Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Nya, snabba Mate 9 Pro med kraftfullt batteri

Huawei Mate 9 Pro DualSim Grey

  Art.nr: 238964
 • 5,5" AMOLED-skärm
 • Dual 20 MP+12 MP-kamera
 • 4000 mAh-batteri
 • Mycket snabb åttakärnig-processor
 • Stöd för dubbla SIM-kort

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Huawei Mate 9 Pro är en snyggt designad smartphone som tillsammans med ett kraftfullt batteri och snabb prestanda, kommer ge dig en utmärkt mobilupplevelse. Telefonen har givits en 5,5" AMOLED-skärm vilket gör det enkelt att göra allt ifrån titta på film till att skriva SMS. Dessutom får du ta del av en åttakärnig processor, så att du kan njuta av snabba hastigheter utan komplikationer. Till sist ska jag även nämna att du får ta del av en kvalitativ kamera (12MP / F2.2 RGB-sensor + 20MP / F2.2 svartvit sensor).

Kamera

Huawei Mate 9 Pro kameran är konstruerad tillsammans med Leica. Huaweis och Leicas ingenjörer har arbetat tätt tillsammans för utformningen av linser och programvara för att ge dig en fantastisk fotoupplevelse. Införandet av optisk bildstabilisering (OIS) kommer ge dig bättre fotografiska resultat, även i miljöer med svag belysning. Och en 2x zoomeffekt möjliggörs genom en 12MP / F2.2 RGB-sensor och en 20MP / F2.2 svartvit sensor. Allt för att du ska kunna fånga dina ögonblick i hög upplösning.

Kraftfullt batteri

För att du ska slippa att ladda din telefon lika ofta så hittar du ett 4000 mAh-batteri inuti din nya smartphone. Samt att Huaweis nya laddningsteknik kommer att avsevärt förlänga enhetens batteritid, och för att ge dig mer än två dagars aktivt användande.

Höga hastigheter

Huawei Mate 9 Pro har givits den snabba processorn Kirin 960, och ger dig en mycket bra multi-core-prestanda samtidigt som Huawei har minskat dess strömförbrukningen. Huawei Mate 9 Pro stöder snabbare kommunikationshastigheter och bättre nätverkssignal-anslutning (upp till 600 Mbps).

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

(2 st)
 • 5,8" välvd Super AMOLED-skärm
 • 12 MP-kamera med optisk bildstabilisering
 • 64 GB internminne 4 GB RAM-minne

7 990:-

Huawei Huawei Mate 9 Pro DualSim Grey 51091ABC Huawei Mate 9 Pro är en snyggt designad smartphone som tillsammans med ett kraftfullt batteri och snabb prestanda, kommer ge dig en utmärkt mobilupplevelse. Telefonen har givits en 5,5" AMOLED-skärm vilket gör det enkelt att göra allt ifrån titta på film till att skriva SMS. Dessutom får du ta del av en åttakärnig processor, så att du kan njuta av snabba hastigheter utan komplikationer. Till sist ska jag även nämna att du får ta del av en kvalitativ kamera (12MP / F2.2 RGB-sensor + 20MP / F2.2 svartvit sensor). Kamera Huawei Mate 9 Pro kameran är konstruerad tillsammans med Leica. Huaweis och Leicas ingenjörer har arbetat tätt tillsammans för utformningen av linser och programvara för att ge dig en fantastisk fotoupplevelse. Införandet av optisk bildstabilisering (OIS) kommer ge dig bättre fotografiska resultat, även i miljöer med svag belysning. Och en 2x zoomeffekt möjliggörs genom en 12MP / F2.2 RGB-sensor och en 20MP / F2.2 svartvit sensor. Allt för att du ska kunna fånga dina ögonblick i hög upplösning. Kraftfullt batteri För att du ska slippa att ladda din telefon lika ofta så hittar du ett 4000 mAh-batteri inuti din nya smartphone. Samt att Huaweis nya laddningsteknik kommer att avsevärt förlänga enhetens batteritid, och för att ge dig mer än två dagars aktivt användande. Höga hastigheter Huawei Mate 9 Pro har givits den snabba processorn Kirin 960, och ger dig en mycket bra multi-core-prestanda samtidigt som Huawei har minskat dess strömförbrukningen. Huawei Mate 9 Pro stöder snabbare kommunikationshastigheter och bättre nätverkssignal-anslutning (upp till 600 Mbps). Huawei 5990 SEK 5990 NewCondition Discontinued
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefoner
 3. Huawei