Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Samsung Galaxy S10+ med bildskärm i bioklass

Samsung Galaxy S10+ Prism Silver

  Art.nr: 1014325
 • 6,4" QHD+ SuperAMOLED-skärm
 • 8 GB RAM + 128 GB lagring
 • Trippelkamera i proffsklass
 • Ultrasonisk fingertrycksavläsare i skärmen
 • Trådlös laddning och strömdelning
 • Max 2 per kund

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Till Samsungs tioårsjubileum av Galaxy-serien presenterar de Galaxy S10+. 6,4" Quad HD-skärm av SuperAMOLED-typ som täcker hela framsidan (på riktigt), fingeravtrycksläsare i skärmen, trippla kameralinser på baksidan, dubbla frontkameror och generösa minneskapaciteter. Förutom trådlös laddning har Galaxy S10+ även trådlös strömdelning till andra enheter. Självklart får du även med de funktioner man som Galaxy-kund numera tar för givet - vattentäthet enligt IP68 samt den smarta betalfunktionen Samsung Pay.

Samsung sigill - Approved for Nordic operators

När du köper Samsung Galaxy S10 hos NetOnNet kan du vara säker på att den är testad och verifierad av Samsung Electronics, märkt med detta sigill. Det innebär att produkten utnyttjar nätet och de tjänster som erbjuds i Norden maximalt, exempelvis samtal över WiFi, 4G, Samsung Pay och övergångar mellan olika datanät och plattformar (t ex GPRS, EDGE, 2G, 3G, 4G, VoLTE,VoWiFi). 

Framtida uppdateringar kommer dessutom att vara anpassade för den nordiska marknaden och testade lika grundligt som inför produktens lansering.

Nästa generations Galaxy

2009 var året då Samsung lanserade sin första Galaxy S-mobil. Varje år har Samsung lanserat nya innovationer, pushat gränsen och skapat nya möjligheter. Kraven och sättet att använda en mobiltelefon har hela tiden förändrats och Galaxy S10+ är en ny generation mobiltelefon för den nya generationens användare som möter alla krav och ännu mer.

Galaxy S10+ kommer med en åttakärnig Exynos 9820-processor och 8 GB RAM-minne. Det generösa inbyggda lagringsutrymmet på 128 GB går att utöka med microSD-kort upp till 512 GB (säljs separat).
Kortplatsen kan även användas som en extra sim-kortplats så du ha två telefonnummer i samma telefon och skilja på jobb- och privatsamtal.

Gränslös Infinity-O-skärm

Allt eftersom skärmarna på smartphones har blivit större har utrymmet för frontkamera och sensorer blivit mindre. Den omtvistade sensorhakan kom till men Samsung är en av få mobiltelefontillverkare som undvikit denna "flärp" i skärmen, så även på Galaxy S10+. Ingen "notch", inga knappar, ingen störning - bara display över hela framsidan av mobilen för en fyllig och maffig skärmupplevelse.

Samsung Galaxy S10+ med Infinity-O-skärm med biokänsla

Istället presenterar Samsung Infinity-O-skärmen. De är en av de första mobiltillverkarna som med laserskärning har kunnat placera frontkameran i ett litet, diskret "stanshål" utan att gör avkall på bildupplevelsen. I övre högra hörnet av displayen finns endast ett mycket litet urtag för de framåtvända kameralinserna.

Bildskärm i bioklass

På S10+ möter skärmen 6,4 tum på diagonalen i ett 19:9-bildformat som ger en hög och långsmal skärm utan onödigt bred mobil att hålla i. Skärmen är av SuperAMOLED-typ i Quad HD+-upplösning (3040 x 1440 pixlar) med kurvade kanter som får displayen att kännas än mer oändlig.

En stor skärm kräver ett annat sätt att navigera och styra mobilen. Därför har Samsung förändrat användargränssnittet på skärmen så att det är enklare och snabbare att använda funktioner och appar. Små, men verkligt intelligenta förändringar så du ska nå över hela skärmen.

Samsung Galaxy S10+ med Infinity-O-skärm med biokänsla

Trippelkamera som tar bilder i proffsklass

Inte en, inte två utan tre kameralinser på baksidan - och två på framsidan. Galaxy S10+ har nästa generations mobilkamera med inte mindre än fem kameralinser. Det ger dig möjligheter som annars bara är möjliga med en systemkamera. Kamerauppsättningen på baksidan består av:

 • 12 megapixels telefotokamera
 • 12 megapixels vidvinkelkamera F1.5/F2.4 Dual Pixel-autofokus
 • 16 megapixels ultravidvinkelkamera

Den primära lins på 12 megapixel med variabel bländare anpassar sig likt ögat efter omgivningsljuset. Med en största bländare på ƒ/1.5 kan du fotografera även när det blir mörkt.
De andra två linserna är en 16 megapixels ultravidvinkellins som får med mer av bilden med sina 123° vidvinkel samt en 12 megapixels närbildslins med 2x optisk zoom.

