Huawei Y6 II Compact Black - Prisvärd smartphone med HD-skärm och dubbla simkort
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Prisvärd smartphone med HD-skärm och dubbla simkort

Huawei Y6 II Compact Black

  Art.nr: 235389
  • 5" HD IPS-display
  • 16 GB + microSD-kortplats
  • Android 5.1 + EMUI 3.1
  • 13 mp-kamera med dual LED-blixt
  • Dual-sim

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Huawei Y6 II Compact är en mobil snarlik sin storebror Y6 II men med en något mindre skärm, och passar dig som vill ha en bra smartphone med liknande specifikationer som en dyr mobiltelefon, men till ett betydligt lägre pris. Trots prislappen kan Y6 II Compact stoltsera med en fyrkärnig 1,3 GHz-processor och 16 GB lagringsutrymme med möjlighet att utöka det med ett microSD-kort. Kameran är på 13 megapixlar och har en dubbel LED-blixt som lyser upp dina motiv ännu bättre i mörka omgivningar.

Symmetrisk design

Huawei Y6 II Compact är estetiskt utformad med en symmetrisk design med rundade hörn som gör den skön att hålla i handen. Den 5" stora displayen är en högupplöst HD-skärm med IPS-panel som gör att färgerna ser bra ut hur du än vinklar och vrider telefonen.

Android & EMUI 3.1

Förutom Android 5.1 (Lollipop) har Y6 II Compact EMUI 3.1. EMUI är ett spännande Android-baserat användargränssnitt som utvecklats av Huawei. Gränssnittet har en unik Me-widget, som utnyttjar skärmen till fullo genom att kombinera gemensamma egenskaper i en enda, anpassningsbar widget. Förutom ett stort urval av teman, får du också förbättrat mailsystem, telefonhantering, musik- och kameraupplevelse.

Fånga världen

Lika viktigt som att kunna ringa och skicka meddelanden är kameran på mobiltelefoner idag. Y6 II Compact har en en bakåtvänd kamera på 13 megapixlar med en f/2-bländare. 
Oväntade händelser inträffar plötsligt, och de bästa bilderna är just de spontana och oplanerade. Då krävs en kamera som snabbt är redo. Tack vare supersnabba Snapshot-funktionen är kameran på Y6 II Compact redo på endast 1,2 sekunder.
Har solen gått ner eller det är mörkt vid fototillfället har kameran en dubbel LED-blixt som lyser upp ditt motiv betydligt bättre än en vanlig blixt. Det ger dina bilder ytterligare detaljer och bättre vitbalans. Så fånga världen med Y6 II Compact, oavsett tid på dygnet.

Förutom omgivningen kan du även ta snygga självporträtt med selfiekameran på 5 megapixlar. 

Tack vare en patenterad uppfinning av Huawei så dyker det upp en liten förhandsvisning av din selfie i skärmen, precis under kameran. Det gör att du kan rikta ögonen mot kameran, men ändå se till att hålla rätt min.
Kameran på Huawei Y6 II Compact kan även fånga dina omgivningar i läckra panorama-bilder. För att sätta extra personlig prägel på bilderna kan du lägga till vattenstämplar.

Tydlig grafik 

I Huaweis speciellt utformade gränssnitt ingår bland annat visuell data över din telefons tillstånd. Se tydliga grafer över ledig lagringsutrymme eller använt arbetsminne.
En inbyggd telefonhantering låter dig sköta inställningar om batterisparläge, säkerhet och aviseringar.

Visuell data i phone manager Huawei Y6 II Compact