Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tålig mobiltelefon med dubbla SIM-kort

Nokia 130 Black Dual Sim

  Art.nr: 214812
  • 1,8" LCD-skärm
  • Dual-SIM
  • Lång batteritid
  • Enkel och tålig design
  • Ficklampa
  • Max 2 per kund

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Nokia 130 Dual Sim är en tålig mobiltelefon med lång batteritid samt att du kan använda två olika SIM-kort i telefonen. Nokia 130 Dual Sim är också din personliga videospelare med upp till 16 timmars videouppspelning. Om du lägger till ett SD-kort så har du mycket minne, för att alltid ha tillgång till underhållning när du är på språng. Förutom ovanstående så har telefonen även ficklampa och bluetooth m.m.

Lyssna på din favoritmusik

Oavsett var du är eller vad du gör blir livet roligare med musik. Med upp till 46 timmar uppspelningstid kan du lyssna på musik/radio hela dagen.

Snabb delning

Dela videor, kontakter och mer via Bluetooth. Det går snabbt och enkelt: det är bara att hålla din Nokia 130 Dual SIM nära en annan Bluetooth-aktiverad telefon. Vill du använda ett SD-kort eller en USB-kabel för att dela, så är inte det heller några problem. Det går snabbt och enkelt att dela med Nokia 130 Dual SIM.

Dual SIM

Med Nokia 130 Dual SIM kan du hantera dina mobilkostnader. Välj det SIM-kort som har bäst avtal eller var kreativ och hitta ett nytt sätt att sänka telefonräkningen. Det är även smidigt att separera jobb och fritid. Använd ett SIM-kort när du är på jobbet och byt sedan kort när du slutar jobbet.

Nokia Nokia 130 Black Dual Sim A00021937 Nokia 130 Dual Sim är en tålig mobiltelefon med lång batteritid samt att du kan använda två olika SIM-kort i telefonen. Nokia 130 Dual Sim är också din personliga videospelare med upp till 16 timmars videouppspelning. Om du lägger till ett SD-kort så har du mycket minne, för att alltid ha tillgång till underhållning när du är på språng. Förutom ovanstående så har telefonen även ficklampa och bluetooth m.m.Lyssna på din favoritmusikOavsett var du är eller vad du gör blir livet roligare med musik. Med upp till 46 timmar uppspelningstid kan du lyssna på musik/radio hela dagen.Snabb delningDela videor, kontakter och mer via Bluetooth. Det går snabbt och enkelt: det är bara att hålla din Nokia 130 Dual SIM nära en annan Bluetooth-aktiverad telefon. Vill du använda ett SD-kort eller en USB-kabel för att dela, så är inte det heller några problem. Det går snabbt och enkelt att dela med Nokia 130 Dual SIM.Dual SIMMed Nokia 130 Dual SIM kan du hantera dina mobilkostnader. Välj det SIM-kort som har bäst avtal eller var kreativ och hitta ett nytt sätt att sänka telefonräkningen. Det är även smidigt att separera jobb och fritid. Använd ett SIM-kort när du är på jobbet och byt sedan kort när du slutar jobbet. Mobiltelefoner 3,8 8 249 SEK 249 NewCondition InStoreOnly
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefoner