Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Stilren smartphone med utmärkt prestanda

Lenovo P2 Dark Grey

  Art.nr: 235432
Telefon från 1:- med dessa abonnemang

329:-/mån

6 GB

369:-/mån

6 GB

339:-/mån

6 GB

429:-/mån

6 GB

  • 5,5" Super AMOLED-skärm
  • 4 GB RAM-minne
  • Kraftfullt 5100 mAh-batteri
  • 13 MP-kamera med LED-blixt
  • Åttakärnig processor
Telefon från 1:- med dessa abonnemang

329:-/mån

6 GB

369:-/mån

6 GB

339:-/mån

6 GB

429:-/mån

6 GB

Abonnemang

2 990:-

Delbetala från 249:-/mån Info

Info
Levereras till ombud inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 22 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Lenovo P2 är en snabb och stilren smartphone som med sin 5,5" Super AMOLED-skärm kommer göra det enkelt för dig att kolla på film, skriva SMS och surfa på nätet. Du får dessutom ta del av en 13 MP-kamera, som med LED-blixt och autofokus ger dig möjligheten att ta snygg bilder i alla ljusförhållanden. Ska även nämna att Lenovo P2 har givits en åttakärnig processor, allt för att du ska kunna njuta av snabba hastigheter utan krångel. Telefonen har ett kraftfullt batteri på hela 5100 mAh, använd din telefon längre och ladda mer sällan. Lenovo P2 har också givits stöd för dubbla SIM-kort.

Snygg och genomtänkt

Den här smartphonen ger dig tillräckligt med batteritid för att hålla jämna steg med ditt liv, det kraftfulla batteriet får du ta del av trots telefonens tunna design. 5100 mAh-batteriet är perfekt för dig som använder din telefon flitigt.

Lenovo P2 är snyggt utformad och ser inte bara bra ut, utan kommer även ligga bra i din hand. Med sina rundade hörn och ergonomiskt böjd rygg, blir telefonen lätt att plocka upp men svår att lägga ned. Telefonen har även utrustats med en fingeravtrycksläsare, vilket ger dig en hög säkerhet samt att den blir enkel att låsa upp.

5,5" Super AMOLED-skärm

Med en 5,5" Full HD-skärm, kommer videor och spel upplevas på en helt ny sätt. Super AMOLED-tekniken ger dig levande bilder med klar skärpa, utan att påverka strömförbrukningen för mycket.

Processor och kamera

Lenovo P2 ger dig kvalitativ prestanda i form av en åttakärnig processor, processorn har en kraft på 2,0 GHz vilket betyder att du kan använda appar och program på ett enkelt sätt. Processorn ger dig även möjligheten att multitaska och ha uppe flera fönster samtidigt.

Nu behöver du aldrig mer missa ett ögonblick, Lenovo P2 kommer med en 13 MP-kamera som tar tydliga bilder snabbt och enkelt. Du får dessutom tillgång till främre kamera på 5 MP, den främre kameran är perfekt för att ta snygga selfies.
Det finns flera kamerafunktioner som kommer hjälpa dig i ditt fotograferande.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

(9 st)
  • Välvd 5-tums Full HD-display
  • 23 mp-kamera med snabb hybridautofokus
  • Upp till två dygns batteritid

2 790:-

Lenovo Lenovo P2 Dark Grey PA4N0104NL Lenovo P2 är en snabb och stilren smartphone som med sin 5,5" Super AMOLED-skärm kommer göra det enkelt för dig att kolla på film, skriva SMS och surfa på nätet. Du får dessutom ta del av en 13 MP-kamera, som med LED-blixt och autofokus ger dig möjligheten att ta snygg bilder i alla ljusförhållanden. Ska även nämna att Lenovo P2 har givits en åttakärnig processor, allt för att du ska kunna njuta av snabba hastigheter utan krångel. Telefonen har ett kraftfullt batteri på hela 5100 mAh, använd din telefon längre och ladda mer sällan. Lenovo P2 har också givits stöd för dubbla SIM-kort. Snygg och genomtänkt Den här smartphonen ger dig tillräckligt med batteritid för att hålla jämna steg med ditt liv, det kraftfulla batteriet får du ta del av trots telefonens tunna design. 5100 mAh-batteriet är perfekt för dig som använder din telefon flitigt.Lenovo P2 är snyggt utformad och ser inte bara bra ut, utan kommer även ligga bra i din hand. Med sina rundade hörn och ergonomiskt böjd rygg, blir telefonen lätt att plocka upp men svår att lägga ned. Telefonen har även utrustats med en fingeravtrycksläsare, vilket ger dig en hög säkerhet samt att den blir enkel att låsa upp. 5,5" Super AMOLED-skärm Med en 5,5" Full HD-skärm, kommer videor och spel upplevas på en helt ny sätt. Super AMOLED-tekniken ger dig levande bilder med klar skärpa, utan att påverka strömförbrukningen för mycket. Processor och kamera Lenovo P2 ger dig kvalitativ prestanda i form av en åttakärnig processor, processorn har en kraft på 2,0 GHz vilket betyder att du kan använda appar och program på ett enkelt sätt. Processorn ger dig även möjligheten att multitaska och ha uppe flera fönster samtidigt.Nu behöver du aldrig mer missa ett ögonblick, Lenovo P2 kommer med en 13 MP-kamera som tar tydliga bilder snabbt och enkelt. Du får dessutom tillgång till främre kamera på 5 MP, den främre kameran är perfekt för att ta snygga selfies.Det finns flera kamerafunktioner som kommer hjälpa dig i ditt fotograferande. Mobiltelefoner 4,6 20 2990 SEK 2990 NewCondition InStock
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefoner