Huawei P30 PRO 6+128GB Aurora - Huawei P30 Pro med fantastisk Leica trippelkamera
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Huawei P30 Pro med fantastisk Leica trippelkamera

Huawei P30 PRO 6+128GB Aurora

  Art.nr: 1007322
  • 6,4" OLED-skärm
  • 6 GB RAM + 128 GB lagring
  • Leica trippelkamera + ToF-kamera
  • Stort batteri med trådlös laddning
  • Dual-View video

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Upptäck en ny nivå av bra med Huawei P30 Pro. Uppföljaren till Huaweis hyllade P20 Pro behöver inte skämmas för sig med läcker design med ett innehåll som får de flesta andra smartphones att blekna. Bländade vacker OLED-display, generös lagring och kraftfullt batteri med trådlös laddning. Baksidan har en trippelkamera med både vidvinkel, bildstabilisering och en extra 3D-kamera. Dessutom kan du filma med två av kamerorna på baksidan samtidigt och fånga händelsen ur olika perspektiv. Låt dig förbluffas av allt som gömmer sig inuti Huawei P30 Pro.

Ta ett språng mot framtiden

I Huawei P30 Pro finns både hård- och mjukvara för alla möjliga behov och mer därtill. Kirin 980 är en av världens första 7nm mobilprocessorer som både ger dig kraftfull prestanda och lägre energikonsumtion. Ovanpå Android 9 (Pie) har Huawei lagt sitt eget gränssnitt EMUI 9.1 som förbättrar mobilens övergripande upplevelse för att bli jämnare och mer effektiv. 

I denna version av P30 Pro har processorn stöd från 6 GB RAM-minne så både surf och spel kommer flyta på utan fördröjning. Inte heller lagringen kommer bli ett problem. Om 128 GB internlagring mot förmodan inte skulle räcka kan du utöka med ett nano-minneskort så du kan låta kort och filmer från kameran flöda in. Den extra kortplatsen kan även användas för ett andra simkort, så kan du förena jobbsamtal och ditt privata mobilnummer i samma mobil.

Vattentålig skönhet

Huawei P30-familjen har fått bländande vackra färgval med inspiration från naturen. Se baksidan skimra som ett norrsken, kristall eller nattsvart.
Mobilen är inte bara vacker att titta på, den är designad för att hänga med dig i din vardag och på alla dina äventyr. P30 Pro är IP68-klassad, vilket innebär att den är vatten- och dammtålig.
Framsidan av mobilen har en vacker OLED-display med 3D-böjda kanter som är lika färgstark och vacker som baksidan. Du får en fantastisk skärm med härliga färger och större bild, med minimal störning tack vare minimala ramar och frontkamera-flärp. Skärmen mäter 6,47 tum på diagonalen och har en upplösning av 2 340 x 1 080 pixlar.

Trippelkamera för stora och små motiv

Dagen är här då mobilfotografering tar ännu ett kliv framåt och du kan bli den proffsfotografen du alltid velat vara. Fotografera på ett helt nytt sätt med P30 Pro's trippelkamera som består av tre Leica-linser fördelade på en 40 megapixlars kamera, en 20 megapixlars ultravidvinkellins samt en SuperZoom-lins på 8 megapixlars med optisk zoom. Det gör att du både kan komma nära detaljerna och få med hela omgivningen utan att ta ett enda steg.

Med ultravidvinkellinsen får du med hela bilden, allt ifrån den förtrollande skönheten i havets storhet, ändlösheten i himlen och storartade stadsbilder. Fotografera vyer från ett bredare perspektiv.
Telefotolinsen med periskopfunktion gör att P30 Pro kan hantera 5x optisk zoom vilket innebär att du kan zooma in de allra minsta objekten och fortfarande upprätthålla bildkvaliteten. Ihop med SuperZoom-linsen och 10x hybridzoom kan du nyttja hela 50x zoom för att verkligen komma närmare avlägsna motiv.
Eller varför inte upptäcka världen på bara 2,5 cm avstånd? Fånga de riktigt små detaljerna på bild med en riktig makrolins.

ToF-kamera för professionell bokeh

Utöver de tre Leica-linserna har Huawei P30 Pro en ToF-kamera. ToF står för Time-of-flight och är en typ av 3D-kamera som skickar ut en ljuspuls för att mäta exakt avstånd till ett objekt och få kännedom om djupet i din bild. På så sätt kan P30 Pro sätta fokus på ditt huvudmotiv med en perfekt skärpa och sedan låta bakgrunden bli gradvis suddigare med olika oskarpa effekter för att ge en professionell nivå av bokeh.

Tof-kameran kan även användas för olika typer av mobilspel där skärmen projiceras mot en större skärm och kameran känner av dig när du rör dig.


Knep förstaplatsen på DxOMark

Huawei P30 Pro gick raka vägen upp i toppen och tog förstaplatsen på DXOMarks topplista (mars 2019) över de bästa mobilkamerorna med en totalpoäng på hela 112 poäng, fördelat på 119 poäng för stillbilder, 97 poäng för video samt 89 poäng för selfiekameran.

"Om du fortfarande behövde en anledning att spendera pengar på en kompaktkamera, skulle det ha varit för zoom-räckvidd, eftersom även de bästa smarttelefonkamerorna inte räcker längre än 5x zoom med bibehållen kvalitet. Det förändras med Huawei P30 Pro och det innovativa zoomsystemet som använder vikt optik och en superupplösningsalgoritm, vilket äntligen förverkligar användbar 10x zoom på smartphones.

Zoomen på egen hand gör Huawei P30 Pro till ett extremt frestande alternativ för många mobilfotografer, men kameran fungerar väldigt bra på nästan alla andra områden också. Bokeh-läget är det bästa vi har sett; bilddetaljer och brusnivåer är utmärkta i alla ljusförhållanden och kameran spelar in högkvalitativa filmer i videoläge. Det finns fortfarande utrymme för förbättring när det gäller färg och artefakter, men det är relativt små brister som de flesta användare lätt kan leva med.

Lägg där till supervinkelkameran (som trots andra enheter med liknande kamerauppsättning inte påverkar Huaweis DxOMark-poäng) i mixen, så blir P30 Pro helt enkelt den mest mångsidiga mobilkameran till dags dato, som täcker ett bredare spektrum av fotografiska situationer än någon annan smartphone."

Huawei P30 Pro får toppbetyg av mobil.se

Toppbetyg av mobil.se

"Det är utan tvekan kameran som är det som utmärker P30 Pro. [...] Att göra en efterföljare till en telefon, P20 Pro, som tog så stora kliv framåt är inte lätt, men när jag sätter mig och detaljgranskar bilderna jag tagit med P30 Pro är det tydligt att den innebär nya möjligheter till bra bilder."
Läs hela testet här

Utsedd till bästa smartphone

Med fyra kameror har Huawei återigen visat på imponerande innovationsförmåga inom mobilområdet. Bilder tagna i svagt ljus blir bättre än med någon annan smartphone. Ultravidvinkeln, porträttläget och periskop-teleobjektivet överstiger vad konkurrenterna kan erbjuda. P30 Pro imponerar också med sin rejäla vattentålighet, utmärka skärm och snabba fingertryckssensor som sitter under skärmen.
Läs hela testet här

Huawei P30 Pro

Fotografera i alla ljusförhållanden

Låt inte solnedgången eller dålig belysning stoppa dig och din P30 Pro. Även i extremt mörka situationer kan du fånga vackra bilder som under en romantisk middag på kvällskvisten eller en stjärnklar natt.

Skulle du däremot ha mycket ljus i bakgrunden får du hjälp av funktionen AI HDR+ som tar flera bilder och lägger samman de bästa delarna till ett enda perfekt foto. Så även i svåra fotoförhållanden såsom motljus kommer dina bilder glänsa.

Stadiga filmer

Även när du vill fånga rörliga bilder kommer P30 Pro imponera på dig och vännerna. Med dubbel bildstabilisering via optisk (OIS) plus Artificiell (AIS) stabiliseringen blir dina videos sömlösa och stabila, även när du rör dig när du filmar.
Självklart kan du även utnyttja både zoom och ultravidvinkel även när du filmar så du kan växla mellan utsiktsvyer och närbilder.

Filma ur två perspektiv samtidigt

Med hjälp av den nya funktionen Dual-View Video kan du filma med två av kamerorna på baksidan samtidigt på samma objekt. Den ena kameran zoomar in objektet medan den andra kameran filmar omgivningen vilket ger dig dubbla perspektiv av fantastiska ögonblick. Funktionen är tillgänglig efter uppdatering från Huawei inom kort.

Kraftfullt batteri med trådlös laddning

Upplev mer och låt inte låg batterinivå stoppa din Huawei P30 Pro. Mobilen har stöd av ett långvarigt batteri med en kapacitet på 4200 mAh med intelligent energisparande teknik för att hänga med dig hela dagen.
Att ladda upp batteriet igen är heller inget problem. På under 30 minuter kan du ladda upp din telefon till 70% med Huawei 40 W SuperCharge via USB-C.

Huawei P30 Pro stöder även trådlös snabbladdning upp till 15 W så du kan ladda utan kablar. Inte nog med det så kan du även dela med dig av batteri från P30 Pro till andra enheter som stöder trådlös Qi-laddning. Ladda dina hörlurar, smartwatch, tandborste eller rädda din väns urladdade mobil genom att placera dem på baksidan av din Huawei P30 Pro.

Fingeravtryckssensor i skärmen

Lås upp din mobil säkert med ditt unika fingeravtryck. Sensorn sitter under skärmen så du kan njuta av stor skärm på hela framsidan utan störningar och en stilrenare baksida.
P30 Pro stöder även ansiktsupplåsning via frontkameran.

I förpackningen

  • Huawei P30 PRO
  • Headset
  • Huawei SuperCharge-laddare
  • USB-C-kabel
  • SIM-kortsborttagningsverktyg
Vi hjälper dig välja rätt mobilabonnemang
Vi hjälper dig välja rätt mobilabonnemang
Glöm inte försäkring ifall oturen är framme
Glöm inte försäkring ifall oturen är framme