Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Prisvänlig Android-mobil med 5-tums skärm

Motorola Moto E5 Play Black

  Art.nr: 1004639
  • 5,3" Max Vision-display
  • 16 GB lagring + microSD-kortplats
  • Selfiekamera med blixt
  • Fingeravtrycksläsare
  • Android 8.1 Oreo Go Edition

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Moto E5 Play från Motorola är en mobiltelefon som bevisar att du inte behöver spendera mer för att få mer. Trots sin låga prislapp får du en 5,3-tums Max Vision-display med FWVGA+-upplösning som med sitt avlånga format fortfarande ger dig en greppvänlig och kompakt telefon som du lätt håller i en hand. Med bara ena tummen navigerar du smidigt över skärmen, och det räcker med ett snabbt tryck med pekfingret för att låsa upp telefonen och samtidigt säkra den från obehöriga tack vare fingeravtrycksläsare på baksidan.

Skärm i 18:9-format

Motorolas Max Vision-skärm har bildformatet 18:9 vilket är mer långsmalt och högre än en traditionell 16:9-skärm och har anammats av i stort sett alla nya smartphones idag. Det ger en högre tumstorlek utan att telefonen blir bredare och otympligare att hålla i. 5,3" mäter displayen på Moto E5 Play, och sträcker sig över nästan hela framsidan för en så täckande effekt som möjligt. 
Skärmen har FWVGA+-upplösning, det står för Full Wide Video Graphics Array + och ger 480 x 960 pixlar. Njut av mer utrymme för dina sociala flöden, nyheter eller en film i widescreen.

Design och kameror

Motorola Moto E5 Play har rundade kanter och hörn som gör den bekväm att hålla i handen. De lätt bågade kortsidorna med Motorolas karaktäristiska rundel på baksidan för kameran återfinns även på E5 Play. I rundeln sitter både en kameralins på åtta megapixlar med autofokus och en LED-blixt så du kan knäppa bilder och dela med dig till vänner, familj och följare.
Kameran på framsidan har en sensor på 5 megapixel och har även den en selfie-blixt för att kunna fotografera dygnet runt. Nu kan du ta snygga självporträtt även sent på kvällen och inomhus.

Motorola Moto E5 Play

Android 8.1 Go edition

Även mobiltelefoner i de lägre prisklasserna ska kunna använda det senaste operativsystemet från Google och presenterade därför Android Go. Versionen innebär optimeringar och anpassningar av både systemet och Googles egna appar. Resultatet gör att att appar startar 15% snabbare. Funktionen för att spara mobildata är också aktiverad som standard.

I förpackningen

  • Motoroloa Moto E5 Play
  • Strömadapter
1004639 1004639 Motorola Motorola Moto E5 Play Black PACR0003SE Moto E5 Play från Motorola är en mobiltelefon som bevisar att du inte behöver spendera mer för att få mer. Trots sin låga prislapp får du en 5,3-tums Max Vision-display med FWVGA+-upplösning som med sitt avlånga format fortfarande ger dig en greppvänlig och kompakt telefon som du lätt håller i en hand. Med bara ena tummen navigerar du smidigt över skärmen, och det räcker med ett snabbt tryck med pekfingret för att låsa upp telefonen och samtidigt säkra den från obehöriga tack vare fingeravtrycksläsare på baksidan. Skärm i 18:9-format Motorolas Max Vision-skärm har bildformatet 18:9 vilket är mer långsmalt och högre än en traditionell 16:9-skärm och har anammats av i stort sett alla nya smartphones idag. Det ger en högre tumstorlek utan att telefonen blir bredare och otympligare att hålla i. 5,3" mäter displayen på Moto E5 Play, och sträcker sig över nästan hela framsidan för en så täckande effekt som möjligt. Skärmen har FWVGA+-upplösning, det står för Full Wide Video Graphics Array + och ger 480 x 960 pixlar. Njut av mer utrymme för dina sociala flöden, nyheter eller en film i widescreen. Design och kameror Motorola Moto E5 Play har rundade kanter och hörn som gör den bekväm att hålla i handen. De lätt bågade kortsidorna med Motorolas karaktäristiska rundel på baksidan för kameran återfinns även på E5 Play. I rundeln sitter både en kameralins på åtta megapixlar med autofokus och en LED-blixt så du kan knäppa bilder och dela med dig till vänner, familj och följare. Kameran på framsidan har en sensor på 5 megapixel och har även den en selfie-blixt för att kunna fotografera dygnet runt. Nu kan du ta snygga självporträtt även sent på kvällen och inomhus. Android 8.1 Go edition Även mobiltelefoner i de lägre prisklasserna ska kunna använda det senaste operativsystemet från Google och presenterade därför Android Go. Versionen innebär optimeringar och anpassningar av både systemet och Googles egna appar. Resultatet gör att att appar startar 15% snabbare. Funktionen för att spara mobildata är också aktiverad som standard. I förpackningen Motoroloa Moto E5 PlayStrömadapter Mobiltelefoner 3,6 83 990 SEK 990 NewCondition Discontinued
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefoner