Nokia X20 TA-1341 DS 8+128GB Blue - Smartphone med 3 års garanti och hållbarhet i fokus
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Nyhet

Smartphone med 3 års garanti och hållbarhet i fokus

Nokia X20 TA-1341 DS 8+128GB Blue

  Art.nr: 1017957
  • 6,67" Full HD+-skärm
  • 8 GB RAM + 128 GB lagring
  • 64 MP Quad-kamera
  • Upp till två dagars batteritid
  • Biologoskt nedbrytbart skal medföljer
Färg: Blå

Abonnemang

3 990:-

Delbetala från 372:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Kombinera med

Nokia X20 TA-1341 DS 8+128GB Blue
Produkt du tittar på: Smartphone med 3 års garanti och hållbarhet i fokus
Nokia X20 TA-1341 DS 8+128GB Blue

3 990:-

SanDisk 32GB Ultra microSDHC

129:-


  • Pris: 5 258:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

En telefon som är riktigt bra både för dig och för miljön, går det? Ja, Nokia har gjort det möjligt med Nokia X20. Med en tre år lång garanti och ett 100 % komposterbart fodral är telefonen tillverkad för att hålla längre och sedan lämna ett så litet ekologiskt fotavtryck som möjligt efter sig. Nokia X20 är dessutom optimerad för 5G, vilket gör den extra rustad för framtiden.

En hållbar telefon för en hållbar framtid

Nokia har försett marknaden med en mobiltelefon som är byggd för att hålla, och sedan lämna så få spår efter sig som möjligt. Nokia har jobbat utifrån principen "Ingen kan göra allt, men alla kan göra något", och vill med X20 dra sitt strå till stacken i kampen för en mer hållbar värld. De erbjuder därför en treårig fabriksgaranti och skickar med ett biologiskt nedbrytbart skal, men väljer att inte skicka med varken laddadapter eller hörlurar. Det är något som de flesta ändå redan har hemma, från tidigare mobiltelefoner. 

Quadkamera med ZEISS-optik

Nokia X20 har en 64 megapixel quad-kamera, som tack vare optik från ZEISS och AI-stöd skruvar upp kvaliteten på dina foton och videos. Filma landskap i biokvalitet med hjälp av ultra-vidvinkelkameran, ta fantastiska närbilder med makrokameran och fota levande poträtt med djupkameran. Verktyg för avancerade färggraderingar och flera olika lägesinställningar gör det enkelt att få det resultat du vill ha. Flerkameraläget DualSight låter dig till exempel filma från flera olika vinklar samtidigt, och på så sätt fånga ögonblicket på mer än bara ett sätt. 

Nokia X20 låter dig filma landskap i biokvalitet tack vare ultra-vidvinkelkameran.

6,67"-display för en klar och laggfri upplevelse

Nokia X20 har en 6,67 tum stor Full HD+-skärm som är skonsam mot dina ögon. Skärmen fyller näsan hela telefonens framsida och ger dig en klar, tydlig bild både när du ser på film och när du spelar spel. Tack vare Qualcomm® Snapdragon™ 480-processorn slipper du dessutom buffrande appar och ansikten som fryser mitt i ett samtal. Med 8 gigabyte RAM kan du enkelt och smidigt växla mellan olika appar och njuta av dina favortiprogram så som det var tänkt: utan frustration.  

Ett batteri som anpassas efter dina behov

Mobiltelefonen är försedd med ett batteri på 4470 mAh som kan hålla igång i upp till två dagar. Med hjälp av AI anpassas batteriet efter ditt personliga använda, och kan på så sätt optimeras efter just dina behov.