lcd så att du kan streama filmer och musik i absolut högsta kvalité. Med en kraftfull Octa Core-processor kör bekymmerslöst du flera appar samtidigt och ser på högupplösta bilder och videos. Slimmad design Med släta, slipade konturer och tidlösa linjer ligger den 7,5 milimeter tunna mobilen Huawei Honor 6 med perfekt balans i din handflata. Designen talar om comfort, enkelhet och stabilitet - allt du vill ha i en mobil. Den är lika lätt för små som stora händer att greppa och använda. Fantastiska foton Den kraftfulla 13 MP kameran klarar av att ta ljusa, detaljerade bilder i lågt ljus. Bilder du fångar sent på campingen, på festen eller på stan håller lika hög standard som bilderna du tar på dagen. Räkna med skärpa, detaljrikedom och rätt färger - natt som dag. Om du vill filma på festen, studentskivan eller när barnen leker i sommar så ger Honor 6 dig en Full-HD video i 60 fps som håller en hög kvalité. Android 4.4.2 (Kitkat) Android 4.4.2 är snabbt och kraftfullt men samtidigt enkelt att använda. Det nya samtalsgränssnittet föreslår automatiskt de personer som du mest troligen vill ringa,samtidigt som Caller ID från Google visar vilket företag ett inkommande samtal kommer ifrån, även om telefonnumret inte är sparat i kontaktlistan. Du kan skicka och ta emot textmeddelanden direkt från Hangouts. Kraftfull Octa Core-processor Huawei Honor 6  drivs av en kraftfull, noga konstruerad 8-kärnig Cortex-processor som lämpar sig perfekt till högupplösta fotografier, detaljrika videofilmer i full HD och nya, roliga applikationer som du kan hämta ner från Google Play. Processorn stöder också ultrasnabba LTE hastigheter upp till 150 Mbp/s. Mobiltelefoner 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefoner