Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Motorola Edge 5G – Snabbare. Starkare. Grymmare.

Motorola Edge 5G 6+128GB Midnight Black

  Art.nr: 1012655
 • 6,7" FHD+ Endless Edge OLED-skärm
 • 6 GB RAM + 128 GB lagring
 • GRAMMY-belönad ljudteknik
 • 64 MP trippelkamera med Quad Pixel
 • 5G-ready

Kombinera med

Motorola Edge 5G 6+128GB Midninght Black
Produkt du tittar på: Motorola Edge 5G – Snabbare. Starkare. Grymmare.

4 990:-


 • Pris: 5 437:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Var förberedd för nästa generations mobilnätverk och upplev underhållning så som den är tänkt att upplevas med Motorola Edge 5G. Den senaste flaggskeppsmodellen från Motorola har utrustats med en 6,7-tums Endless Edge OLED-skärm som sträcker sig över sidorna på enheten och täcker 90 % av ytan på framsidan. Två kraftfulla högtalare har optimerats med GRAMMY-belönad mjukvara för att ge enastående ljud och i trippelkameran finns allt du kan tänkas behöva, inte minst vid fotografering i lågljusmiljö. Lång batteritid, spelanpassade mjukvarulägen och en grund byggd på Qualcomm Snapdragon. Motorola edge. Klara. Färdiga. Wow.

M3 rekommenderar Motorola Edge 5G

Prylsajten M3 har genomfört ett test av Motorola Edge 5G. Ett test i vilket modellen kammade hem 4/5 möjliga poäng och med det även stämpeln "M3 Rekommenderar". 

"Vill du ha 5g och utan att behöva betala monstruösa summor för det? Då kan Motorola Edge vara rätt för dig. I alla fall om den utstickande stilen tilltalar. Den gör de rätta kompromisserna och levererar en nerslimmad men högkvalitativ upplevelse. 90 Hz oledskärm, bra trippeklkamera och 5g för mellanklasspris. Inte helt fel."

Läs hela testet här
M3 rekommenderar

Toppbetyg från mobil.se

Även den mer smartphone-specialiserade sajten (och tidningen) mobil.se har testat Motorola Edge 5G. I deras test ges telefonen 76 % av den högsta möjliga totalpoängen och förtjänar således den ärofyllda toppbetygsstämpeln. 

Läs hela testet här

Toppbetyg från mobil.se

GRAMMY-belönad ljudteknik

Motorola Edge har utrustats med de mest kraftfulla högtalarna smartphone-världen sett, hittills. Hårdvaran spelar förstås en avgörande roll och ansvarar för att ge högt, fylligt och klart ljud. Men det är först när högkvalitativ hårdvara kombineras med avancerad och optimerad mjukvara som man når nästa nivå. För att komma dit har Motorola använt sig av Waves, ett företag belönat med en Technical Grammy Award och som har över 25 års erfarenhet av digital ljudbehandling. Moto Audio låter dig skräddarsy ljudbilden till din preferens och ger åtkomst till bland annat en equalizer. Slutresultatet kommer ge dig en fantastisk upplevelse, inte minst när du samtidigt tittar på skärmen.

Endless Edge-skärm med 90 Hz

Det är helheten - när alla pusselbitar faller på plats - som ger Motorola Edge övertaget. En central pusselbit i alla smartphones är skärmen. 6,7-tum i storlek, FHD+-upplösning i bildformat 19,5:9, verklighetstrogna färger med P3-färgomfång och HDR10-stöd, samt en uppdateringsfrekvens på 90 Hz. Det är en summering av det tekniska. Men vad betyder då Endless Edge? Jo, det betyder att skärmens kanter går nästan 90° över båda sidor. Det resulterar i ett större visningsområde och gör att skärmen kan täcka hela 90 % av ytan på framsidan. Endless Edge underlättar även vid enhandsanvändning, eftersom en större del av framsidan på telefonen är touch-display.

Endless Edge-skärm med 90 Hz

Trippelkamera för skarpa foton i alla lägen

Trippelkameran ger dig tillgång till tre separata linser, där varje lins är specialiserad inom minst ett område. Vid en närmare titt på baksidan av Motorola Edge så hittar vi en ljuskänslig, knivskarp primärlins på 64 MP (f/1,8), en kombinerad ultravidvinkel- och makrolins på 16 MP (f/2,2) med 117° synfält, och ett teleobjektiv på 8 MP (f/2,4) med 2x högupplöst optisk zoom. Ta foton från långt avstånd eller nära håll, på vida landskap eller små, små detaljer. Med den ljuskänsliga huvudkameran, laserautofokus och en ToF-sensor kan du till och med fota i väldigt mörka miljöer.

Samtliga linser på baksidan stödjer videoinspelning i UHD-upplösning (30 fps) och har elektronisk bildstabilisering för att förebygga skakiga filmklipp.

Trippelkamera för skarpa foton i alla lägen

64 MP primärlins med stor sensor

Huvudkameran producerar med sin stora sensor extremt högupplösta foton. Hög upplösning är inte bara en vital faktor när det kommer till att skapa detaljerade och skarpa bilder, det möjliggör även kompromisslös inzoomning och beskärning. Bli kvitt alla oönskade detaljer eller isolera stjärnan i fotot genom att zooma in. Allt utan att påverka den generella bildkvaliteten. 

Quad Pixel för enastående mörkerfoton

Inte alla fotostunder välsignas med perfekta fotograferingsförhållanden, och mörker har en tendens att vara en stor olägenhet. Quad Pixel-teknik innebär att kameran automatiskt slår samman fyra pixlar till en, något som resulterar i ökad ljuskänslighet (4x). Den ökade ljuskänsligheten låter dig ta iögonfallande foton även i väldigt mörka miljöer, eftersom kameran fångar upp mer av det omgivningsljus som finns tillgängligt. Utöver Quad Pixel utnyttjas en kombination av laserautofokus och en ToF-sensor (Time of flight), dels för att lokalisera motivet i mörkret, men också för att det alltid ska vara i fokus.

Quad Pixel för enastående mörkerfoton

Fokus på selfies ger dig selfies i fokus

Vi har gått igenom kamerorna på baksidan, men hur är det då med frontkameran? Du som gillar att ta selfies kan känna dig säker. Även frontkameran i Motorola Edge är av högsta kvalitet och kan med 25 MP (f/2,0) producera högupplösta bilder. Selfie-kameran stödjer, precis som primärkameran, Quad Pixel-teknik och har dessutom AI-förstärkts. Med lägen som "Portrait mode" kan du ta selfies med suddig bakgrund och "Night Vision mode" förbättrar prestationen i mörka miljöer ytterligare.

5G-ready

Motorola Edge är 5G-ready. Det betyder att du direkt kommer kunna dra nytta av fördelarna när 5G-nätet byggs ut. Långsamma nedladdningar och buffrande videos kommer att vara ett minne blott, och med din Edge kommer du kunna vara bland de första att rida på 5G-vågen. Läs mer om 5G här.

Det finns ett hörlursuttag!

Mobiltelefontillverkares flaggskeppsmodeller har med sin utveckling genomgått en transformering, som i många fall inneburit att hörlursjacket plockats bort. Många har sett detta som en negativ förändring, och med Motorola Edge behöver du inte någon USB-C till 3,5mm-adapter för att använda dina trådbundna favorithörlurar. Koppla in dina lurar så som du är van vid och börja lyssna direkt.

Spela ostört med Moto GameTime

Moto GameTime är en funktion som främjar mobilspelsentusiasten. Slå på GameTime och eliminera risken för att störas i spelandet, samtidigt som du även får tillgång till prestationshöjande appar och verktyg.

Spela ostört med Moto GameTime

Vattenavstötande enligt IP52

Kapslingsklass IP52 garanterar damm- och droppskydd. Edge är inte vattentät och bör således inte sänkas ned i vatten. Dock står den sig väl i regn och mot skvätt. Så länge du inte råkar bada med din smartphone så sitter du säkert.

Vattenavstötande enligt IP52

Batteritid på upp till två dagar

Batteriet på 4 500 mAh håller i upp till två dagar innan det behöver laddas. När det är laddningsdags kan du få flera timmars kraft på bara några minuters laddning med hjälp av 15W TurboPower-snabbladdning.

Batteritid på upp till två dagar

Fingeravtrycksläsare i skärmen

In-screen-läsaren för fingeravtryck är smart och visas bara när den behövs. Rör skärmen med ett registrerat finger för att låsa upp, snabbt och enkelt och utan att du behöver komma ihåg en massa lösenkoder.

Specifikation för Motorola Edge

 • Skärm: 6,7" FHD+ OLED-skärm med 90 Hz och Endless Edge
 • Kamera: Huvudkamera 64 MP (f/1,8), ultravidvinkel- och makroobjektiv 16 MP (f/2,2), telefotoobjektiv 8 MP (f/2,4), frontkamera 25 MP (f/2,0)
 • Operativsystem: Android 10™
 • RAM: 6 GB
 • Lagring: 128 GB
 • CPU: Qualcomm Snapdragon 765
 • GPU: Adreno 620
 • Batterikapacitet: 4 500 mAh
 • Mått: 161,64 x 71,1 x 9,29 mm
 • Vikt: 188 gram
 • I förpackningen: Motorola Edge, baksidesskydd i silikon, laddare, USB Type C-kabel, SIM-kortborttagningsverktyg, bruksanvisning
Vi hjälper dig välja rätt mobilabonnemang
Vi hjälper dig välja rätt mobilabonnemang
Glöm inte försäkring ifall oturen är framme
Glöm inte försäkring ifall oturen är framme
Vad är 5G och vilka mobiltelefoner har 5G?
Vad är 5G och vilka mobiltelefoner har 5G?
1012655 1012655 Motorola Motorola Edge 5G 6+128GB Midnight Black PAJA0018SE Var förberedd för nästa generations mobilnätverk och upplev underhållning så som den är tänkt att upplevas med Motorola Edge 5G. Den senaste flaggskeppsmodellen från Motorola har utrustats med en 6,7-tums Endless Edge OLED-skärm som sträcker sig över sidorna på enheten och täcker 90 % av ytan på framsidan. Två kraftfulla högtalare har optimerats med GRAMMY-belönad mjukvara för att ge enastående ljud och i trippelkameran finns allt du kan tänkas behöva, inte minst vid fotografering i lågljusmiljö. Lång batteritid, spelanpassade mjukvarulägen och en grund byggd på Qualcomm Snapdragon. Motorola edge. Klara. Färdiga. Wow. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> M3 rekommenderar Motorola Edge 5GPrylsajten M3 har genomfört ett test av Motorola Edge 5G. Ett test i vilket modellen kammade hem 4/5 möjliga poäng och med det även stämpeln "M3 Rekommenderar". "Vill du ha 5g och utan att behöva betala monstruösa summor för det? Då kan Motorola Edge vara rätt för dig. I alla fall om den utstickande stilen tilltalar. Den gör de rätta kompromisserna och levererar en nerslimmad men högkvalitativ upplevelse. 90 Hz oledskärm, bra trippeklkamera och 5g för mellanklasspris. Inte helt fel."Läs hela testet härToppbetyg från mobil.seÄven den mer smartphone-specialiserade sajten (och tidningen) mobil.se har testat Motorola Edge 5G. I deras test ges telefonen 76 % av den högsta möjliga totalpoängen och förtjänar således den ärofyllda toppbetygsstämpeln. Läs hela testet här GRAMMY-belönad ljudteknik Motorola Edge har utrustats med de mest kraftfulla högtalarna smartphone-världen sett, hittills. Hårdvaran spelar förstås en avgörande roll och ansvarar för att ge högt, fylligt och klart ljud. Men det är först när högkvalitativ hårdvara kombineras med avancerad och optimerad mjukvara som man når nästa nivå. För att komma dit har Motorola använt sig av Waves, ett företag belönat med en Technical Grammy Award och som har över 25 års erfarenhet av digital ljudbehandling. Moto Audio låter dig skräddarsy ljudbilden till din preferens och ger åtkomst till bland annat en equalizer. Slutresultatet kommer ge dig en fantastisk upplevelse, inte minst när du samtidigt tittar på skärmen. Endless Edge-skärm med 90 Hz Det är helheten - när alla pusselbitar faller på plats - som ger Motorola Edge övertaget. En central pusselbit i alla smartphones är skärmen. 6,7-tum i storlek, FHD+-upplösning i bildformat 19,5:9, verklighetstrogna färger med P3-färgomfång och HDR10-stöd, samt en uppdateringsfrekvens på 90 Hz. Det är en summering av det tekniska. Men vad betyder då Endless Edge? Jo, det betyder att skärmens kanter går nästan 90° över båda sidor. Det resulterar i ett större visningsområde och gör att skärmen kan täcka hela 90 % av ytan på framsidan. Endless Edge underlättar även vid enhandsanvändning, eftersom en större del av framsidan på telefonen är touch-display. Trippelkamera för skarpa foton i alla lägen Trippelkameran ger dig tillgång till tre separata linser, där varje lins är specialiserad inom minst ett område. Vid en närmare titt på baksidan av Motorola Edge så hittar vi en ljuskänslig, knivskarp primärlins på 64 MP (f/1,8), en kombinerad ultravidvinkel- och makrolins på 16 MP (f/2,2) med 117° synfält, och ett teleobjektiv på 8 MP (f/2,4) med 2x högupplöst optisk zoom. Ta foton från långt avstånd eller nära håll, på vida landskap eller små, små detaljer. Med den ljuskänsliga huvudkameran, laserautofokus och en ToF-sensor kan du till och med fota i väldigt mörka miljöer.Samtliga linser på baksidan stödjer videoinspelning i UHD-upplösning (30 fps) och har elektronisk bildstabilisering för att förebygga skakiga filmklipp. 64 MP primärlins med stor sensor Huvudkameran producerar med sin stora sensor extremt högupplösta foton. Hög upplösning är inte bara en vital faktor när det kommer till att skapa detaljerade och skarpa bilder, det möjliggör även kompromisslös inzoomning och beskärning. Bli kvitt alla oönskade detaljer eller isolera stjärnan i fotot genom att zooma in. Allt utan att påverka den generella bildkvaliteten.  Quad Pixel för enastående mörkerfoton Inte alla fotostunder välsignas med perfekta fotograferingsförhållanden, och mörker har en tendens att vara en stor olägenhet. Quad Pixel-teknik innebär att kameran automatiskt slår samman fyra pixlar till en, något som resulterar i ökad ljuskänslighet (4x). Den ökade ljuskänsligheten låter dig ta iögonfallande foton även i väldigt mörka miljöer, eftersom kameran fångar upp mer av det omgivningsljus som finns tillgängligt. Utöver Quad Pixel utnyttjas en kombination av laserautofokus och en ToF-sensor (Time of flight), dels för att lokalisera motivet i mörkret, men också för att det alltid ska vara i fokus. Fokus på selfies ger dig selfies i fokus Vi har gått igenom kamerorna på baksidan, men hur är det då med frontkameran? Du som gillar att ta selfies kan känna dig säker. Även frontkameran i Motorola Edge är av högsta kvalitet och kan med 25 MP (f/2,0) producera högupplösta bilder. Selfie-kameran stödjer, precis som primärkameran, Quad Pixel-teknik och har dessutom AI-förstärkts. Med lägen som "Portrait mode" kan du ta selfies med suddig bakgrund och "Night Vision mode" förbättrar prestationen i mörka miljöer ytterligare. 5G-ready Motorola Edge är 5G-ready. Det betyder att du direkt kommer kunna dra nytta av fördelarna när 5G-nätet byggs ut. Långsamma nedladdningar och buffrande videos kommer att vara ett minne blott, och med din Edge kommer du kunna vara bland de första att rida på 5G-vågen. Läs mer om 5G här. Det finns ett hörlursuttag! Mobiltelefontillverkares flaggskeppsmodeller har med sin utveckling genomgått en transformering, som i många fall inneburit att hörlursjacket plockats bort. Många har sett detta som en negativ förändring, och med Motorola Edge behöver du inte någon USB-C till 3,5mm-adapter för att använda dina trådbundna favorithörlurar. Koppla in dina lurar så som du är van vid och börja lyssna direkt. Spela ostört med Moto GameTime Moto GameTime är en funktion som främjar mobilspelsentusiasten. Slå på GameTime och eliminera risken för att störas i spelandet, samtidigt som du även får tillgång till prestationshöjande appar och verktyg. Vattenavstötande enligt IP52 Kapslingsklass IP52 garanterar damm- och droppskydd. Edge är inte vattentät och bör således inte sänkas ned i vatten. Dock står den sig väl i regn och mot skvätt. Så länge du inte råkar bada med din smartphone så sitter du säkert. Batteritid på upp till två dagar Batteriet på 4 500 mAh håller i upp till två dagar innan det behöver laddas. När det är laddningsdags kan du få flera timmars kraft på bara några minuters laddning med hjälp av 15W TurboPower-snabbladdning. Fingeravtrycksläsare i skärmen In-screen-läsaren för fingeravtryck är smart och visas bara när den behövs. Rör skärmen med ett registrerat finger för att låsa upp, snabbt och enkelt och utan att du behöver komma ihåg en massa lösenkoder. Specifikation för Motorola Edge Skärm: 6,7" FHD+ OLED-skärm med 90 Hz och Endless EdgeKamera: Huvudkamera 64 MP (f/1,8), ultravidvinkel- och makroobjektiv 16 MP (f/2,2), telefotoobjektiv 8 MP (f/2,4), frontkamera 25 MP (f/2,0)Operativsystem: Android 10™RAM: 6 GBLagring: 128 GBCPU: Qualcomm Snapdragon 765GPU: Adreno 620Batterikapacitet: 4 500 mAhMått: 161,64 x 71,1 x 9,29 mmVikt: 188 gramI förpackningen: Motorola Edge, baksidesskydd i silikon, laddare, USB Type C-kabel, SIM-kortborttagningsverktyg, bruksanvisning Mobiltelefoner 4,8 5 4990 SEK 4990 NewCondition InStock
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefoner