Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Android-smartphone med stor skärm och 4 kameror

Motorola Moto G9 Plus 4+128 Navy Blue

  Art.nr: 1013799
 • 6,8 "Max Vision HDR10-skärm
 • 4 GB RAM + 128 GB lagring
 • 64 MP quad-kamerasystem
 • 5000 mAh batteri + TurboPower™
 • Vattentålig design

Kombinera med

Motorola Moto G9 Plus 4+128 Deep Dive
Produkt du tittar på: Android-smartphone med stor skärm och 4 kameror

2 990:-


 • Pris: 3 587:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Quad-kamerasystem på 64 megapixlar med ultravidvinkel, 6,8" HDR10-skärm, Snapdragon-processor och en batteritid för två dagar med TurboPower-laddning. När man radar upp specifikationerna för Motorola Moto G9 Plus kan man lätt tro att det handlar om en exklusiv och påkostad flaggskeppsmobil. Moto G9 Plus är dock en mobiltelefon i betydligt lägre prisklass, men med egenskaper som man hittar i mycket dyrare smartphones. Så vill du ha den ultimata moto? Varsågod - här är den.

6,8 "Max Vision HDR10-skärm

Titta på film och videochatt i skarp kontrast och i dynamiska färger på Motorolas största mobilskärm någonsin.

64 MP quad-kamerasystem

Ta skarpare, ljusare bilder även i svagt ljus, otroliga vidvinkelbilder, detaljerade närbilder, vackra porträtt och mycket mer med Moto G9 Plus kamera som består av fyra linser. Quad-kamerasystemet är uppbyggt av en 64 megapixels-lins, en ultravidvinkellins på 8 megapixlar, en macrolins på 2 megapixlar och slutligen en djupavkännande lins på 2 megapixlar. 

Frontkameran på 16 megapixlar ser till att du alltid får bra bilder när du vänder uppmärksamheten mot dig själv.

Motorola Moto G9 Plus

Qualcomm® Snapdragon™ 730G-processor

Upplev förstklassiga AI-funktioner och 57% snabbare prestanda (jämfört med föregångaren Moto G8 Plus) så att du kan få ännu större upplevelser med bilder, spel, surfning med mera. Tillsammans med 4 GB RAM-minne och 128 GB internminne har du kraft och lagringsutrymme för allt du kan tänkas behöva.

Smarta gester med My UX

Styr din telefon med enkla rörelser, anpassa dina underhållningsinställningar och skapa en look som är helt unik. My UX är bara en av många funktioner som låter dig se till att telefonen fungerar precis så som du vill. Dessutom kan du använda av/på-knappen/fingeravtryckssensorn till att enkelt navigera med en hand, genom att svepa uppåt, nedåt eller trycka för att se aviseringar, öppna appar, genvägar eller verktyg.

Kraftfullt batteri

Batteriet i Moto G9 Plus är på generösa 5000 mAh som ger dig batteritid på upp till två dagar på en enda laddning. När det är dags för laddning får du en snabb boost när du behöver det med den medföljande TurboPower-laddaren på 30 W.

I förpackningen

 • Moto G9 Plus Deep Dive
 • TurboPower-laddare 30 W
 • USB-kabel Type-C till Type-C
 • SIM-kortborttagningsverktyg
 • Manual/dokumentation
1013799 1013799 Motorola Motorola Moto G9 Plus 4+128 Navy Blue PAKM0000SE Quad-kamerasystem på 64 megapixlar med ultravidvinkel, 6,8" HDR10-skärm, Snapdragon-processor och en batteritid för två dagar med TurboPower-laddning. När man radar upp specifikationerna för Motorola Moto G9 Plus kan man lätt tro att det handlar om en exklusiv och påkostad flaggskeppsmobil. Moto G9 Plus är dock en mobiltelefon i betydligt lägre prisklass, men med egenskaper som man hittar i mycket dyrare smartphones. Så vill du ha den ultimata moto? Varsågod - här är den. 6,8 "Max Vision HDR10-skärmTitta på film och videochatt i skarp kontrast och i dynamiska färger på Motorolas största mobilskärm någonsin.64 MP quad-kamerasystemTa skarpare, ljusare bilder även i svagt ljus, otroliga vidvinkelbilder, detaljerade närbilder, vackra porträtt och mycket mer med Moto G9 Plus kamera som består av fyra linser. Quad-kamerasystemet är uppbyggt av en 64 megapixels-lins, en ultravidvinkellins på 8 megapixlar, en macrolins på 2 megapixlar och slutligen en djupavkännande lins på 2 megapixlar. Frontkameran på 16 megapixlar ser till att du alltid får bra bilder när du vänder uppmärksamheten mot dig själv.Qualcomm® Snapdragon™ 730G-processorUpplev förstklassiga AI-funktioner och 57% snabbare prestanda (jämfört med föregångaren Moto G8 Plus) så att du kan få ännu större upplevelser med bilder, spel, surfning med mera. Tillsammans med 4 GB RAM-minne och 128 GB internminne har du kraft och lagringsutrymme för allt du kan tänkas behöva.Smarta gester med My UXStyr din telefon med enkla rörelser, anpassa dina underhållningsinställningar och skapa en look som är helt unik. My UX är bara en av många funktioner som låter dig se till att telefonen fungerar precis så som du vill. Dessutom kan du använda av/på-knappen/fingeravtryckssensorn till att enkelt navigera med en hand, genom att svepa uppåt, nedåt eller trycka för att se aviseringar, öppna appar, genvägar eller verktyg.Kraftfullt batteriBatteriet i Moto G9 Plus är på generösa 5000 mAh som ger dig batteritid på upp till två dagar på en enda laddning. När det är dags för laddning får du en snabb boost när du behöver det med den medföljande TurboPower-laddaren på 30 W.I förpackningenMoto G9 Plus Deep DiveTurboPower-laddare 30 WUSB-kabel Type-C till Type-CSIM-kortborttagningsverktygManual/dokumentation Mobiltelefoner 4,8 5 2990 SEK 2990 NewCondition InStock
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefoner