Huawei P8 Lite + Comviq - Tidlös 5-tums smartphone med kraftfull processor
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tidlös 5-tums smartphone med kraftfull processor

Huawei P8 Lite + Comviq

  Art.nr: 223831
  • 5-tums IPS LCD-skärm
  • Kraftfull Octacore-processor
  • Olåst Comviq kontantkort följer med utan extra kostnad
  • 13 MP kamera
  • Dubbla SIM-kort

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Fånga värdefulla ögonblick med rika detaljer

Varje dag finns det ögonblick som man vill fånga och spara. Det är roligt att kunna dela med sig av sina resor, sitt dagliga liv eller ens favoritsysslor och ännu roligare är det när du delar dig med nära och kära i hög kvalitet. Med en 13 MP kamera på baksidan och en 5 MP kamera på framsidan är det enkelt att fånga och dela med dig av alla speciella ögonblick under dagen.Den kraftfulla 13 MP kameran klarar av att ta ljusa, detaljerade bilder i lågt ljus. Bilder du fångar sent på campingen, på festen eller på stan håller lika hög standard som bilderna du fångar på dagen. Räkna med skärpa, detaljrikedom och rätt färger - natt som dag.Med den främre kameran kan du ta den perfekta selfien. Med en smart lösning som Hauwei valt att kalla 'Beauty Mode' känner din P8lite igen dig och lägger automatiskt på ditt favoritfilter så att du alltid får bästa möjliga bilderna oavsett om det är en selfie eller groupie.

Ett Comviq kontantkort följer med mobilen utan extra kostnad.

Konstruerad för perfektion

Med släta, slipade konturer och tidlösa linjer ligger den 7,7 milimeter tunna mobilen Huawei P8lite med perfekt balans i din handflata. Designen talar om comfort, enkelhet och stabilitet - allt du vill ha i en mobil. Den är lika lätt för små som stora händer att greppa och använda. Den tidlösa, moderna designen är en fröjd för ögat och du kommer vilja att ha med dig och visa upp din P8 lite över allt du går.

Kraftfull, blixsnabb prestanda

Huawei P8lite drivs av en kraftfull, noga konstruerad 8-kärnig 64bits Kirin 620-processor som lämpar sig perfekt till högupplösta fotografier, detaljrika videofilmer i full HD och nya, roliga applikationer som du kan hämta ner från Google Play. Processorn stöder också ultrasnabba LTE hastigheter upp till 150 Mbp/s.

Musiken kommer till liv

Högtalaren i P8lite kommer att imponera dig. Jämfört med andra mobiltelefoner får du ett mycket fylligare ljud som gör att musik och film kommer till liv på den 5-tum stora displayen. Med en integrerad ljudkammare, flera ljudfrekvens förbättringar och HD-brusreducering blir ljudet klarare och mer detaljerat än någonsin.