Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Smartphone med trippelkamera och tvådagarsbatteri

Motorola Moto G9 Play 4+64 Electric Blue

  Art.nr: 1013801
  • 6.5” HD+-skärm
  • 4 GB RAM + 64 GB lagring
  • Bakre 48 mp-trippelkamera
  • Fingeravtrycksläsare
  • Stort batteri med snabbladdning

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Moto G9 Play är mobiltelefonen som ger dig vad du vill ha och lite till. Vill du ha skarpa bilder i svagt ljus och otroligt detaljerade närbilder? Med ett trippelt kamerasystem med 48 MP, får du det. Trött på att ladda batteriet stup i kvarten? Moto G9 Play har kraftfullt batteri som håller mobilen igång upp till två dagar på en laddning. Telefonen har också en supersnabb processor som aldrig håller dig tillbaka. Med Moto G9 Play får du det du vill ha och behöver i en mobiltelefon.

Design, skärm och anslutningar

Motorola Mota G9 Play har en modern och elegant design i en vattenavstötande konstruktion. På framsidan kan du se dina bilder, filmer och spela spel på en fantastisk ultrabred skärm. Den mäter 6,5" på diagonalen och har en upplösning av 1600x720 pixlar i ett långsmalt 20:9-bildformat.

På baksidan sitter kameran samt en fingeravtrycksläsare för att snabbt och säkert låsa upp mobilen. I botten av mobiltelefonen sitter dubbla högtalare för bättre ljud samt USB-C-laddport. Starta Google Assistant enkelt med en knapp på sidan av telefonen.

Motorola Moto G9 Play har trippelkamera med Quad Pixel-teknik

Trippelt kamerasystem med 48 MP

Fånga varje ögonblick när det är de händer, för att minnas dem för all framtid. Moto G9 Play har ett trippelt kamerasystem med 48 MP för att fånga ögonblicket på alla möjliga sätt. Skarpa bilder i svagt ljus med Quad Pixel-teknik för levande bilder nattetid och kreativa bokeh-effekter för porträtt med vackert suddig bakgrund. Till och med otroligt detaljerade närbilder tack vare en 2 megapixels macro-lins.

Bland mjukvarufunktioner hittar du auto-leendedetektering, timer, AR-stickers, manuellt läge, spot color, RAW photo outpur och Google Lens integrering.

Två dagars batteritid

Håll igång utan att stanna upp för att ladda varje dag. Moto G9 Play har ett kraftfullt 5000 mAh-batteri som ger dig upp till två dagars batteritid. Laddning sker via USB-C och kompatibilitet med 15 W snabbladdning.

Supersnabb prestanda

Ta fantastiska bilder och känn den snabba responsen hos en Qualcomm® Snapdragon™ octa-core-processor och 4 GB minne. Få aldrig slut på plats för bilder, låtar och filmer med mängder av förvaringsutrymme på 64 GB, som du kan utöka med microSD-kort upp till 512 GB.

1013801 1013801 Motorola Motorola Moto G9 Play 4+64 Electric Blue PAKK0014SE Moto G9 Play är mobiltelefonen som ger dig vad du vill ha och lite till. Vill du ha skarpa bilder i svagt ljus och otroligt detaljerade närbilder? Med ett trippelt kamerasystem med 48 MP, får du det. Trött på att ladda batteriet stup i kvarten? Moto G9 Play har kraftfullt batteri som håller mobilen igång upp till två dagar på en laddning. Telefonen har också en supersnabb processor som aldrig håller dig tillbaka. Med Moto G9 Play får du det du vill ha och behöver i en mobiltelefon.Design, skärm och anslutningarMotorola Mota G9 Play har en modern och elegant design i en vattenavstötande konstruktion. På framsidan kan du se dina bilder, filmer och spela spel på en fantastisk ultrabred skärm. Den mäter 6,5" på diagonalen och har en upplösning av 1600x720 pixlar i ett långsmalt 20:9-bildformat.På baksidan sitter kameran samt en fingeravtrycksläsare för att snabbt och säkert låsa upp mobilen. I botten av mobiltelefonen sitter dubbla högtalare för bättre ljud samt USB-C-laddport. Starta Google Assistant enkelt med en knapp på sidan av telefonen. Trippelt kamerasystem med 48 MPFånga varje ögonblick när det är de händer, för att minnas dem för all framtid. Moto G9 Play har ett trippelt kamerasystem med 48 MP för att fånga ögonblicket på alla möjliga sätt. Skarpa bilder i svagt ljus med Quad Pixel-teknik för levande bilder nattetid och kreativa bokeh-effekter för porträtt med vackert suddig bakgrund. Till och med otroligt detaljerade närbilder tack vare en 2 megapixels macro-lins.Bland mjukvarufunktioner hittar du auto-leendedetektering, timer, AR-stickers, manuellt läge, spot color, RAW photo outpur och Google Lens integrering.Två dagars batteritidHåll igång utan att stanna upp för att ladda varje dag. Moto G9 Play har ett kraftfullt 5000 mAh-batteri som ger dig upp till två dagars batteritid. Laddning sker via USB-C och kompatibilitet med 15 W snabbladdning.Supersnabb prestandaTa fantastiska bilder och känn den snabba responsen hos en Qualcomm® Snapdragon™ octa-core-processor och 4 GB minne. Få aldrig slut på plats för bilder, låtar och filmer med mängder av förvaringsutrymme på 64 GB, som du kan utöka med microSD-kort upp till 512 GB. Mobiltelefoner 4,9 7 1990 SEK 1990 NewCondition InStock
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefoner