Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Smartphone med trippelkamera och smarta skärmfunktioner

Sony Xperia L4 Svart

  Art.nr: 1013569
 • 6,2" HD+-skärm
 • 3 GB RAM + 64 GB lagring
 • Trippelkamera med bokeh-effekter
 • Skärm skapad för multitasking
 • Fingeravtrycksläsare på sidan

Kombinera med

Sony Xperia L4 Svart
Produkt du tittar på: Smartphone med trippelkamera och smarta skärmfunktioner

2 190:-


 • Pris: 3 628:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Xperia L4 är en smartphone-modell från Sony utrustad med en 6,2-tumsskärm med 21:9 i bildförhållande som utvecklats för att vara extra användarvänlig. Skärmen kommer med förprogrammerade lägen som hjälper dig i olika situationer, bland annat finns ett flerfönsterläge för multitasking och ett annat läge som främjar enhandsanvändning. På telefonens ena långsida sitter en fingeravtrycksläsare som låter dig låsa upp snabbt och säkert, och på baksidan finns en trelinsig kamerauppsättning. Trippelkameran består av en vidvinkellins, en ultravidvinkellins och en djupkamera. Fånga mycket, fånga ännu mer och ta foton med konstnärlig bokeh-effekt.

6,2-tumsskärm skapad för multitasking eller enhandsanvändning

HD+-skärmen på Sony Xperia L4 är 6,2" stor och har tagits fram med multitasking i åtanke. Bildförhållandet 21:9 tillsammans med flerfönsteralternativet låter dig dela upp skärmen och på så sätt få god översyn över två appar samtidigt. Med andra ord behöver du inte pausa videotittandet för att svara på ett meddelande, utan kan istället göra båda saker samtidigt. För stunder när multitasking inte är intressant och du bara vill slösurfa med en hand kan du aktivera minidisplayfunktionen. Då komprimeras skärmen för att göra enhandsnavigering enkel och bekväm.

Bakre trippelkamera

En vidvinkellins, en ultravidvinkellins och en djupkamera. Det är de tre kameralinserna som tar plats på baksidan av Xperia L4. Med vidvinkel får du med mycket i bilden, och när du vill få med ännu mer har ultravidvinkellinsen din rygg. Djupkameran låter dig ta bilder där bakgrunden är ur fokus, något som får ditt motiv att framstå ännu tydligare. I kamerans inställningar kan du även välja att fota eller filma i olika bildförhållanden, så att du oavsett situation kan använda dig av dina favoritformat.

Bakre trippelkamera med bokeh-effekter

Lagring som kan utökas med ett SD-kort

Den interna lagringen på 64 GB rymmer många foton, filmklipp och appar, men för dig som inte kan få nog av att fota eller filma kan det vara bra att veta att lagringen kan utökas med upp till hela 512 GB via telefonens microSD-kortplats.

3 580 mAh batteri med stöd för snabbladdning

Med ett batteri på 3 580 mAh får du kraften du behöver för att kunna hålla igång länge, ända in på småtimmarna. När det väl blir dags att ladda kan du dessutom dra nytta av snabbladdning för att snabbt komma igång igen.

3 580 mAh batteri med stöd för snabbladdning

I förpackningen

 • Sony Xperia L4
 • Strömadapter
 • USB Type C-kabel
 • Bruksanvisning/snabbstartsguide
Glöm inte försäkring ifall oturen är framme
Glöm inte försäkring ifall oturen är framme
1013569 1013569 Sony Sony Xperia L4 Svart 43033774 Xperia L4 är en smartphone-modell från Sony utrustad med en 6,2-tumsskärm med 21:9 i bildförhållande som utvecklats för att vara extra användarvänlig. Skärmen kommer med förprogrammerade lägen som hjälper dig i olika situationer, bland annat finns ett flerfönsterläge för multitasking och ett annat läge som främjar enhandsanvändning. På telefonens ena långsida sitter en fingeravtrycksläsare som låter dig låsa upp snabbt och säkert, och på baksidan finns en trelinsig kamerauppsättning. Trippelkameran består av en vidvinkellins, en ultravidvinkellins och en djupkamera. Fånga mycket, fånga ännu mer och ta foton med konstnärlig bokeh-effekt.*{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" allowfullscreen="" loading="lazy">6,2-tumsskärm skapad för multitasking eller enhandsanvändningHD+-skärmen på Sony Xperia L4 är 6,2" stor och har tagits fram med multitasking i åtanke. Bildförhållandet 21:9 tillsammans med flerfönsteralternativet låter dig dela upp skärmen och på så sätt få god översyn över två appar samtidigt. Med andra ord behöver du inte pausa videotittandet för att svara på ett meddelande, utan kan istället göra båda saker samtidigt. För stunder när multitasking inte är intressant och du bara vill slösurfa med en hand kan du aktivera minidisplayfunktionen. Då komprimeras skärmen för att göra enhandsnavigering enkel och bekväm.Bakre trippelkameraEn vidvinkellins, en ultravidvinkellins och en djupkamera. Det är de tre kameralinserna som tar plats på baksidan av Xperia L4. Med vidvinkel får du med mycket i bilden, och när du vill få med ännu mer har ultravidvinkellinsen din rygg. Djupkameran låter dig ta bilder där bakgrunden är ur fokus, något som får ditt motiv att framstå ännu tydligare. I kamerans inställningar kan du även välja att fota eller filma i olika bildförhållanden, så att du oavsett situation kan använda dig av dina favoritformat.Lagring som kan utökas med ett SD-kortDen interna lagringen på 64 GB rymmer många foton, filmklipp och appar, men för dig som inte kan få nog av att fota eller filma kan det vara bra att veta att lagringen kan utökas med upp till hela 512 GB via telefonens microSD-kortplats.3 580 mAh batteri med stöd för snabbladdningMed ett batteri på 3 580 mAh får du kraften du behöver för att kunna hålla igång länge, ända in på småtimmarna. När det väl blir dags att ladda kan du dessutom dra nytta av snabbladdning för att snabbt komma igång igen.I förpackningenSony Xperia L4StrömadapterUSB Type C-kabelBruksanvisning/snabbstartsguide Mobiltelefoner 4,2 5 2190 SEK 2190 NewCondition InStock
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefoner