Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tålig smartphone för en aktiv livsstil

Samsung Galaxy XCover 4s

  Art.nr: 1008724
  • 5,0" HD-skärm
  • 3 GB RAM + 32 GB lagring
  • 16 MP-kamera med autofokus
  • Vattentålig enl. IP68
  • Utbytbart batteri

Abonnemang

2 787:-

Delbetala från 271:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Kombinera med

Samsung Galaxy XCover 4s
Produkt du tittar på: Tålig smartphone för en aktiv livsstil
Samsung Galaxy XCover 4s

2 787:-

SanDisk MicroSDXC Extreme 64GB UHS-I

229:-

Andersson AVC 2.4

149:-

Kenu Airframe+ Car Mount

299:-


  • Pris: 3 464:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Samsung Galaxy Xcover 4s är en tålig smartphone som med snabb prestanda kommer kunna följa med på alla dina äventyr. Telefonen lämpar sig även utmärkt om du har ett jobb där din smartphone kan utsättas för stötar eller väta, exempelvis olika hantverkaryrken. Galaxy Xcover 4s har en 5-tums skärm som är enkel att navigera på. Den har även en åttakärnig processor som tillsammans med 3 GB RAM-minne kommer ge dig en snabb upplevelse, utan krångel. Dessutom har den en 16 MP-kamera med autofokus och LED-blixt vilket kommer resultera i att du kan fånga alla ögonblick med utmärkt kvalitet. Vill du filma kan du göra det i 1080p med 30 fps. Helt enkelt en robust och tålig smartphone med alla de funktioner du kan tänkas behöva.

Tålig, för en aktiv livsstil

Galaxy Xcover 4s kombinerar en stor HD-skärm med extra tålighet för en aktiv livsstil. En slimmad och avlång design med tunna kanter ger ett mycket bra grepp, som ger dig en robust mobil som är bekväm att hålla i, även när du bär handskar. IP68-klassningen gör att du kan använda den oavsett väder och vind, mobilen klarar att vara under vatten på 1,5 m djup i 30 minuter.

Användarvänlig

Flera funktioner gör att Galaxy Xcover 4s är redo för användning utomhus: knapparna för Meny, Hem och Tillbaka är fysiska, vilket gör att mobilen är enkel att använda, även med handskar eller blöta fingrar. Skärmen har till och med ökad känslighet, så kallad Glove mode. Du kan dessutom anpassa den fysiska knappen på sidan av mobilen efter olika behov, exempelvis för snabb åtkomst till dina favoritappar.

Snabb och avancerad kamera

Du öppnar den avancerade kameran snabbt och enkelt genom att dubbelklicka på Hem-knappen. Att lagra stora mängder data har också gjorts enkelt tack vare ett internminne på hela 32 GB och plats för microSD-kort upptill 256 GB data (minneskort köps separat).

Samsung Galaxy Xcover 4

Utbytbart batteri för lång användning

Det stora batteriet ger dig lång användningstid, och för att klara av riktigt långvariga arbetspass utan möjligheter att ladda har vi utrustat Galaxy Xcover 4s med ett utbytbart batteri, så att du enkelt kan sätta in ett nyladdat för fortsatt användning, utmärkt för både privat och yrkesmässigt bruk (extra batteri köps separat). Dessutom håller FM-radion dig sällskap under långa arbetspass.

I förpackningen

  • Samsung Galaxy XCover 4s
  • Strömadapter
Vi hjälper dig välja rätt mobilabonnemang
Vi hjälper dig välja rätt mobilabonnemang
Glöm inte försäkring ifall oturen är framme
Glöm inte försäkring ifall oturen är framme