Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Snabb och kraftfull mobil

OnePlus 7T PRO McLaren Edition 12GB+256GB

  Art.nr: 1010049
 • 6,67" Fluid AMOLED-skärm
 • 12 GB RAM + 256 GB lagring
 • Trippelkamera
 • Qualcomm Snapdragon 855+
 • Fingeravtrycksupplåsning i skärmen

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

OnePlus 7T Pro är en ännu vassare version av OnePlus 7T och med OnePlus 7T Pro har OnePlus tagit sin flaggskeppsmobil till en helt ny nivå. Med en större Fluid AMOLED-skärm på 6,67", som täcker hela framsidan, utan någon flärp för sensorpanelen eller selfiekameran, får du en sann fullskärm med 90 Hz uppdateringshastighet. Med en trippelkamera med vidvinkelvy och 3x optisk zoom som tar knivskarpa bilder, ett batteri på 4085 mAh som håller hela dagen, tillsammans med kraftfulla Snapdragon 855+ från Qualcomm är OnePlus 7T Pro skapad för underhållning, foton och ditt liv.

Oneplus 7T pro video

OnePlus + McLaren

OnePlus är den hypade kinesiska uppstickaren som tillverkar hyllade Android-smartphones med specifikationer som hos konkurrenternas toppmodeller, men till ett lägre pris. Deras devis är "Never settle" som syftar på att aldrig nöja sig utan att alltid sträva efter bättre.

OnePlus 7T Pro McLaren

McLaren Group är globalt känt varumärke baserat i Woking, Storbritannien som bildades 1963 och som är banbrytande och innovativa inom bilindustrin. Företaget har flera affärsområden som tillverkar bland annat högteknologiska lyxbilar och framgångsrika Formel 1-bilar där de rönt stora framgångar.

Tåligt chassi

För att nå toppbetyg spelar minsta detalj stor roll och det börjar med utsidan. OnePlus 7T Pro McLaren har ett chassi i helgjuten kolfiber i svart med orange accentfärg samt McLarens logotyp längst ner på baksidan. Noggrant avstämt hantverk med premiummaterial och perfekta linjer skapar en vackert designad smartphone som både ser bra ut och känns bra i handen. Fram- och baksida är täckt av tåligt och hållbart Corning® Gorilla® Glass med mjukt böjda kanter som skapar en 3D-effekt. Hållbarheten har testats i över 40 steg för att säkerställa att glaset uppfyller de högsta kraven för stryktålighet.

Obruten bildupplevelse

OnePlus fortsätter på samma linje med 7T Pro som 7 Pro och har valt att satsa på en obruten bildupplevelse med en sann fullskärm. Inga ramar, stora paneler, notch eller flärp - bara skärm. Fluid AMOLED-skärmen på 6,67" har 90 Hz uppdateringshastighet och levererar en fantastisk bildupplevelse, även under grafiskt krävande spel och högupplösta filmer. OnePlus 7T Pro har ett 19,5:9-format och en QHD+-upplösning på 3120 x 1440 pixlar och en pixeltäthet på höga 516 ppi som gör den ultimat för alla typer av underhållning. 

7T Pro har både fingeravtrycksavläsare och ansiktsigenkänning, vilket gör att du alltid kan känna dig trygg med att det endast är du som kommer in i telefonen.

Batteri med Warp charge

Batteriet i OnePlus 7T Pro McLaren  har en kapacitet på 4085 mAh och laddas via USB-C med stöd för snabbladdning (5 V, 6 A) där du kan ladda upp en dags batteritid på ynka tjugo minuter.

OnePlus 7T Pro McLaren

Knivskarpa bilder

Huvudkameran på OnePlus 7T Pro har tre linser för att kunna ta så skarpa och bra bilder som möjligt. De tre linserna har 48, respektive 16 och 8 megapixel. Huvudsensorn är Sonys förstklassiga IMX586 och ger kameran  hög detaljnivå och utmärkt dynamik både i dagsljus och i mörkare miljöer. 

Förutom huvudsensorn finns även en ultravidvinkelkamera på 16 megapixel och en telezoom på 8 megapixel med 3x optisk zoom.

Kameran har även bildstabilisator på telefotolinsen vilket gör att du kan ta rejält inzoomade bilder. Med ultravidvinkelkameran kan du även ta riktigt skarpa makrofoton, perfekt när du vill ta foton på riktigt nära håll men ändå behålla skärpan.

