Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Galaxy A42 med quad-kamera och 5G-stöd

Samsung Galaxy A42 5G White

  Art.nr: 1015210
  • 6,6" HD+ sAMOLED-skärm
  • 4 GB RAM + 128 GB lagring
  • 48 mp quad-kamera
  • 5000 mAh-batteri med snabbladdning
  • Samsung Pay
Färg/Variant: Vit

Abonnemang

3 190:-

Delbetala från 305:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Kombinera med

Samsung Galaxy A42 5G White
Produkt du tittar på: Galaxy A42 med quad-kamera och 5G-stöd
Samsung Galaxy A42 5G White

3 190:-

InvisibleShield Glass Elite+ Samsung Galaxy A42

299:-

Samsung Smart S View Cover Galaxy A42 White

399:-

SanDisk 64GB Ultra microSDXC

179:-


  • Pris: 4 067:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Samsung Galaxy A42 bevisar att en mobiltelefon med 5G inte behöver kosta skjortan. Här har Samsung stoppat in den senaste tekniken i en smartphone i mittsegmentet för att du ska kunna njuta av framtiden till ett bra pris. Med A42 får du även en 6,6" sAMOLED Infinity-U-skärm, fyra kameror på baksidan, fingeravtrycksläsare i skärmen och ett batteri som ger dig massor av underhållning och användning på en enda laddning. Galaxy A42 har dessutom Samsungs smarta betalalfunktion Samsung Pay.

Samsung Galaxy A42 5G

Stor skärm i snygg design

Galaxy A42 5G är utrustad med en 6,6" sAMOLED Infinity-U-skärm, för att ge dig en verkligt uppslukande upplevelse oavsett om du tittar på en serie, scrollar bland bilder eller spelar spel. Vill du göra flera saker samtidigt har du dessutom ännu större utrymme för multi-tasking.

Mobilen är lika snygg som bekväm. Den karakteristiska mönstrade designen i kombination med den glänsande ytan ger mobilen verklig premiumkänsla – och med rundade hörn blir den ännu skönare att hålla i. Den kommer i tre klassiska färger: vitt, svart och grått.

För en snabbare upplevelse

Galaxy A42 5G är en mobil fantastisk för spel och streaming. 5G-hastigheterna levererar både grafiktunga bilder och live-spel med liten fördröjning. Med 5G får du snabb och pålitlig 5G-anslutning¹ som låter dig streama, spela och ladda ner innehåll med imponerande hastighet.

Fem skarpa kameror

För att du ska kunna ta bättre bilder och filmer i alla lägen har Galaxy A42 5G fem skarpa kameror. De fyra på baksidan är placerade i en kvadrat – här finns huvudkameran på hela 48 MP, en ultravid kamera på 8 MP som låter dig fånga mer av världen, en djupkamera med livefokus på 5MP och en makrokamera på 5 MP som hjälper dig att framhäva detaljerna. Och med framsidans selfie-kamera på 20 MP får du ännu bättre fokus på dig själv, oavsett om du ska ta en selfie eller ringa ett videosamtal.

Samsung Galaxy A42 5G

Fingeravtrycksläsare i skärmen

Smidig åtkomst till allt som är ditt – du öppnar mobilen snabbt och enkelt med fingeravtrycksläsaren i skärmen.

Batteritid som varar

Med ett kraftfullt batteri på 5000mAh (typisk)² kan du fortsätta med det du gör – länge. Och med snabbladdaren behöver du inte vänta länge på att maxa batterikrafterna igen.

Samsung Pay

Självklart fungerar Galaxy A42 5G med Samsung Pay, så att du kan betala enkelt och säkert med dina kort på NFC-terminaler.³

I förpackningen

  • Samsung Galaxy A42 5G 
  • Laddare med tillhörande sladd
  • Nål för att ta ut SIM-kort
  • Instruktioner på svenska.

¹ 5G Ready betyder att produkten är förberedd att stödja 5G-nätverk. För mer info om lansering, tillgänglighet och stöd för din modell, kontakta din operatör. Samtliga modeller är kompatibla med 4G, 3G och 2G-nätverk.

² Standardvärde testat i laboratorieförhållanden från tredje part. Standardvärdet är det uppskattade medelvärdet med hänsyn till avvikelser i batterikapacitet bland de provbatterier som testats enligt standarden IEC 61960. Den faktiska batteritiden kan variera beroende på nätverksmiljö, användningsmönster och andra faktorer.

³ Samsung Pay fungerar på NFC-terminaler (kontaktlös betalning) och på webbplatser hos anslutna partners.