Samsung Galaxy A12 64GB Black - Galaxy A12 med fyra kameror och lång batteritid
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Galaxy A12 med fyra kameror och lång batteritid

Samsung Galaxy A12 64GB Black

  Art.nr: 1016275
  • 6,5" HD-display
  • 4 GB RAM + 64 GB lagring
  • Quadkamera med ultravidvinkel
  • Fingeravtrycksläsare på sidan
Färg: Svart

Abonnemang

1 990:-

Delbetala från 205:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Kombinera med

Samsung Galaxy A12 64GB Black
Produkt du tittar på: Galaxy A12 med fyra kameror och lång batteritid
Samsung Galaxy A12 64GB Black

1 990:-

InvisibleShield Glass Elite+ Samsung Galaxy A12

299:-

Samsung Soft Clear Cover Galaxy A12 Black

149:-


  • Pris: 2 438:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Samsung Galaxy A12 är en prisvärd och funktionella mobil som passar många. Med sin mjuka design och raffinerade kurvor gör den bekväm att hålla och ger enkel skärmnavigering. Quadkameran med ultavidvinkel fångar minnesvärda ögonblick i kvalitet. Galaxy A12 är utrustat med ett kraftfullt batteri på 5000 mAh som kan snabbladdas och håller för långa dagar. Lås upp bekvämt och säkert med fingeravtrycksläsare och ansiktsigenkänning. En trygg och prisvärd mobil för alla.

A som i Awesome, Action och Android

Galaxy A-serien har innovationerna, prestandan och designen många vill ha med ett pris som passar flertalet. De går från insteg upp till strax under flaggskepps-modellerna i S- och Note-serien. De kommer med Android som kan designas efter din personlighet och både säkrar om ett tryggt val och frihet och öppenhet.

Gemensamt för alla mobiltelefoner i A-serien är Infinity-displayer, kameralinser redo för både action och detaljer, högkvalitativa komponenter rakt igenom och kraftfulla batterier som hänger med dig länge och snabbt är tillbaka på banan med snabbladdning. Det finns många Galaxy A att välja på och det finns en för alla! 

Lås upp med fingertoppen

Lås snabbt och enkelt upp din Galaxy A12 med toppen av pekfingret genom fingeravtrycksläsare som sitter placerad på sidan av mobilen. Det gör den lätt åtkomlig när du lyfter upp mobilen ur fickan eller från bordet.

Design och skärm

De mjuka kanterna gör mobilen lätthanterlig, Galaxy A12 är utrustad med 6,5" Infinity-V skärm som täcker 93% av mobilens yta och har en HD-upplösning på 720x1600 pixlar. Tack vare den kvalitativa skärmen får du en stor och bra bild för att surfa på nätet, skriva mail och titta på bilder. Det höga bildformatet gör det dessutom lättare att multitaska med flera appar och ger en maffigare bild när du kollar på videoklipp. 

Galaxy A12 kombinerar Octa-core processorkraft med upp till 4 GB RAM-minne för snabb och effektiv prestanda och har 64 GB intern lagring

Samsung Galaxy A12 har prestanda så det räcker att multitaska

Quadkamera med ultravidvinkel

Den mångsida quadkamerans fyra linser gör att du kan enkelt skapa kvalitativa bilder med djup, skärpa och bredd. Ta minnesvärda stunder i tydliga detaljer med 48MP huvudkamera. Utöka betraktningsvinkeln med ultravidvinkel på 123°. Anpassa fokus med djupkamera, eller närmare detaljerna med makrokamera.

Frontkameran på Galaxy A12 med 8MP ger dig selfies med mindre fokusering på bakgrunden och mer fokus på dig.

Samsung Galaxy A12 har fyra kameror med både makro och ultravidvinkel

Samsung Knox

Samsung Knox är inbyggt i telefonens hårdvara och programvara från början och skyddar din telefon från den minut den slås på. Det ger dig säkerhet i flera lager och skyddar din mest känsliga information från skadlig kod och skadliga hot. 

Batteri och laddning

Galaxy A12 är utrustad med ett kraftfullt batteri som håller länge, med en kraft på 5000 mAh kan du använda mobilen utan att oroa dig över när du behöver ladda den nästa gång. Galaxy A12 stöder 15 W snabbladdning och laddas via en USB C. 

Njut av lång batteritid med Samsung Galaxy A12

I förpackningen

  • Samsung Galaxy A12
  • Strömadapter