Samsung har lagt mycket fokus på just fokus. Du kan vara kreativ och förändra skärpedjupet i dina bilder så att det du vill lyfta fram får extra skärpa. Även autofokusfunktionen har utvecklats med Dual Pixel-teknik som ger dig snabbare fokusering.
En intelligent bildbehandling gör det ännu lättare att få till perfekta bilder som är redo att delas med dina vänner och följare på ett kick.

Toppklassad kamera

Samsung Galaxy S10+ seglade direkt in på en delad förstaplats (februari 2019) på DXOMarks topplista över de bästa mobilkamerorna med 114 poäng för stillbilder, 97 poäng för video, 96 poäng för selfiekameran och en totalpoäng på 109.

Samsung Galaxy S10+ topptestad av DXOMark

"Med Galaxy S10 + har Samsung släppt en mobilkamera i klass med de allra bästa på DXOMarks mobiltopplista. För stillbilder får S10+ 114 poäng, vilket övertygar våra testare med enastående dynamiskt omfång samt mycket bra exponering, färg och bokeh-simulering. Den nya Samsung kan också spela in utmärkta videoklipp med fina färger, bra exponering och jämn inramning tack vare mycket god bildstabilisering. Galaxy S10+ levereras med den bästa kameran vi någonsin sett på en Samsung-smartphone, och kommer utan tvekan att vara en av de enheter att slå under 2019."
Läs hela recensionen och testet här

Stabilare videos med mer färg

Även när du filmar med din Galaxy S10+ får du ett ännu bättre resultat än tidigare. Mobilen klarar att filma i 4K (2160p) med upp till 60 bilder per sekund som ger dig högupplöst och skarpa videos, även vid snabba händelseförlopp.
En kombination av optisk bildstabilisering och intelligent mjukvarustabilisering ger mjuka och stadiga filmer jämförbara med filmer från actionkameror. Du får även mer dynamisk färgåtergivning tack vare HDR10+-teknologi.

Dubbla frontkameror

S10+ är ensam i S10-familjen med två kameror på framsidan. Frontkameran detekterar ansikten och fokuserar snabbt för fantastiska selfies i ett snäpp. Tack vare dubbla kameralinser kan du experimentera med skärpedjup och konstnärliga effekter för att skapa stämning med olika typer av bakgrundsoskärpa. Dessutom kan du filma i 4K även med frontkameran.

Ultrasonisk fingertrycksläsare i skärmen

Nu behöver du inte längre plocka upp din mobil från bordet för att låsa upp den med fingret. Samsung Galaxy S10+ har en banbrytande fingeravtryckssensor i skärmen som använder ultraljud i 3D för att känna igen ditt finger, oavsett om du skulle vara lite blöt eller kall.

Kraftfullt batteri med kraften att dela

Utan batteri tar det roliga slut. Så även om Galaxy S10+ är tunnare och lättare än sina föregångare har du ännu mer batterikapacitet och kraft än i Galaxy S9. Batteriet når upp till 4100 mAh och räcker längre tack vare intelligent mjukvara som lär sig hur du använder din mobil och sparar ström genom att stänga av funktioner du inte använder.

Förutom snabbladdning via USB-C och stöd för trådlös laddning upp till 15 W så kan du även dela med dig av ström till andra enheter.

Trådlös delning av batteri med Samsung Galaxy S10 och S10+

Ladda din kompis mobil eller dina andra prylar såsom Galaxy Watch eller trådlösa hörlurar. Galaxy S10+ kan ladda de flesta enheter som kan laddas trådlöst via WPC Qi. Bara placera enheten på baksidan av din Galaxy S10+ för att dela med dig av kraften.

Damm- och vattentät

En smartphone idag hänger med överallt och Galaxy S10+ är byggd för att klara att följa med i alla väder. Med klassningen IP68 tål telefonen ett dopp ner till 1,5 meter i upp till 30 minuter. Ta fräcka undervattensbilder i poolen, använd telefonen även när det regnar, i skidbacken och på stranden.

Samsung Pay

Samsung Pay i din Galaxy S10+ är plånboken för både kredit- och betalkort samt medlemskort och rabattkort. Appen finns förinstallerad och där kan du lägga till upp till 10 olika betal-, medlems- och rabattkort. I affären auktoriserar du med ditt fingeravtryck på telefonen, håller mobilen mot kortterminalen och bekräftar med pinkod i terminalen för att betala. Så nästa gång du ska på shoppingrunda eller köpa ett paket mjölk kan du lämna plånboken hemma och bara stoppa Samsung Galaxy S10 i fickan! Funktionen är kompatibel med i stort sett alla kortterminaler. Se fullständiga villkor på samsung.se/pay.

