Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Galaxy S21 Ultra - mobilen som överträffar verkligheten

Samsung Galaxy S21 Ultra (512GB) Phantom Silver

  Art.nr: 1016204
 • 6,8" 120 Hz Dynamic AMOLED-skärm
 • 16 GB RAM + 512 GB lagring
 • 108 mp quad-kamera med 100x zoom
 • Kompatibel med S Pen
 • Intelligent 5000 mAh-batteri
Färg: Silver

Abonnemang

15 990:-

Delbetala från 1 372:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Kombinera med

Samsung P3 (512GB) Phantom Silver
Produkt du tittar på: Galaxy S21 Ultra - mobilen som överträffar verkligheten
Samsung Galaxy S21 Ultra (512GB) Phantom Silver

15 990:-

InvisibleShield Ultra Clear+ Samsung Galaxy S21 Ultra

299:-

Samsung Smart Clear View Cover with S Pen Galaxy S21 Ultra 5G Black

899:-


 • Pris: 17 188:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Samsung Galaxy S21 Ultra är när bäst blir ännu bättre. Samsung presenterar 2021 års flaggskeppsmobil som överträffar verkligheten. Möt mobilen som inte bara förbättrar förutsättningarna, utan förändrar själva spelreglerna. Utrustad med Samsungs bästa kamera någonsin är Galaxy S21 Ultra skapad för att göra varje dag extraordinär. Den är en mobil att räkna med i vått och torrt med gränslös och exklusiv design i metall och riktigt tåligt glas samt IP68-klassning, med maxad prestanda och ett stort intelligent batteri på 5000 mAh. Samsung Galaxy S21 Ultra är en mobil som ingen annan, skapad för att du ska kunna göra det du inte trodde var möjligt, och för första gången är S Pen kompatibel med en mobil i Galaxy S-serien, endast hos Galaxy S21 Ultra.

Vacker från kant till kant och runt om

Med sin ikoniska, gränslösa design spelar Galaxy S21 Ultra i en klass för sig. Skapad i tåligt glas och metall, och präglad av en exklusiv, omslutande känsla – varje detalj är noga genomtänkt. Den intelligenta kameran är integrerad i själva designen och den ultrasnabba 120Hz-skärmen löper mjukt från kant till kant med ett minimalt kameraurtag, vilket gör att du nu kan njuta ännu mer av uppslukande innehåll. Med de rundade kanterna och ett smalare format ligger Galaxy S21 Ultra skönt i handen. Välj mellan färgerna Phantom Black och Phantom Silver.

Samsung Galaxy S21 Ultra med vacker och tålig design

Mobilkameran som förändrar varje ögonblick

Samsung har gjort det igen. Galaxy S21 Ultra 5G har gjort en mobilkamera som får alla andra att blekna med sin bästa kamera någonsin. Igen. Och tack vare avancerad AI blir ditt jobb enkelt – nu kan du ta bilder och filma på proffsnivå, oavsett vilken nivå du är på idag. Med fyra bakre kameror i ett imponerande samspel är du redo att ta fantastiska bilder i alla lägen. Rekordmånga megapixlar, telefoto, ultravidvinkel och djup. Dessutom är kameran utrustad med laserfokus som ger dig en omedelbar skärpa. Allt för att du inte ska missa någonting.

108 megapixlar och 100x zoom

Med hela 108 megapixlar levererar Galaxy S21 Ultra 5G bilder med en extrem detaljrikedom. Jämfört med S20 Ultra har pixlarna nu 64 gånger mer färg – och dubbelt så bra brusreducering. Den höga upplösningen innebär bland annat att du kan beskära och förstora motivet rejält – och fortfarande ha skarpa och detaljrika bilder, redo att delas. Hela uppsättningen består av fyra kameralinser;

 • 108 MP vidvinkel (f/1.8 AF: DP, OIS) 
 • 10 MP Tele1, 100x Zoom (f/2.4 OIS) 
 • 10 MP Tele2 (f/4.9 OIS) 
 • 12 MP Ultravidvinkel (f/2.2 AF)

Samsung Galaxy S21 Ultra har fyra kameror med laserautofokus.

Kom 100 gånger närmare med 100x zoom, detaljrikt och stabilt. Filma skidåkaren hela vägen från toppen, ta närbilder på spelarna från läktaren. Avstånden förvandlas till närbilder – och episka ögonblick direkt i mobilen. Dual Tele zoom-systemet låter dig zooma rätt in i händelsernas centrum, snabbt, stabilt och hyperdetaljerat. Allt tack vare utvecklad AI och ännu ljuskänsligare pixlar än i föregångaren S20 Ultra, som redan hade mobilmarknadens bästa zoom.