Oneplus 7t makrobilder

Kameran tar inte bara enastående foton utan spelar även in filmer i 4K med 1080P-upplösning. Med funktioner som Super Slow Motion i 1080P video vid 240 fps, Time-Lapse-video och fotoredigerare är det bara din fantasi som sätter gränserna för vad du kan göra med kameran i OnePlus 7T Pro. 

Popup-kamera

Till skillnad från OnePlus 7T så har OnePlus 7T Pro inte någon selfiekamera i skärmen, den är istället gömd i en smart popup-kamera som kommer upp ur mobilens ovandel så fort du väljer att använda den framåtvända kameran. Ta selfies med en upplösning av 16 megapixlar i nästan alla ljus tack vare bländaren på f/2.0.

Popup-kamerans hiss-mekanism har testats över 300 000 gånger, vilket betyder att kameran kan öppnas 150 gånger om dagen I över 5 år. Är du rädd att popup-kameran skulle skadas om du tappar mobilen kan du känna dig tryggare med att mobilen har både accelerometer och gyroskopsensor. Det gör att popup-kameran automatiskt körs ner under en bråkdel av en sekund när mobilen befinner sig under fritt fall för att skydda modulen mot yttre skador.

oneplus 7t Pro foto

UltraShot

Förutom själva hårdvaran i kameran så jobbar även mjukvaran i OnePlus 7T Pro för att ge så bra bilder som möjligt. OnePlus UltraShot är en skräddarsydd algoritm som ger skarpare bilder och bättre dynamiskt omfång genom HDR+ och Super Resolution.
HDR+ styr exponeringsvärdet för varje bildpunkt och samlar in fyra gånger mer detaljer än tidigare och ger skarpa bilder i hög kvalitet. Super Resolution samlar in viktig information från flera bilder och med en speciell algoritm kombinerar bilderna för en mer detaljrik bild.

Qualcomm Snapdragon 855+

OnePlus har alltid varit noga med att leverera hög prestanda i sina smartphones och gör inget undantag med OnePlus 7T Pro. 7T Pro har utrustats med Qualcomm Snapdragon 855+ som ger mobilen en otroligt grym prestanda, tillsammans med Adreno 640 levererar mobilen dessutom otrolig grafik. Snapdragon 855+ och Adreno 640 gör att du inte behöver känna några begränsningar vare sig du använder mobilen för spel, videoklipp, fota eller titta på seriemaraton - OnePlus 7T Pro klarar helt enkelt allt i underhållningsväg.

OnePlus 7T perfekt för gaming

När du spelar finns det inget som är så irriterande och förödande som att bli avbruten med ett inkommande samtal eller meddelande. Det här har OnePlus tänkt på när de skapade 7T Pro. OnePlus har tillsammans med det världskända eSports pro teamet skapat Fnatic. Fnatic mode blockerar inkommande samtal och notiser, effektiviserar nätverksdatan och dedikerar hela systemprestandan åt det som verkligen betyder något: att vinna.

Warp Charge

OnePlus 7T Pro har otroligt snabb laddning, genom Warp Charge 30T kan du ladda mobilen från 0% till hela 70% på endast 30 korta minuter, vilket gör att mobilen klarar sig gott och väl hela dagen. Medan andra snabbladdningsteknologier gör mobilen varm under laddningen, har OnePlus 7T Pro en teknologi som gör att mobilen förblir kyld under hela laddningen och du kan fortsätta använda mobilen - perfekt om du inte vill avsluta spelet när batterier börjar ta slut.

OxygenOS

OnePlus har en av branschens snabbaste Android-uppgraderingar tillsammans med ett långsiktigt stöd för äldre enheter. Du slipper Bloatware och onödiga tilläggsappar som gör mobilen långsammare. 7T Pro kommer med OxygenOS som är baserat på Android 10, där OnePlus förfinar Android med användbara funktioner och optimerar Androids fullskärmshändelser. OxygenOS har också ett uppdaterat utseende med fler gränssnittsdetaljer och animationer som är anpassade för att passa 90 Hz-skärmen. och teman som kan anpassas i valfri accentfärg från RGB-färgskalan.

Några av OnePlus 7T Pro smarta och bekväma funktioner är skärm-gester. Lyft upp telefonen för att väcka displayen och dubbelklicka på den för att låsa den. Snabbstarta appar från låst display genom att rita förinställda bokstäver som du själv anpassar efter önskemål, eller rita "II" med två fingrar för att spela eller pausa musiken.

