Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Hållbar knapptelefon med smarta funktioner

Nokia 800 Tough Sand

  Art.nr: 1010051
 • 2,4" QVGA-skärm
 • 512 MB RAM + 4 GB lagring
 • 2 MP-kamera med blixt
 • IP68-klassad
 • 43 dagars batteritid

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Nokia 800 DS Sand ger dig den välkända tryggheten av en knapptelefon, fast med smarta funktioner likt vad du kan hitta i dagens smartphones. Extrem hållbarhet, Dual-SIM, 4G-uppkoppling och hela 43 dygns standby-batteritid är några saker som kännetecknar Nokia 800 DS Sand, tillsammans med mycket mer.

Stora knappar, hållbar konstruktion

En telefon byggd för att tåla tuffa tag. Nokia 800 är konstruerad med en bumper i gummi, vars syfte inte endast är att skydda vid ett eventuellt fall - den bidrar även till att ge dig ett fast och halkfritt grepp om telefonen. Kombinera sedan detta med stora, gummibeklädda knappar, IP68-certifiering och ett kraftfullt batteri. Resultatet blir Nokia 800 DS Sand - en telefon du kan räkna med i alla lägen.

Otrolig batteritid

Nokia 800 DS Sand är konstruerad in i minsta detalj för att passa in i de tuffaste miljöer, och batteriet är inget undantag. Batteriet på 2100 mAh har en standbytid på hela 43 dygn, eller 14,3 timmars oavbruten samtalstid.

Tillgång till fler appar med KaiOS

Telefonen använder operativsystemet KaiOS, ett smart alternativ för telefoner utan touch-skärm. Facebook och WhatsApp kommer förinstallerat, och i app-butiken KaiStore kan du dessutom hämta populära appar såsom Twitter och Google Maps.

Snabbknapp för Google Assistant

Få gjort det du behöver, bara med hjälp av rösten. 800 DS Sand är utrustad med en snabbknapp som väcker din Google Assistant. Berätta bara vem du vill ringa, eller säg vad som ska stå i SMS:et och vem det ska skickas till. Din trogna assistent löser resten.

I förpackningen

 • Nokia 800
 • Strömadapter
 • Micro-USB-kabel
 • Snabbstartsguide
Vi hjälper dig välja rätt mobilabonnemang
Vi hjälper dig välja rätt mobilabonnemang
Glöm inte försäkring ifall oturen är framme
Glöm inte försäkring ifall oturen är framme
1010051 Nokia Nokia 800 Tough Sand 16CNTN01A01 Nokia 800 DS Sand ger dig den välkända tryggheten av en knapptelefon, fast med smarta funktioner likt vad du kan hitta i dagens smartphones. Extrem hållbarhet, Dual-SIM, 4G-uppkoppling och hela 43 dygns standby-batteritid är några saker som kännetecknar Nokia 800 DS Sand, tillsammans med mycket mer. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Stora knappar, hållbar konstruktion En telefon byggd för att tåla tuffa tag. Nokia 800 är konstruerad med en bumper i gummi, vars syfte inte endast är att skydda vid ett eventuellt fall - den bidrar även till att ge dig ett fast och halkfritt grepp om telefonen. Kombinera sedan detta med stora, gummibeklädda knappar, IP68-certifiering och ett kraftfullt batteri. Resultatet blir Nokia 800 DS Sand - en telefon du kan räkna med i alla lägen. Otrolig batteritid Nokia 800 DS Sand är konstruerad in i minsta detalj för att passa in i de tuffaste miljöer, och batteriet är inget undantag. Batteriet på 2100 mAh har en standbytid på hela 43 dygn, eller 14,3 timmars oavbruten samtalstid. Tillgång till fler appar med KaiOS Telefonen använder operativsystemet KaiOS, ett smart alternativ för telefoner utan touch-skärm. Facebook och WhatsApp kommer förinstallerat, och i app-butiken KaiStore kan du dessutom hämta populära appar såsom Twitter och Google Maps. Snabbknapp för Google Assistant Få gjort det du behöver, bara med hjälp av rösten. 800 DS Sand är utrustad med en snabbknapp som väcker din Google Assistant. Berätta bara vem du vill ringa, eller säg vad som ska stå i SMS:et och vem det ska skickas till. Din trogna assistent löser resten. I förpackningen Nokia 800StrömadapterMicro-USB-kabelSnabbstartsguide Mobiltelefoner 1 2 1190 SEK 1190 NewCondition InStock
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefoner