Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

En ny generation iPhone

Apple iPhone 8 Plus 64GB Space Grey

  Art.nr: 247718
 • 5,5-tums Retina HD-skärm med True Tone
 • Vatten- och dammtålig design helt i glas och aluminium
 • Dubbel 12 MP-kamera med OIS, porträttläge, porträttljus och video i 4K
 • 7 MP FaceTime HD-kamera med Retina Flash
 • Trådlös laddning
 • Max 2 per kund

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

iPhone 8 Plus är en ny generation iPhone. Designad med det starkaste glaset någonsin i en smartphone och ett aluminiumband av samma kvalitet som används inom rymdindustrin. Laddas trådlöst.1 Står emot vatten och damm. 5,5-tums Retina HD-skärm med True Tone. Dubbel 12 MP-kamera med bättre porträttläge och den nya funktionen porträttljus. Drivs av A11 Bionic, det kraftfullaste och smartaste chippet någonsin i en smartphone. Stöder Augmented Reality (AR) i appar och spel. Intelligens har aldrig gjort sig så bra som med iPhone 8 Plus.

De viktigaste funktionerna

 • 5,5-tums Retina HD-skärm med True Tone (3)
 • En design helt i glas och aluminium som står emot vatten och damm (2)
 • Dubbel 12 MP-kamera med OIS, porträttläge, porträttljus och video i 4K (upp till 60 bilder/s) (4)
 • 7 MP FaceTime HD-kamera med Retina Flash för enastående selfies (5)
 • Touch ID för säker autentisering
 • A11 Bionic, det kraftfullaste och smartaste chippet i en smartphone
 • Trådlös laddning (kompatibel med Qi-laddare) (1)

Juridisk information

 1. Laddningsplatta krävs, säljs separat.
 2. iPhone 8 och iPhone 8 Plus står emot vatten, stänk och damm. De har testats i laboratorium och uppfyller kraven för klass IP67 i enlighet med IEC-standard 60529. Graden av tålighet mot vatten, stänk och damm är inte permanent och skyddet kan minska vid normal användning. Försök inte att ladda en blöt iPhone. I användarhandboken kan du läsa om hur du bäst rengör och torkar din enhet. Vätskeskador täcks inte av garantin.
 3. Skärmstorleken mäts diagonalt.
 4. Porträttljus finns i betaversion.
 5. För FaceTime-samtal krävs att både den som ringer och den som svarar har en FaceTime-aktiverad enhet och wifi-anslutning. Möjligheten att använda tjänsten via mobilnät varierar med mobiloperatörens villkor. Dataavgifter kan tillkomma.
Apple Apple iPhone 8 Plus 64GB Space Grey MQ8L2QN/A iPhone 8 Plus är en ny generation iPhone. Designad med det starkaste glaset någonsin i en smartphone och ett aluminiumband av samma kvalitet som används inom rymdindustrin. Laddas trådlöst.1 Står emot vatten och damm. 5,5-tums Retina HD-skärm med True Tone. Dubbel 12 MP-kamera med bättre porträttläge och den nya funktionen porträttljus. Drivs av A11 Bionic, det kraftfullaste och smartaste chippet någonsin i en smartphone. Stöder Augmented Reality (AR) i appar och spel. Intelligens har aldrig gjort sig så bra som med iPhone 8 Plus. De viktigaste funktionerna 5,5-tums Retina HD-skärm med True Tone (3)En design helt i glas och aluminium som står emot vatten och damm (2)Dubbel 12 MP-kamera med OIS, porträttläge, porträttljus och video i 4K (upp till 60 bilder/s) (4)7 MP FaceTime HD-kamera med Retina Flash för enastående selfies (5)Touch ID för säker autentiseringA11 Bionic, det kraftfullaste och smartaste chippet i en smartphoneTrådlös laddning (kompatibel med Qi-laddare) (1) Juridisk information Laddningsplatta krävs, säljs separat.iPhone 8 och iPhone 8 Plus står emot vatten, stänk och damm. De har testats i laboratorium och uppfyller kraven för klass IP67 i enlighet med IEC-standard 60529. Graden av tålighet mot vatten, stänk och damm är inte permanent och skyddet kan minska vid normal användning. Försök inte att ladda en blöt iPhone. I användarhandboken kan du läsa om hur du bäst rengör och torkar din enhet. Vätskeskador täcks inte av garantin.Skärmstorleken mäts diagonalt.Porträttljus finns i betaversion.För FaceTime-samtal krävs att både den som ringer och den som svarar har en FaceTime-aktiverad enhet och wifi-anslutning. Möjligheten att använda tjänsten via mobilnät varierar med mobiloperatörens villkor. Dataavgifter kan tillkomma. iPhone 3,5 7 8790 SEK 8790 NewCondition InStock
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefoner
 3. iPhone