I förpackningen

 • OnePlus 7T PRO McLaren Edition
 • Warp Charge 30 strömadapter
 • Warp Charger USB-C-kabel
 • McLaren mobilskal
 • Skärmskydd (förmonterat)
 • SIM-kortsborttagningsverktyg
1010049 OnePlus OnePlus 7T PRO McLaren Edition 12GB+256GB 5011100767 OnePlus 7T Pro är en ännu vassare version av OnePlus 7T och med OnePlus 7T Pro har OnePlus tagit sin flaggskeppsmobil till en helt ny nivå. Med en större Fluid AMOLED-skärm på 6,67", som täcker hela framsidan, utan någon flärp för sensorpanelen eller selfiekameran, får du en sann fullskärm med 90 Hz uppdateringshastighet. Med en trippelkamera med vidvinkelvy och 3x optisk zoom som tar knivskarpa bilder, ett batteri på 4085 mAh som håller hela dagen, tillsammans med kraftfulla Snapdragon 855+ från Qualcomm är OnePlus 7T Pro skapad för underhållning, foton och ditt liv. OnePlus + McLaren OnePlus är den hypade kinesiska uppstickaren som tillverkar hyllade Android-smartphones med specifikationer som hos konkurrenternas toppmodeller, men till ett lägre pris. Deras devis är "Never settle" som syftar på att aldrig nöja sig utan att alltid sträva efter bättre. McLaren Group är globalt känt varumärke baserat i Woking, Storbritannien som bildades 1963 och som är banbrytande och innovativa inom bilindustrin. Företaget har flera affärsområden som tillverkar bland annat högteknologiska lyxbilar och framgångsrika Formel 1-bilar där de rönt stora framgångar. Tåligt chassi För att nå toppbetyg spelar minsta detalj stor roll och det börjar med utsidan. OnePlus 7T Pro McLaren har ett chassi i helgjuten kolfiber i svart med orange accentfärg samt McLarens logotyp längst ner på baksidan. Noggrant avstämt hantverk med premiummaterial och perfekta linjer skapar en vackert designad smartphone som både ser bra ut och känns bra i handen. Fram- och baksida är täckt av tåligt och hållbart Corning® Gorilla® Glass med mjukt böjda kanter som skapar en 3D-effekt. Hållbarheten har testats i över 40 steg för att säkerställa att glaset uppfyller de högsta kraven för stryktålighet. Obruten bildupplevelse OnePlus fortsätter på samma linje med 7T Pro som 7 Pro och har valt att satsa på en obruten bildupplevelse med en sann fullskärm. Inga ramar, stora paneler, notch eller flärp - bara skärm. Fluid AMOLED-skärmen på 6,67" har 90 Hz uppdateringshastighet och levererar en fantastisk bildupplevelse, även under grafiskt krävande spel och högupplösta filmer. OnePlus 7T Pro har ett 19,5:9-format och en QHD+-upplösning på 3120 x 1440 pixlar och en pixeltäthet på höga 516 ppi som gör den ultimat för alla typer av underhållning. 7T Pro har både fingeravtrycksavläsare och ansiktsigenkänning, vilket gör att du alltid kan känna dig trygg med att det endast är du som kommer in i telefonen. Batteri med Warp charge Batteriet i OnePlus 7T Pro McLaren  har en kapacitet på 4085 mAh och laddas via USB-C med stöd för snabbladdning (5 V, 6 A) där du kan ladda upp en dags batteritid på ynka tjugo minuter. Knivskarpa bilder Huvudkameran på OnePlus 7T Pro har tre linser för att kunna ta så skarpa och bra bilder som möjligt. De tre linserna har 48, respektive 16 och 8 megapixel. Huvudsensorn är Sonys förstklassiga IMX586 och ger kameran  hög detaljnivå och utmärkt dynamik både i dagsljus och i mörkare miljöer.  Förutom huvudsensorn finns även en ultravidvinkelkamera på 16 megapixel och en telezoom på 8 megapixel med 3x optisk zoom. Kameran har även bildstabilisator på telefotolinsen vilket gör att du kan ta rejält inzoomade bilder. Med ultravidvinkelkameran kan du även ta riktigt skarpa makrofoton, perfekt när du vill ta foton på riktigt nära håll men ändå behålla skärpan. Kameran tar inte bara enastående foton utan spelar även in filmer i 4K med 1080P-upplösning. Med funktioner som Super Slow Motion i 1080P video vid 240 fps, Time-Lapse-video och fotoredigerare är det bara din fantasi som sätter gränserna för vad du kan göra med kameran i OnePlus 7T Pro.  Popup-kamera Till skillnad från OnePlus 7T så har OnePlus 7T Pro inte någon selfiekamera i skärmen, den är istället gömd i en smart popup-kamera som kommer upp ur mobilens ovandel så fort du väljer att använda den framåtvända kameran. Ta selfies med en upplösning av 16 megapixlar i nästan alla ljus tack vare bländaren på f/2.0.Popup-kamerans hiss-mekanism har testats över 300 000 gånger, vilket betyder att kameran kan öppnas 150 gånger om dagen I över 5 år. Är du rädd att popup-kameran skulle skadas om du tappar mobilen kan du känna dig tryggare med att mobilen har både accelerometer och gyroskopsensor. Det gör att popup-kameran automatiskt körs ner under en bråkdel av en sekund när mobilen befinner sig under fritt fall för att skydda modulen mot yttre skador. UltraShot Förutom själva hårdvaran i kameran så jobbar även mjukvaran i OnePlus 7T Pro för att ge så bra bilder som möjligt. OnePlus UltraShot är en skräddarsydd algoritm som ger skarpare bilder och bättre dynamiskt omfång genom HDR+ och Super Resolution.HDR+ styr exponeringsvärdet för varje bildpunkt och samlar in fyra gånger mer detaljer än tidigare och ger skarpa bilder i hög kvalitet. Super Resolution samlar in viktig information från flera bilder och med en speciell algoritm kombinerar bilderna för en mer detaljrik bild. Qualcomm Snapdragon 855+ OnePlus har alltid varit noga med att leverera hög prestanda i sina smartphones och gör inget undantag med OnePlus 7T Pro. 7T Pro har utrustats med Qualcomm Snapdragon 855+ som ger mobilen en otroligt grym prestanda, tillsammans med Adreno 640 levererar mobilen dessutom otrolig grafik. Snapdragon 855+ och Adreno 640 gör att du inte behöver känna några begränsningar vare sig du använder mobilen för spel, videoklipp, fota eller titta på seriemaraton - OnePlus 7T Pro klarar helt enkelt allt i underhållningsväg. När du spelar finns det inget som är så irriterande och förödande som att bli avbruten med ett inkommande samtal eller meddelande. Det här har OnePlus tänkt på när de skapade 7T Pro. OnePlus har tillsammans med det världskända eSports pro teamet skapat Fnatic. Fnatic mode blockerar inkommande samtal och notiser, effektiviserar nätverksdatan och dedikerar hela systemprestandan åt det som verkligen betyder något: att vinna. Warp Charge OnePlus 7T Pro har otroligt snabb laddning, genom Warp Charge 30T kan du ladda mobilen från 0% till hela 70% på endast 30 korta minuter, vilket gör att mobilen klarar sig gott och väl hela dagen. Medan andra snabbladdningsteknologier gör mobilen varm under laddningen, har OnePlus 7T Pro en teknologi som gör att mobilen förblir kyld under hela laddningen och du kan fortsätta använda mobilen - perfekt om du inte vill avsluta spelet när batterier börjar ta slut. OxygenOS OnePlus har en av branschens snabbaste Android-uppgraderingar tillsammans med ett långsiktigt stöd för äldre enheter. Du slipper Bloatware och onödiga tilläggsappar som gör mobilen långsammare. 7T Pro kommer med OxygenOS som är baserat på Android 10, där OnePlus förfinar Android med användbara funktioner och optimerar Androids fullskärmshändelser. OxygenOS har också ett uppdaterat utseende med fler gränssnittsdetaljer och animationer som är anpassade för att passa 90 Hz-skärmen. och teman som kan anpassas i valfri accentfärg från RGB-färgskalan.Några av OnePlus 7T Pro smarta och bekväma funktioner är skärm-gester. Lyft upp telefonen för att väcka displayen och dubbelklicka på den för att låsa den. Snabbstarta appar från låst display genom att rita förinställda bokstäver som du själv anpassar efter önskemål, eller rita "II" med två fingrar för att spela eller pausa musiken. I förpackningen OnePlus 7T PRO McLaren EditionWarp Charge 30 strömadapterWarp Charger USB-C-kabelMcLaren mobilskalSkärmskydd (förmonterat)SIM-kortsborttagningsverktyg Mobiltelefoner 5 1 9390 SEK 9390 NewCondition Discontinued
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefoner