Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

OnePlus 9 Pro med Hasselblad-kamera för mobil

OnePlus OnePlus 9 Pro 12+256GB Stellar Black

  Art.nr: 1017645
  • 6,55" 120 Hz Fluid AMOLED-skärm med LTPO
  • 12 GB RAM + 256 GB lagring
  • Kamera utvecklad av Hasselblad
  • Snabbladdning; en dags batteri på 15 min
  • Qualcomm Snapdragon 888
Färg/Variant: Svart

Abonnemang

10 690:-

Delbetala från 930:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Kombinera med

OnePlus OnePlus 9 Pro 12+256GB Stellar Black
OnePlus 9 Pro med Hasselblad-kamera för mobil
OnePlus OnePlus 9 Pro 12+256GB Stellar Black

10 690:-


  • Pris: 11 480:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

OnePlus OnePlus 9 Pro 12+256GB Stellar Black
OnePlus 9 Pro med Hasselblad-kamera för mobil
OnePlus OnePlus 9 Pro 12+256GB Stellar Black

10 690:-

Andersson Car USB Charger 2xQC3.0

149:-


  • Pris: 10 839:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

OnePlus 9 Pro ger dig allt det du älskar från OnePlus kombinerat med Hasselblads fantastiska kamerateknik. Fånga ögonblicket och njut av det i efterhand med en naturlig färgkalibrering, eller filma i 8K och redigera dina mästerverk med fantastiska bildeffekter. Den branschledande skärmen har en noggrann färgåtergivning och är ultraresponsiv, vilket ger en oerhört bekväm tittar- och användarupplevelse. Det kraftfulla batteriet är uppgraderat med OnePlus senaste laddningslösning som levererar snabbladdning i världsklass. Kort sagt: här har du en mobiltelefon med en helomfattande användarupplevelse värdigt en flaggskeppsmobil. 

Kamera i samarbete med Hasselblad

Skaparna bakom OnePlus förstår hur viktig kameran är för sina användare, så de vände sig direkt till proffsen för att skapa något alldeles extraordinärt. Samarbetet har resulterat i en maxad fotografisk upplevelse, grym bildkvalitet och en naturlig färgkalibrering. Den exklusiva kameran erbjuder flertalet innovativa funktioner: ultravidvinkelkameran på 50 megapixlar ger en enastående klarhet med dess banbrytande freeform-lins, Ultra-Wide Nightscape gör det möjligt att ta fantastiska foton i mörkare omgivningar och Hasselblad Pro Mode ger dig en större kreativ frihet. Ta över kamerans elementära fotofunktioer med Hasselblads ikoniska gränssnitt och förverkliga din egen konstnärliga vision! 

En dags batteri på 15 minuter

Med OnePlus 9 Pro är ett fulladdat batteri aldrig långt borta. Det kraftfulla batteriet på 4500 mAh har inga problem att täcka dina användarbehov, och tack vare Warp Charge 65T får du en dags batteritid på bara 15 minuter. Den snabba, trådlösa laddningstekniken Warp Charge Wireless 50 laddar telefonen från 1 till 70 % på 30 minuter. Det kallar vi snabbladdning! 

Visuell njutning och smidig scrollning

OnePlus 9 Pro har en smart 120 Hz Fluid AMOLED skärm som ger dig en fantastisk visuell upplevelse och smidig scrollning. Med förbättrad färgnoggrannhet och detaljrikedom får den varje film att sticka ut, varje spel att lysa och varje foto att väckas till liv. Tack vare LTPO-teknologin har skärmen dessutom upp till 50 % lägre batterikonsumtion än andra skärmar, utan att påverka flytet. Dubbla stereohögtalare ger dig en dynamisk ljudupplevelse med Dolby Atmos, och med OnePlus Gaming Mode kan du maximera din gaming-upplevelse.

OxygenOS baserat på Android 11

Operativsystemet i OnePlus 9 Pro är en djärv och sömlös kombination av form och funktion. Det är baserat på Android 11, men har fått en ny design och användbara funktioner som tagits fram tillsammans med användarna. OxygenOS 11 kommer ur OnePlus ständiga strävan om att alltid bli bättre och att aldrig nöja sig, och tar dig lite närmare den perfekta smartphone-upplevelsen.

Vi hjälper dig välja rätt mobilabonnemang
Vi hjälper dig välja rätt mobilabonnemang