I förpackningen

 • Samsung Galaxy S10+
 • Strömadapter
 • Headset
1014325 Samsung Samsung Galaxy S10+ Prism Silver SM-G975FZSDNEE Till Samsungs tioårsjubileum av Galaxy-serien presenterar de Galaxy S10+. 6,4" Quad HD-skärm av SuperAMOLED-typ som täcker hela framsidan (på riktigt), fingeravtrycksläsare i skärmen, trippla kameralinser på baksidan, dubbla frontkameror och generösa minneskapaciteter. Förutom trådlös laddning har Galaxy S10+ även trådlös strömdelning till andra enheter. Självklart får du även med de funktioner man som Galaxy-kund numera tar för givet - vattentäthet enligt IP68 samt den smarta betalfunktionen Samsung Pay. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Samsung sigill - Approved for Nordic operators När du köper Samsung Galaxy S10 hos NetOnNet kan du vara säker på att den är testad och verifierad av Samsung Electronics, märkt med detta sigill. Det innebär att produkten utnyttjar nätet och de tjänster som erbjuds i Norden maximalt, exempelvis samtal över WiFi, 4G, Samsung Pay och övergångar mellan olika datanät och plattformar (t ex GPRS, EDGE, 2G, 3G, 4G, VoLTE,VoWiFi).  Framtida uppdateringar kommer dessutom att vara anpassade för den nordiska marknaden och testade lika grundligt som inför produktens lansering. Nästa generations Galaxy 2009 var året då Samsung lanserade sin första Galaxy S-mobil. Varje år har Samsung lanserat nya innovationer, pushat gränsen och skapat nya möjligheter. Kraven och sättet att använda en mobiltelefon har hela tiden förändrats och Galaxy S10+ är en ny generation mobiltelefon för den nya generationens användare som möter alla krav och ännu mer. Galaxy S10+ kommer med en åttakärnig Exynos 9820-processor och 8 GB RAM-minne. Det generösa inbyggda lagringsutrymmet på 128 GB går att utöka med microSD-kort upp till 512 GB (säljs separat).Kortplatsen kan även användas som en extra sim-kortplats så du ha två telefonnummer i samma telefon och skilja på jobb- och privatsamtal. Gränslös Infinity-O-skärm Allt eftersom skärmarna på smartphones har blivit större har utrymmet för frontkamera och sensorer blivit mindre. Den omtvistade sensorhakan kom till men Samsung är en av få mobiltelefontillverkare som undvikit denna "flärp" i skärmen, så även på Galaxy S10+. Ingen "notch", inga knappar, ingen störning - bara display över hela framsidan av mobilen för en fyllig och maffig skärmupplevelse. Istället presenterar Samsung Infinity-O-skärmen. De är en av de första mobiltillverkarna som med laserskärning har kunnat placera frontkameran i ett litet, diskret "stanshål" utan att gör avkall på bildupplevelsen. I övre högra hörnet av displayen finns endast ett mycket litet urtag för de framåtvända kameralinserna. Bildskärm i bioklass På S10+ möter skärmen 6,4 tum på diagonalen i ett 19:9-bildformat som ger en hög och långsmal skärm utan onödigt bred mobil att hålla i. Skärmen är av SuperAMOLED-typ i Quad HD+-upplösning (3040 x 1440 pixlar) med kurvade kanter som får displayen att kännas än mer oändlig. En stor skärm kräver ett annat sätt att navigera och styra mobilen. Därför har Samsung förändrat användargränssnittet på skärmen så att det är enklare och snabbare att använda funktioner och appar. Små, men verkligt intelligenta förändringar så du ska nå över hela skärmen. Trippelkamera som tar bilder i proffsklass Inte en, inte två utan tre kameralinser på baksidan - och två på framsidan. Galaxy S10+ har nästa generations mobilkamera med inte mindre än fem kameralinser. Det ger dig möjligheter som annars bara är möjliga med en systemkamera. Kamerauppsättningen på baksidan består av:12 megapixels telefotokamera12 megapixels vidvinkelkamera F1.5/F2.4 Dual Pixel-autofokus16 megapixels ultravidvinkelkameraDen primära lins på 12 megapixel med variabel bländare anpassar sig likt ögat efter omgivningsljuset. Med en största bländare på ƒ/1.5 kan du fotografera även när det blir mörkt.De andra två linserna är en 16 megapixels ultravidvinkellins som får med mer av bilden med sina 123° vidvinkel samt en 12 megapixels närbildslins med 2x optisk zoom. Samsung har lagt mycket fokus på just fokus. Du kan vara kreativ och förändra skärpedjupet i dina bilder så att det du vill lyfta fram får extra skärpa. Även autofokusfunktionen har utvecklats med Dual Pixel-teknik som ger dig snabbare fokusering.En intelligent bildbehandling gör det ännu lättare att få till perfekta bilder som är redo att delas med dina vänner och följare på ett kick. Toppklassad kamera Samsung Galaxy S10+ seglade direkt in på en delad förstaplats (februari 2019) på DXOMarks topplista över de bästa mobilkamerorna med 114 poäng för stillbilder, 97 poäng för video, 96 poäng för selfiekameran och en totalpoäng på 109. "Med Galaxy S10 + har Samsung släppt en mobilkamera i klass med de allra bästa på DXOMarks mobiltopplista. För stillbilder får S10+ 114 poäng, vilket övertygar våra testare med enastående dynamiskt omfång samt mycket bra exponering, färg och bokeh-simulering. Den nya Samsung kan också spela in utmärkta videoklipp med fina färger, bra exponering och jämn inramning tack vare mycket god bildstabilisering. Galaxy S10+ levereras med den bästa kameran vi någonsin sett på en Samsung-smartphone, och kommer utan tvekan att vara en av de enheter att slå under 2019."Läs hela recensionen och testet här Stabilare videos med mer färg Även när du filmar med din Galaxy S10+ får du ett ännu bättre resultat än tidigare. Mobilen klarar att filma i 4K (2160p) med upp till 60 bilder per sekund som ger dig högupplöst och skarpa videos, även vid snabba händelseförlopp. En kombination av optisk bildstabilisering och intelligent mjukvarustabilisering ger mjuka och stadiga filmer jämförbara med filmer från actionkameror. Du får även mer dynamisk färgåtergivning tack vare HDR10+-teknologi. Dubbla frontkameror S10+ är ensam i S10-familjen med två kameror på framsidan. Frontkameran detekterar ansikten och fokuserar snabbt för fantastiska selfies i ett snäpp. Tack vare dubbla kameralinser kan du experimentera med skärpedjup och konstnärliga effekter för att skapa stämning med olika typer av bakgrundsoskärpa. Dessutom kan du filma i 4K även med frontkameran. Ultrasonisk fingertrycksläsare i skärmen Nu behöver du inte längre plocka upp din mobil från bordet för att låsa upp den med fingret. Samsung Galaxy S10+ har en banbrytande fingeravtryckssensor i skärmen som använder ultraljud i 3D för att känna igen ditt finger, oavsett om du skulle vara lite blöt eller kall. Kraftfullt batteri med kraften att dela Utan batteri tar det roliga slut. Så även om Galaxy S10+ är tunnare och lättare än sina föregångare har du ännu mer batterikapacitet och kraft än i Galaxy S9. Batteriet når upp till 4100 mAh och räcker längre tack vare intelligent mjukvara som lär sig hur du använder din mobil och sparar ström genom att stänga av funktioner du inte använder.Förutom snabbladdning via USB-C och stöd för trådlös laddning upp till 15 W så kan du även dela med dig av ström till andra enheter. Ladda din kompis mobil eller dina andra prylar såsom Galaxy Watch eller trådlösa hörlurar. Galaxy S10+ kan ladda de flesta enheter som kan laddas trådlöst via WPC Qi. Bara placera enheten på baksidan av din Galaxy S10+ för att dela med dig av kraften. Damm- och vattentät En smartphone idag hänger med överallt och Galaxy S10+ är byggd för att klara att följa med i alla väder. Med klassningen IP68 tål telefonen ett dopp ner till 1,5 meter i upp till 30 minuter. Ta fräcka undervattensbilder i poolen, använd telefonen även när det regnar, i skidbacken och på stranden. Samsung Pay Samsung Pay i din Galaxy S10+ är plånboken för både kredit- och betalkort samt medlemskort och rabattkort. Appen finns förinstallerad och där kan du lägga till upp till 10 olika betal-, medlems- och rabattkort. I affären auktoriserar du med ditt fingeravtryck på telefonen, håller mobilen mot kortterminalen och bekräftar med pinkod i terminalen för att betala. Så nästa gång du ska på shoppingrunda eller köpa ett paket mjölk kan du lämna plånboken hemma och bara stoppa Samsung Galaxy S10 i fickan! Funktionen är kompatibel med i stort sett alla kortterminaler. Se fullständiga villkor på samsung.se/pay. I förpackningen Samsung Galaxy S10+StrömadapterHeadset Mobiltelefoner 4,1 34 6990 SEK 6990 NewCondition InStock
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefoner