Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Smartphone med stöd för dubbla sim-kort

Huawei Y5 II Black

  Art.nr: 235393
Telefon från 1:- med dessa abonnemang

269:-/mån

6 GB

299:-/mån

15 GB

299:-/mån

6 GB

329:-/mån

6 GB

369:-/mån

6 GB

 • 5" HD IPS-display
 • 8 megapixels-kamera med f/2-bländare
 • 8 GB lagring + microSD-kortplats
 • Smart snabbknapp
 • Android 5.1 Lollipop
Telefon från 1:- med dessa abonnemang

269:-/mån

6 GB

299:-/mån

15 GB

299:-/mån

6 GB

329:-/mån

6 GB

369:-/mån

6 GB

Färg/Variant:

Abonnemang

1 190:-

Delbetala från 99:-/mån Info

Info
Levereras till ombud inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 22 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Huawei Y5 II är en smarttelefon med Android, stor tydlig pekskärm och allt annat du behöver i en mobil utan att göra ett stort hål i plånboken. Y5 II är efterföljaren som blivit bättre på det mesta. Framförallt är det skärmen som både blivit större och mer högupplöst, bättre kamera samt möjlighet att använda dubbla simkort.

Skärmen

Displayen på Y5 II har blivit utbytt till en 5 tums IPS-skärm som ger dig klara och verklighetstrogna färger i alla vinklar. Upplösning är också betydligt bättre än innan; 720x1280 med 294 PPI pixeltäthet som ger en bättre helhetsupplevelser med telefonen. Filmer, bilder och spel blir roligare med bättre upplösning.

Huawei Y5 II - en billig smartphone

Insidan

Även insidan har blivit uppgraderad med ny snabbare processor och nytt grafikprocessor för att kunna hantera den bättre skärmen. Y5 II har 1 GB ramminne som får användningen att flyta på som den ska. 8 GB lagringsutrymme för appar, bilder och musik kan även utökas med ett microSD-kort på upp till 32 GB.
Slutligen har mobiltelefonen fått ett starkare batteri med bättre användningstid.

Kamera

Det är synd att förlora livfulla detaljer i bilder på grund av dålig belysning. Kameran på Y5 II på 8 megapixlar och en f/2.0-bländare presterar exceptionellt bra i svagt ljus och tar bilder som ser professionella ut. Den frontvända kamera på 2 megapixlar har en automatisk förbättringsfunktion för porträtt som gör att du kan ta fina selfies.

Huawei Y5 II - en billig smartphone

Smart snabbknapp

Trött på ändlösa menyer när du har bråttom att posta ett spännande ögonblick? Easy Key-funktionen snabbar upp vägen till ditt favoritinnehåll. Med ett enkelt tryck, dubbelklick eller tryck-och-håll startar du dina mest använda appar som du själv valt.

Huawei Y5 II

Dual-SIM

Huawei Y5 II är en optimal arbetstelefon tack vare möjligheten att ha dubbla sim-kort. På så sätt kan du använda en och samma telefon både på jobbet och fritiden och slippa hålla reda på två mobiler. 
Dubbla simkort är en smidig lösning för den som växlar mellan privata och jobbrelaterade samtal, ringer mycket till utlandet eller reser mycket utomlands och vill kunna växla mellan det vanliga simkortet och ett lokalt. 

Titta även på

(25 st)
 • 5,2" 1080p IPS-skärm
 • Åttakärnig processor + 2 GB ram
 • Självlärande fingeravtrycksläsare

1 790:-

Huawei Huawei Y5 II Black 51090JTR Huawei Y5 II är en smarttelefon med Android, stor tydlig pekskärm och allt annat du behöver i en mobil utan att göra ett stort hål i plånboken. Y5 II är efterföljaren som blivit bättre på det mesta. Framförallt är det skärmen som både blivit större och mer högupplöst, bättre kamera samt möjlighet att använda dubbla simkort. Skärmen Displayen på Y5 II har blivit utbytt till en 5 tums IPS-skärm som ger dig klara och verklighetstrogna färger i alla vinklar. Upplösning är också betydligt bättre än innan; 720x1280 med 294 PPI pixeltäthet som ger en bättre helhetsupplevelser med telefonen. Filmer, bilder och spel blir roligare med bättre upplösning. Insidan Även insidan har blivit uppgraderad med ny snabbare processor och nytt grafikprocessor för att kunna hantera den bättre skärmen. Y5 II har 1 GB ramminne som får användningen att flyta på som den ska. 8 GB lagringsutrymme för appar, bilder och musik kan även utökas med ett microSD-kort på upp till 32 GB.Slutligen har mobiltelefonen fått ett starkare batteri med bättre användningstid. Kamera Det är synd att förlora livfulla detaljer i bilder på grund av dålig belysning. Kameran på Y5 II på 8 megapixlar och en f/2.0-bländare presterar exceptionellt bra i svagt ljus och tar bilder som ser professionella ut. Den frontvända kamera på 2 megapixlar har en automatisk förbättringsfunktion för porträtt som gör att du kan ta fina selfies. Smart snabbknapp Trött på ändlösa menyer när du har bråttom att posta ett spännande ögonblick? Easy Key-funktionen snabbar upp vägen till ditt favoritinnehåll. Med ett enkelt tryck, dubbelklick eller tryck-och-håll startar du dina mest använda appar som du själv valt. Dual-SIM Huawei Y5 II är en optimal arbetstelefon tack vare möjligheten att ha dubbla sim-kort. På så sätt kan du använda en och samma telefon både på jobbet och fritiden och slippa hålla reda på två mobiler. Dubbla simkort är en smidig lösning för den som växlar mellan privata och jobbrelaterade samtal, ringer mycket till utlandet eller reser mycket utomlands och vill kunna växla mellan det vanliga simkortet och ett lokalt.  Mobiltelefoner 4,5 2 1190 SEK 1190 NewCondition InStock
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefoner