Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

OnePlus 8 Pro med 120 Hz-skärm och stöd för HDR10+

OnePlus 8 Pro Onyx Black 8GB+128GB

  Art.nr: 1012634
 • 6,78" QHD Fluid AMOLED-skärm
 • 8 GB RAM + 128 GB lagring
 • 48 MP Quad-kameror
 • Qualcomm Snapdragon 865
 • 5G-ready

Abonnemang

7 490:-

Delbetala från 663:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Kombinera med

OnePlus 8 Pro Onyx Black​ 8GB+128GB
Produkt du tittar på: OnePlus 8 Pro med 120 Hz-skärm och stöd för HDR10+
OnePlus 8 Pro Onyx Black 8GB+128GB

7 490:-

InvisibleShield Ultra Clear Screen Oneplus 8 PRO

299:-


 • Pris: 8 579:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

OnePlus 8 PRO är en smartphone för dig som kräver det där lilla extra. Med 6,78" QHD Fluid AMOLED-skärm med 120 Hz, 48 MP Quad-kameror och Qualcomm Snapdragon 865 får du en smartphone som levereras en otrolig användarupplevelse. Den nya displayen ger dig en perfekt färgåtergivning och med stöd för HDR10+ kan du se minsta lilla detalj. OnePlus 8 PRO är dessutom 5G-ready och kommer kunna koppla upp sig direkt till 5G-nätet när det kommer hit. Utforska och upplev allt som OnePlus 8 PRO har att erbjuda. Lead with speed.

Redo för en framtid med 5G

Med sitt X55-chipset är OnePlus 8 PRO redo för att direkt ansluta sig till 5G-nätet när det rullas ut på bred front. Det inbyggda modemet har stöd för likväl standalone 5G som så kallad non-standalone, något som ger en teoretisk maxhastighet för nedladdning på häpnadsväckande 7,5 Gb/s. När 5G väl är här kommer telefonen konstant analysera hur mycket data som färdas in och ut, detta för att effektivt kunna växla mellan 4G och 5G och på så sätt minska strömförbrukningen. Läs mer om 5G här.

Fyra kameror för oändliga möjligheter

På baksidan hittar du fyra kameralinser som tillsammans täcker alla tänkbara behov. En huvudkamera på 48 MP (f/1.78) med en sensor från Sony, en 48 MP vidvinkellins med 120° synfält, en 3x teleskoplins med upp till 30x digital zoom samt en kamera med färgfilter.

OnePlus 8 Pro med quadkamera

Knivskarp 4K-video med dubbel stabilisering

Hur mycket man än anstränger sig så är det svårt att hålla telefonen blickstilla när man spelar in. Med huvudkameran i OnePlus 8 PRO spelar det ingen roll. Filma i 4K och dra nytta av fördelarna som kombinationen OIS och EIS för med sig. Knivskarpa klipp med extrem stabilitet, där snabba rörelser kompenseras för att uppnå ett resultat som är behagligt att titta på. Med single frame 3-HDR teknologi får du även jämnt exponerade scener i din video, oavsett var solen befinner sig.

Lång batteritid och supersnabb, optimerad laddning

Förr eller senare är det oundvikligt att telefonen behöver laddas. Men frukta ej, när det väl är dags rycker Warp Charge 30T-tekniken in för att ladda batteriet från 1 till 50 % på så snabbt som 23 minuter. Laddningen av din OnePlus 8 PRO kommer dessutom att optimeras med tiden. Batteriet analyserar och lär sig dina användningsmönster för att anpassa laddningen därefter. I slutändan ska dessa optimeringar ge batteriet förlängd livslängd.

Ungefär lika tunn som en blyertspenna

OnePlus 8 är 8,5 mm tunn. Det är bara 7 mm tjockare än en blyertspenna. Den genomtänkta utformningen ger dig en lätt och tunn smartphone som känns elegant att hålla i. Och den väger endast 199 gram.

OnePlus 8 Pro är ungefär lika tunn som en blyertspenna

Störningsfri anslutning med Wi-Fi 6

Det finns inte mycket som är mer frustrerande än när den trådlösa anslutningen inte presterar som förväntat. Wi-Fi 6 tillåter hastigheter upp till 9,6 Gb/s, det är 2,7 gånger snabbare än Wi-Fi 5 och säkerställer att din telefons trådlösa anslutning är pålitlig och konsekvent.

OxygenOS baserat på Android 10

OnePlus har en av branschens snabbaste Android-uppgraderingar tillsammans med ett långsiktigt stöd för äldre enheter. Du slipper Bloatware och onödiga tilläggsappar som gör mobilen långsammare. OnePlus 8 PRO kommer likt föregångaren med OxygenOS som är baserat på Android 10, där basen har förfinats med användbara funktioner och optimeringar av fullskärmshändelser. OxygenOS har också ett uppdaterat utseende med fler gränssnittsdetaljer och animationer som är anpassade för att passa 120 Hz-skärmen. och teman som kan anpassas i valfri accentfärg från RGB-färgskalan.

OnePlus 8 Pro

Underhållningsfrämjande bild och ljud

Att innehåll ser fantastiskt ut på den 6,78" stora 120 Hz QHD Fluid AMOLED-skärmen är inte så förvånande, och för att förhöja helhetsintrycket har ännu mer krut än tidigare lagts på ljudet. Dubbla stereohögtalare som optimeras med Dolby Atmos ger en kraftfull men balanserad ljudbild. En inbyggd vibrationsmotor ger dig haptisk feedback (force feedback) vid spelande och bidrar till en än mer uppslukande upplevelse.

Trådlös laddning

Med 8 Pro kan du för första gången ladda din OnePlus trådlöst. Pro-modellen har fått Warp Charge-tekniken med trådlös teknik så du kan ladda din telefon från 1 till 50% på bara 30 minuter utan kabel. 
OnePlus 8 Pro har även omvänd trådlös laddning så du kan ladda upp andra trådlösa enheter såsom hörlurar eller andra mobiler via 3 W batteridelning.

Specifikation för OnePlus 8

 • Skärm: 6,78" QHD Fluid 19.8:9 AMOLED (3168 x 1440 513ppi) med stöd för 120 Hz
 • Kamera: Huvudkamera 48 MP (f/1.78), vidvinkellins 48 MP (f/2.2), teleskoplins 8 MP (f/2.44), färgfilterkamera 5 MP (f/2.4) 
 • Operativsystem: OxygenOS baserat på Android 10
 • Laddning: Warp Charge 30T + Warp Charge 30 Wireless
 • RAM: 8 GB
 • Lagring: 128 GB
 • CPU: Qualcomm Snapdragon 865
 • GPU: Adreno 650
 • 5G-chipset: X55
 • Mått: 165.3 x 74.35 x 8.5 mm
 • Vikt: 199 gram
Vi hjälper dig välja rätt mobilabonnemang
Vi hjälper dig välja rätt mobilabonnemang
Glöm inte försäkring ifall oturen är framme
Glöm inte försäkring ifall oturen är framme