Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Snabba LG Optimus G med 13 megapixel kamera

LG Optimus G

  Art.nr: 181964
  • 4,7-tums display
  • 13 megapixel-kamera
  • Snabb processor
  • Lång batteritid
  • Android 4.1 (Jelly Bean)

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

LG Optimus G

Denna nya smartphone från LG har allt du kan begära. Med en kamera på 13 megapixel ger LG Optimus G dig en fantastisk detaljrikedom och fina bilder tack vare en LED-blixt och bildstabilisator.

Unika funktioner

LG Optimus G har en riktigt snabb processor som gör att navigeringen i menyer och multitasking flyter på som aldrig förr. Skärmen på LG Optimus G ger dig också en helt ny upplevelse. Den nya tekniken i skärmen gör att du kommer närmare skärmen där det verkligen känns som att du nuddar skärmen med ditt finger.

LG Optimus G - Lång batteritid

Med denna smartphone får du en mobil med lång batteritid. Batteriet i LG Optimus G är 60 % mer effektiv än andra liknande batterier på marknaden. Batteriet i LG Optimus har en livstid på hela 800 laddningar.

Snabb smartphone

Processorn i LG Optimus ger dig en upplevelse utöver det vanliga. Det flyter på helt enkelt. Multitasking med LG Optimus G gör att du kan surfa, titta på film, spela och göra allt du vill utan att mobilen laggar och blir seg. Det tack vare den snabba processorn i LG Optimus G.

LG LG Optimus G LGE975.ANEUBL LG Optimus G Denna nya smartphone från LG har allt du kan begära. Med en kamera på 13 megapixel ger LG Optimus G dig en fantastisk detaljrikedom och fina bilder tack vare en LED-blixt och bildstabilisator. Unika funktioner LG Optimus G har en riktigt snabb processor som gör att navigeringen i menyer och multitasking flyter på som aldrig förr. Skärmen på LG Optimus G ger dig också en helt ny upplevelse. Den nya tekniken i skärmen gör att du kommer närmare skärmen där det verkligen känns som att du nuddar skärmen med ditt finger. LG Optimus G - Lång batteritid Med denna smartphone får du en mobil med lång batteritid. Batteriet i LG Optimus G är 60 % mer effektiv än andra liknande batterier på marknaden. Batteriet i LG Optimus har en livstid på hela 800 laddningar. Snabb smartphone Processorn i LG Optimus ger dig en upplevelse utöver det vanliga. Det flyter på helt enkelt. Multitasking med LG Optimus G gör att du kan surfa, titta på film, spela och göra allt du vill utan att mobilen laggar och blir seg. Det tack vare den snabba processorn i LG Optimus G. Mobiltelefoner 4,5 13 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefoner