Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Snygga prisvärda Moto G5 Plus med en 5,2-tums skärm

Motorola Moto G5 Plus Fine Gold

  Art.nr: 242434
Telefon från 1:- med dessa abonnemang

329:-/mån

6 GB

369:-/mån

6 GB

339:-/mån

6 GB

429:-/mån

6 GB

  • Högupplöst 5,2-tums skärm
  • 12 MP-kamera med dubbla autofokuspixlar
  • 3 GB RAM-minne
  • 3000 mAh-batteri med snabbladdning
  • Kvalitativ aliminiumdesign
Telefon från 1:- med dessa abonnemang

329:-/mån

6 GB

369:-/mån

6 GB

339:-/mån

6 GB

429:-/mån

6 GB

Färg/Variant:

Abonnemang

2 990:-

Delbetala från 249:-/mån Info

Info
Levereras till ombud inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 22 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Motorola Moto G5 Plus är en kraftfull smartphone som med en snygga design och snabba komponenter kommer ge dig en bra mobilupplevelse. Telefonen har givits en 5,2-tums skärm med Full HD upplösning, som kommer göra det behagligt att se på film och surfa på nätet. Moto G5 Plus har dessutom utrustats med 3 GB RAM-minne samt en åttakärnig processor, så att du kan använda alla dina appar med hög effektivitet.

Ta oöverträffade bilder med en 12 MP-kamera tillsammans med autofokus och LED-blixt, vill du filma kan du göra det i hög upplösning eller ta snygga selfies med den främre kameran på 5 MP. Allt detta i kombination med ett batteri som räcker upp till två dagar ger dig allt du behöver.

Aliminiumdesign

Den här Moto G-modellen är tillverkad i högkvalitativ aluminium, vilket gör den lika snygg som högpresterande. Dessutom är den vattenavstötande på insidan och utsidan så att den tål att utsättas för såväl stänk som regn. Du behöver inte längre vara orolig för att ta med dig din telefon på äventyr.

Snabb prestanda

Den åttakärniga processorn från Qualcomm och 3 GB RAM-minne ger dig en blixtsnabb och jämn prestanda. Du kommer med enkelhet kunna använda alla typer av appar och navigera i telefonen utan svårigheter. Moto G5 Plus kommer med operativsystemet Android 7.0 Nougat.

5,2-tums skärm

Skärmen på 5,2 tum i full HD, ger dig färger och detaljer som du endast kan förvänta dig av premiumtelefoner. Det blir bekvämt och enkelt att göra allt från att se på film till att skriva SMS och surfa på nätet.

Batteri

Använd Moto G5 Plus i upp till två dagar på en enda laddning. Ladda med den medföljande snabbladdaren för flera timmars extra användning, på bara några minuter. Batteriet har en kraft på 3000 mAh, alltså många timmars användning i en smidig telefon.

Moto Experiences

Med enkla gester får du genvägar till funktionerna du använder mest. Nudda skärmen för notifieringar utan att låsa upp telefonen. Eller starta kameran genom att vicka på handleden, så behöver du aldrig missa en bild.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

(8 st)
  • Välvd 5-tums Full HD-display
  • 23 mp-kamera med snabb hybridautofokus
  • Upp till två dygns batteritid

2 790:-

Motorola Motorola Moto G5 Plus Fine Gold SM4454AJ1W6 Motorola Moto G5 Plus är en kraftfull smartphone som med en snygga design och snabba komponenter kommer ge dig en bra mobilupplevelse. Telefonen har givits en 5,2-tums skärm med Full HD upplösning, som kommer göra det behagligt att se på film och surfa på nätet. Moto G5 Plus har dessutom utrustats med 3 GB RAM-minne samt en åttakärnig processor, så att du kan använda alla dina appar med hög effektivitet.Ta oöverträffade bilder med en 12 MP-kamera tillsammans med autofokus och LED-blixt, vill du filma kan du göra det i hög upplösning eller ta snygga selfies med den främre kameran på 5 MP. Allt detta i kombination med ett batteri som räcker upp till två dagar ger dig allt du behöver. Aliminiumdesign Den här Moto G-modellen är tillverkad i högkvalitativ aluminium, vilket gör den lika snygg som högpresterande. Dessutom är den vattenavstötande på insidan och utsidan så att den tål att utsättas för såväl stänk som regn. Du behöver inte längre vara orolig för att ta med dig din telefon på äventyr. Snabb prestanda Den åttakärniga processorn från Qualcomm och 3 GB RAM-minne ger dig en blixtsnabb och jämn prestanda. Du kommer med enkelhet kunna använda alla typer av appar och navigera i telefonen utan svårigheter. Moto G5 Plus kommer med operativsystemet Android 7.0 Nougat. 5,2-tums skärm Skärmen på 5,2 tum i full HD, ger dig färger och detaljer som du endast kan förvänta dig av premiumtelefoner. Det blir bekvämt och enkelt att göra allt från att se på film till att skriva SMS och surfa på nätet. Batteri Använd Moto G5 Plus i upp till två dagar på en enda laddning. Ladda med den medföljande snabbladdaren för flera timmars extra användning, på bara några minuter. Batteriet har en kraft på 3000 mAh, alltså många timmars användning i en smidig telefon. Moto Experiences Med enkla gester får du genvägar till funktionerna du använder mest. Nudda skärmen för notifieringar utan att låsa upp telefonen. Eller starta kameran genom att vicka på handleden, så behöver du aldrig missa en bild. Mobiltelefoner 2990 SEK 2990 NewCondition PreOrder
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefoner