Smartphone med stor skärm och popup-kamera

Huawei P Smart Z Sapphire Blue

  Art.nr: 1009413
 • 6,59" LCD-skärm
 • 4 GB RAM + 64 GB lagring
 • Dubbelkamera + 16 MP selfiekamera
 • Kraftfullt 4000mAh-batteri
 • Automatisk popup-kamera
 • Max 2 per kund

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Huawei P Smart Z är mobilen som ger dig både en stor skärm och riktigt snygga foton. Den stora skärmen på 6,59" täcker nästintill hela framsidan av mobilen, med undantag för en ultratunn ram. För att få så mycket skärmyta som möjligt har mobilen ingen sensorpanel som tar upp onödig plats, till och med selfiekameran är borttagen från framsidan av mobilen - men absolut inte borttagen från mobilen, den är istället dold på ovansidan av mobilen och är en automatisk popup-kamera som kommer fram när du ska fota selfies. Den stora Ultra FullView-skärmen gör så att du kan uppleva filmer, videoklipp och spel precis som de ska upplevas, utan flärpar för sensorer eller linser.  

Huawei P Smart Z

Snyggare foton

Ta ännu tydligare och ljusare foton med P Smart Z. Huvudkameran har två kameror med 16 respektive 2 megapixel, varav den mindre har blivit försedd med en extra glasobjektiv. Glasobjektivet samlar in ljuset för att ge fotot bättre upplösning och kontrast, samtidigt arbetar AI-algoritm med att analysera och anpassa kameran efter det du vill fota, allt för att du ska kunna ta de absolut bästa fotona.

Underbara selfies

Selfiekameran på Huawei P Smart Z är en popup-kamera som är dold på ovansidan av mobilen, för att du ska få så mycket skärmyta som möjligt för filmer, videos och spel. När du ska ta en selfie dyker kameran upp automatiskt på endast en sekund. Selfiekameran har 16 megapixel och artificiell intelligens med bildoptimering i realtid som justerar intensiteten i dina bilder, så att dina foton alltid når sin fulla potential.

Du behöver inte oroa dig för att popup-kameran ska gå sönder eller brytas av, den är robust och testad under extrema förhållanden.

Huawei P Smart Z

Snygg mobil med extra stor skärm

Kombinationen av stor skärm, ultratunn ram och den effektfulla baksidan gör mobilen snygg, men samtidigt användarvänlig. Huawei P Smart Z har en stor Ultra FullView-skärm på 6,59" utan några flärpar, indrag eller tjocka ramar, som ger en extra bred liggande vy. Den stora, breda skärmen tillsammans med mer levande och naturtrogna färger gör mobilen perfekt för spel och film. 

Snabb hastighet och hög effektivitet

P Smart Z är försedd med en åttakärnig processor som kombinerar fyra stora kärnor med fyra små kärnor, som är klockade vid 2,2 GHz respektive 1,7 GHz för att ge riktigt bra prestanda när du spelar spel och tittar på livesändningar och samtidigt vara strömsnål när du inte använder mobilen. 

Effekterna av den strömsnåla processorn ökar den totala energieffektiviteten hos det inbyggda batteriet på 4000 mAh, så att du kan använda mobilen längre.

I förpackningen

 • Huawei P Smart Z
 • Headset
 • Förinstallerat skärmskyddsfilm
 • Strömadapter
 • USB-C-kabel
 • SIM-kortsborttagningsverktyg
1009413 Huawei Huawei P Smart Z Sapphire Blue 51093YLC Huawei P Smart Z är mobilen som ger dig både en stor skärm och riktigt snygga foton. Den stora skärmen på 6,59" täcker nästintill hela framsidan av mobilen, med undantag för en ultratunn ram. För att få så mycket skärmyta som möjligt har mobilen ingen sensorpanel som tar upp onödig plats, till och med selfiekameran är borttagen från framsidan av mobilen - men absolut inte borttagen från mobilen, den är istället dold på ovansidan av mobilen och är en automatisk popup-kamera som kommer fram när du ska fota selfies. Den stora Ultra FullView-skärmen gör så att du kan uppleva filmer, videoklipp och spel precis som de ska upplevas, utan flärpar för sensorer eller linser.   Snyggare foton Ta ännu tydligare och ljusare foton med P Smart Z. Huvudkameran har två kameror med 16 respektive 2 megapixel, varav den mindre har blivit försedd med en extra glasobjektiv. Glasobjektivet samlar in ljuset för att ge fotot bättre upplösning och kontrast, samtidigt arbetar AI-algoritm med att analysera och anpassa kameran efter det du vill fota, allt för att du ska kunna ta de absolut bästa fotona. Underbara selfies Selfiekameran på Huawei P Smart Z är en popup-kamera som är dold på ovansidan av mobilen, för att du ska få så mycket skärmyta som möjligt för filmer, videos och spel. När du ska ta en selfie dyker kameran upp automatiskt på endast en sekund. Selfiekameran har 16 megapixel och artificiell intelligens med bildoptimering i realtid som justerar intensiteten i dina bilder, så att dina foton alltid når sin fulla potential.Du behöver inte oroa dig för att popup-kameran ska gå sönder eller brytas av, den är robust och testad under extrema förhållanden. Snygg mobil med extra stor skärm Kombinationen av stor skärm, ultratunn ram och den effektfulla baksidan gör mobilen snygg, men samtidigt användarvänlig. Huawei P Smart Z har en stor Ultra FullView-skärm på 6,59" utan några flärpar, indrag eller tjocka ramar, som ger en extra bred liggande vy. Den stora, breda skärmen tillsammans med mer levande och naturtrogna färger gör mobilen perfekt för spel och film.  Snabb hastighet och hög effektivitet P Smart Z är försedd med en åttakärnig processor som kombinerar fyra stora kärnor med fyra små kärnor, som är klockade vid 2,2 GHz respektive 1,7 GHz för att ge riktigt bra prestanda när du spelar spel och tittar på livesändningar och samtidigt vara strömsnål när du inte använder mobilen. Effekterna av den strömsnåla processorn ökar den totala energieffektiviteten hos det inbyggda batteriet på 4000 mAh, så att du kan använda mobilen längre. I förpackningen Huawei P Smart ZHeadsetFörinstallerat skärmskyddsfilmStrömadapterUSB-C-kabelSIM-kortsborttagningsverktyg Mobiltelefoner 5 12 2790 SEK 2790 NewCondition InStock
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefoner