Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Motorola-mobil med grym batteritid & trippelkamera

Motorola Moto G9 Power 4+128GB Electric Violet

  Art.nr: 1014827
  • 6,8" HD+-skärm
  • 4 GB RAM + 128 GB lagring
  • 6000 mAh-batteri
  • Trippel 64 mp-kamera
  • Vattenavstötande design
Färg/Variant: Lila

Abonnemang

1 990:-

Delbetala från 205:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Kombinera med

Motorola Moto G9 Power 4+128GB Electric Violet
Produkt du tittar på: Motorola-mobil med grym batteritid & trippelkamera
Motorola Moto G9 Power 4+128GB Electric Violet

1 990:-

SanDisk 64GB Ultra microSDXC

179:-

Popsockets Blue Marble

149:-


  • Pris: 2 617:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Vill du ha grym batteritid och mer därtill? Motorola Moto G9 Power har det. Få ut upp till 60 timmar på en enda laddning med ett 6000 mAh-batteri. Ta skarpare, klarare bilder med ett trippelt 64 MP kamerasystem och njut av allt innehåll på en stor 6,8" HD+-skärm.

Moto G9 Power

Nonstop i 60 timmar

Känn friheten att gå flera dagar på en enda laddning. 6000 mAh-batteriet är Motorolas största någonsin, så du kan gå stort och inte oroa dig för laddning. Kapaciteten räcker till upp till 60 timmar, det vill säga 2,5 dagar. Vill du chatta länge med videosamtal? Det kan du. Resa utan laddare? Inga problem. Sträckkolla favoritserien hela helgen? Absolut. Dessutom laddar du snabbt med TurboPower™ 20-laddning för att få flera timmar med batteri på några minuter.

En kamera för varje tagning

Vill du fånga skarpare, ljusare högupplösta bilder i alla ljus? Med Moto G9 Power kan du. Vill du ta professionella porträtt? Fånga otroligt detaljerade närbilder? Klart och klart! Oavsett situationen har du alltid rätt kamera nära till hands.

64 MP-sensor för superhög upplösning ger exceptionell tydlighet och färgprecision. Och Quad Pixel-tekniken ser till att alla bilder blir skarpa och ljusa tack vare fyra gånger så stor ljuskänslighet.

Motorola har dessutom gjort en visuell uppdatering av kamerans gränssnitt, nu får du en mer uppslukande och intuitiv upplevelse. Vi har gjort justeringar som att flytta ner komponenterna till nedre halvan av skärmen så att du enkelt kommer åt dem med en hand.

Fokusera på det som är bra

Moto G9 Power gör vardagsbilderna till proffsiga porträttbilder med en djupsensor som automatiskt gör bakgrunden suddig. Sedan kan du prova dig fram till rätt intensitetsnivå genom att öka eller sänka den.

Vill du ta närbilder? Kom fyra gånger närmare med en speciell Macro Vision-kamera som tar fram detaljer andra kameror bara kan drömma om. Utforska inom 2,5 cm för att se foton med dubbelt så hög upplösning som andra liknande kameror.

Superbred skärm

Var försiktig med ögonen, det är lätt att trötta ut dem på den stora skärmen som passar perfekt för många timmars videochatt, spela spel eller bara ligga i soffan och kolla på favoritserier. 6,8-tums Max Vision HD+ skärm med bredare bildförhållande som drar in dig i underhållningen eller vad du än tittar på.

Moto G9 Power har 6,8

Prestanda (och lagringsutrymme) för alla behov

Enkelt att ta foton, spela spel eller parallelljobba med olika appar tack vare prestandan i Qualcomm® Snapdragon™ processor och 4 GB RAM som gör att du slipper eftersläpning. Plus att du aldrig behöver bekymra dig för lagringsutrymme med 128 GB inbyggt. Och du kan alltid lägga till upp till 512 GB med ett microSD-kort.

Lås upp med en touch

Slipp PIN-koder och lösenord och få direktåtkomst med en praktiskt placerad bakre fingeravtrycksläsare. Den är dold på baksidan i den ikoniska fladdermuslogotypen och du märker knappt att den finns där.

Vattenavstötande

Låt inte spill eller stänk hindra dig. Vare sig du ska ut och springa eller svara på samtal i regnet så ser den vattenavstötande designen5 till att din Moto G9 Power är skyddad.

Lås upp med en touch

Slipp PIN-koder och lösenord och få direktåtkomst med en praktiskt placerad bakre fingeravtrycksläsare. Den är dold på baksidan i den ikoniska fladdermuslogotypen och du märker knappt att den finns där.

Google Assistent nära till hands

Ha alltid Google Assistent inom enkelt räckhåll. Tryck bara på en speciell knapp på sidan för att aktivera röststyrning och sedan kan du be Google Assistent om svar.