Zooma upp till x100 gånger med Samsung Galaxy S21 Ultra

I svagt ljus finns mer att fånga

Ofta inträffar de mest magiska ögonblicken när mörkret faller: Fyrverkerier, solnedgångar och festens höjdpunkt. Tidigare har det varit svårt att föreviga dessa stunder med djup och skärpa då ljuset är svagt – men inte med den ljuskänsliga kameran i Galaxy S21 Ultra 5G. Tack vare kombinationen av stor bländaröppning, högklassig optik och stora kamerasensorer kan mer ljus släppas in. Och för att kunna öka ljuskänsligheten ytterligare finns den revolutionerande tekniken Nona Binning, som slår ihop 9 pixlar till en – och därmed skapar den största ytan för ljusinsläpp som Samsung någonsin har haft.

Fotografera även i mörka miljöer med Samsung Galaxy S21 Ultra

8K-video med möjlighet att plocka ut stillbilder

Vill du ha minnen sparade både i stillbild för fotoboken och filmklipp för tv-soffan? Med Galaxy S21 Ultra blir det enkelt att få både och. Kameran revolutionerar både film- och fotomöjligheterna med 8K Video. Det är så pass stadigt och högupplöst att du enkelt kan plocka den perfekta stillbilden – ur en rörlig video. 8K-video innebär också en framtidssäkring för allt du skapar, då det är den upplösning som blir allt vanligare på moderna skärmar.

Kameran i Samsung Galaxy S21 Ultra har många roliga och användbara funktioner

Directors View - filma med flera kameror samtidigt

Tystnad, tagning. Galaxy S21 Ultra gör dig till regissör. Funktionen Directors View låter dig filma med den främre och en av de bakre kameralinserna samtidigt så du kan synas i bild medan du livekommenterar det du filmar.

Eller så kan du filma med de bakre kamerorna (en aktiv åt gången) och sedan välja de häftigaste perspektiven och skapa extraordinära klipp, redo att delas direkt. 

3D-analys tar dina selfies till en ny nivå

En proffsfotograf i studiomiljö – eller du i ditt vardagsrum. Galaxy S21 Ultra gör dina selfies ännu bättre: Med hjälp av AI och en 3D-analys av djup och dimensioner skapar kameran fantastiska porträtt. Bakgrunden görs oskarp med bokeh-effekt, och ditt ansikte hamnar i fokus med fantastisk ljussättning.

Samsung Galaxy S21 Ultra gör en 3D-analys när du tar en selfie

Låt AI dramatisera verkligheten i bilder och film

Låt kamerans AI göra jobbet: Den tar ut de bästa bilderna, klipper ihop de mest actionladdade ögonblicken, sänker hastigheten under de dramatiska sekvenserna och ger liv åt landskapets rörelser. Alltsammans under en enda tagning – och du kan plötsligt dela ögonblicken du trodde var omöjliga att fånga. På proffsnivå. 

Funktionen Single Take fångar de bästa och häftigaste motiven genom att automatiskt filma en sekvens när du tar en bild. Utifrån denna sekvens väljer AI ut de bästa bilderna. Med Highlight Reel kan du få ett spektakulärt klipp med de mest actionladdade sekvenserna; Dynamic Slow-Mo höjer dramatiken genom att sänka farten vid de händelserika episoderna och Cinematic Sky låter dig skapa en imponerande himmel med moln som rör sig i egen takt. Och det är bara några av AI-funktionerna i Galaxy S21 Ultra 5G. Du behöver med andra ord knappt göra något själv, för att kunna dela en exceptionell verklighet på proffsnivå.

Smart AI i kameran på Galaxy S21 Ultra ger dig flera klipp och bilder från en enda tagning

S Pen förstärker din kreativitet och effektivitet

S Pen (säljs separat) tar vid där tangentbordet inte räcker till. Anteckna här och nu, direkt på skärmen, eller ge ditt bildmaterial en extra dimension när du delar det.S Pen är både en penna och en pensel, som ger dig ny kreativ frihet. Och för första gången är den kompatibel med en mobil i Galaxy S-serien.

Samsung Galaxy S21 Ultra är första mobilen i Samsungs S-serie som funkar med S Pen

Ljusstark skärm med 120 Hz uppdatering

Galaxy S21 Ultra har en 6,8" stor Dynamic AMOLED-skärm med 120Hz-uppdatering som revolutionerar upplevelsen. Den snabba uppdateringsfrekvensen ger en mjuk känsla och omedelbar respons när du använder skärmen; oavsett om du scrollar, spelar eller skriver ett meddelande. Skärmen är dessutom dynamisk och styr uppdateringsfrekvensen efter vad du gör – och därmed ökar batteritiden. Exempelvis används 1Hz när du inte gör någonting, och maximala 120Hz när du gamear, vilket betyder snabbare skärm, övertag i spel och en spelupplevelse utöver det vanliga.

Dessutom är skärmen ljus och skarp även när solen lyser som mest. Jämfört med Galaxy S20 har S21 50% mer kontrast och 25% högre ljusstyrka.

För dina ögons skull anpassar sig skärmen automatiskt, för att använda så lite blått ljus som möjligt – även dagtid. Dessutom finns ett blåljusfilter som eliminerar det blåa ljuset maximalt, som du enkelt slår på när du önskar.

Prestanda och kapacitet för kreativitet och gaming

I Galaxy S21 Ultra 5G sitter Samsungs snabbaste och mest kraftfulla processor någonsin – på endast 5 nanometer. Ihop med underliggande mjukvara och generöst med RAM-minne får du en snabb och sömlös upplevelse. I Galaxy S21 Ultra 5G finns dessutom många lösningar som inte bara ökar hastigheten, utan också förlänger batteriets kapacitet och gör minnet mer effektivt.  Med mer processorkraft, förbättrad grafik och utvecklad AI är S21 Ultra din ultimata gamingmobil. Tillsammans med skärmens supersnabba uppdatering och touch-respons vinner du!

Samsung Galaxy S21 Ultra har prestanda för kreativitet och gaming

Svårslagen tålighet

Du vill självklart ha en mobil som kan hänga med i ditt tempo med en skärm som håller. Galaxy S21 Ultra är gjord av det tuffa, tåliga Gorilla Glass Victus. Det är svårslaget.

Mobiltelefonen är självklart damm- och vattentålig enligt IP68, vilket bland annat innebär att den klarar ett vattendjup på ner till 1,5 meter i 30 minuter.

Samsung Galaxy S21 Ultra har tålig design och vattentät enligt IP68

Batteriet som anpassar sig efter dig

Mobiler är till för att användas, inte sitta på laddning så Samsung ger sina mobiler batterier med stor kapacitet – upp till 5000mAh. Men de är inte bara kraftfulla, utan också intelligenta. Genom att lära känna och anpassa sig efter dina mobilvanor, sparar de på krafterna och räcker längre på en enda laddning. Självklart har Galaxy S21 Ultra även teknik för snabbladdning – där 30 minuter räcker för att ladda batteriet till över 50%.

Säkerhet och privatliv

Det är ditt ansikte mobilen känner igen. Och ytan för ditt fingeravtryck är nu både lättare att komma åt och 1,8 gånger större. Ännu smidigare säkerhet, helt enkelt.

I din Galaxy S21 Ultra finns Samsung Knox som skyddar dina värdefulla och personliga minnen. Alla filmer, bilder, filer och data. Här integreras säkerhet i flera lager – från hårdvara till mjukvara – för att bara du ska komma åt det som är ditt.

Redo för både 5G och snabbast Wi-Fi 6E

Nu är det snabbare nätet här – och Samsung har varit redo länge. Galaxy S21 Ultra 5G kan utnyttja det nya snabba 5G-nätet till fullo¹. Dessutom Wi-Fi6E, som kommer med dubbla hastigheten jämfört med Wi- Fi 6. Allt för att du ska kunna streama och dela blixtsnabbt, och gamea med minimal latens, var du än är.

Var redo för framtidens 5G-nät med Samsung Galaxy S21 Ultra

Ultra WideBand är här

Sluta leta – nu vet mobilen var du har lagt nycklarna. Den nya tekniken UWB kan, på centimeter-nivå, hitta "SmartTags" som du har satt på till exempel nyckelknippan. Den hittar också andra mobiltelefoner med samma teknik, vilket möjliggör säker och precis delning av bilder och annat material med mobiler som finns inom 30 meter. SmartTags säljs separat.

I förpackningen

 • Samsung Galaxy S21 Ultra
 • USB-kabel Type C
 • Verktyg för simkortsläden
 • Snabbstartguide

I förpackningen med Samsung Galaxy S21 Ultra - medföljande tillbehör

 1. 5G Ready betyder att produkten är förberedd att stödja 5G-nätverk. För mer info om lansering, tillgänglighet och stöd för din modell, kontakta din operatör. Samtliga modeller är kompatibla med 4G, 3G och 2G-nätverk.

Vi hjälper dig välja rätt mobilabonnemang
Vi hjälper dig välja rätt mobilabonnemang
Vad är 5G och vilka mobiltelefoner har 5G?
Vad är 5G och vilka mobiltelefoner har 5G?