Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Mi 10 Pro med AI-funktioner och stöd för 8K-video

Xiaomi Mi 10 Pro 5G 8+256GB Alpine White

  Art.nr: 1012805
 • 6,67" 90 Hz AMOLED-skärm
 • 8 GB RAM + 256 GB lagring
 • Stöd för 50 W snabbladdning
 • 108 MP AI-Quadkamera
 • 5G-ready, Wi-Fi 6 och MultiLink
Färg/Variant: Vit

Abonnemang

 • Se fler abonnemang
10 990:-

Delbetala från 521:-/mån Info

Info

Kombinera med

Xiaomi Mi 10 PRO 8+256GB 5G ALPINE WHITE
Produkt du tittar på: Mi 10 Pro med AI-funktioner och stöd för 8K-video

10 990:-


 • Pris: 12 828:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Mi 10 Pro är det senaste tillskottet till Mi-familjen. En telefon med stöd för det kommande 5G-nätet, utrustad med Xiaomis bästa skärm hittills och som ståtar med en 108 MP Quadkamera där varje megapixel utnyttjas till sin fulla kapacitet. Ta ditt filmskapande till nästa nivå med 8K-videoinspelning och upplev den faktiska innebörden av störningslös drift med vätskekylda komponenter av högsta kvalitet. Revolutionerande stereoljud, ett kraftfullt 4500 mAh-batteri med stöd för 50 W trådbunden och 30 W trådlös snabbladdning och en mängd smarta sensorer, Mi 10 Pro har tagits fram för att definiera om gränserna för vad en smartphone kan vara. 

Den bästa skärmen hittills

Skärmen på Mi 10 Pro är inte bara stor, det är Xiaomis bästa skärm hittills. Displayen är på 6,67", har en uppdateringsfrekvens på 90 Hz för högt flyt, är högkänslig med en samplingfrekvens på 180 Hz och visar alltid levande, noggranna färger med sitt P3-färgomfång och branschledande TrueColor. Räkna med en jämn och behaglig visningsupplevelse oavsett om du tittar på videoklipp, spelar eller bara surfar runt på nätet.

Stora genombrott på ljudfronten

Skärmen ger det första intrycket och med en bra skärm kommer man långt, men inte hela vägen. Xiaomi har lokaliserat och utnyttjat ett utrymme för förbättring när det kommer till ljudet. Två genombrott, en genuint balanserad stereodesign och en högtalare med sju magneter, det är vad man har använt sig av för att definiera om gränserna för ljudupplevelsen. Det utvecklade ljudsystemet fördubblar volymen, ger dig 15 volymnivåer att välja mellan och ökar det dynamiska omfånget. Balanserat och kraftfullt stereoljud, helt enkelt.

Stora genombrott på ljudfronten

En ny nivå av smartphone-fotografering

Det är inte första gången en smartphone-modell påstås ta mobil fotografering till nästa nivå, men Xiaomi skulle inte komma med ett sådant påstående utan att ha en fast grund att stå på. Kameran i Mi 10 Pro har utvecklats på alla möjliga plan - kvalitet, hastighet och upplevelse, och även om en huvudkamera på 108 MP inte heller är direkt banbrytande så kan man ändå säga att de metoder som används för att få ut det mesta av dessa megapixlar är det. En dedikerad fotoprocessor i Qualcomm Spectra™ 480 ISP, AI-optimeringar baserade på maskinlärning och HEIF-komprimering är några exempel.

Huvudkamera med stöd för 8K-video

Den stora stjärnan i Quadkamera-uppsättningen är förstås primärkameran på 108 MP, vars 1/1,33"-sensor, 8P-objektiv och bländare på f/1,69 tar extremt högupplösta foton, dag som natt. Den har inbyggd optisk bildstabilisering, AI 2.0 som ger mer levande bilder och stödjer även videoinspelning i upp till 8K. I Pro-läget för video får du dessutom tillgång till ännu fler funktioner som låter dig filma som ett riktigt proffs. Bilden nedan är tagen med huvudkameran, till vänster är före AI 2.0-justeringar gjorts och till höger är resultatet efter AI 2.0.

Huvudkamera med stöd för 8K-video och AI 2.0-optimering

Filma som ett proffs med Pro-läget

Mi 10 Pro gör det enklare än någonsin att ta steget från hobbyfilmare till proffsig videograf. 8K ligger till grund för att dina filmklipp alltid är skarpa och du kommer långt bara med hjälp av det vanliga filmläget. För dig som vill ännu längre finns Pro-läget tillgängligt. I Pro-läget får du tillgång till ännu fler funktioner, som manuellt fokus, fokus- och exponeringslås och ShootSteady-video för ökad stabilitet. 

Spela in i 2,35:1, samma bildformat som används vid professionella filminspelningar, dra nytta av åtta klassiska filmfilter för att berätta din historia på ditt sätt och lägg till svarta paneler i över- och underkant för att öka den filmiska helheten ytterligare.

Porträttkamera, hybridzoomobjektiv och ultravidvinkellins

De övriga linserna på telefonens baksida kompletterar primärkameran på ett exceptionellt sätt och ger dig minst en lins för varje tillfälle. En 20 MP porträttkamera (f/2,0) hjälper dig vid porträttfotografering och särskiljer motiv från bakgrund för att få stjärnan i ditt foto att poppa. Med det OIS-förstärkta hybridzoomobjektivet på 10 MP (f/2,0) kan du komma närmare utan att förflytta dig och ultravidvinkellinsen på 20 MP (f/2,2) har ett synfält 117° för fantastiska landskapsfoton.

Porträttkamera, hybridzoomobjektiv och ultravidvinkellins

5G-ready

Xiaomi Mi 10 Pro är 5G-ready. Det betyder att du direkt kommer kunna dra nytta av fördelarna när 5G-nätet byggs ut. Långsamma nedladdningar och buffrande videos kommer att vara ett minne blott, och med din Mi 10 Pro kommer du kunna vara bland de första att rida på 5G-vågen.

Wi-Fi 6 - nästa generations WiFi

Wi-Fi 6 är nästa generations trådlösa nätverksstandard som kommer tillsammans med 5G. Med WiFi 6 kan du uppleva hastigheter hela 270 % snabbare än föregående generation. Den nya trådlösa standarden har en maxhastighet på 9,6 Gb/s och stödjer både OFDMA och MU-MIMO, två tekniker vars syfte är att fördela bandbredd så effektivt som möjligt till anslutna enheter baserat på varje enhets behov, utan att påverka nätverkets stabilitet. 

Pålitlig anslutning med 5G MultiLink

Med din Xiaomi Mi 10 Pro kan du med hjälp av MultiLink vara ansluten till upp till tre nätverk samtidigt - ett 2,4 GHz WiFi-band och ett 5 GHz WiFi-band, samtidigt som du är ansluten till 4G eller 5G-nätet. Ifall ett nätverk skulle svika så backas det upp av de andra, för pålitlig och störningsfri uppkoppling.

Vätskekyld superprestanda

Processorn, en Qualcomm Snapdragon 865, är 25 % snabbare än föregående generations motsvarighet. 25 % snabbare till 25 % lägre energiförbrukning dessutom. Telefonens 8 GB stora LPDDR5-minne är även det betydligt snabbare än föregående generationen, 29 % enligt tester utförda i Xiaomis laboratorier. Telefonens komponenter vätskekyls, och intelligent värmestyrning kombineras med ett stort värmeavledningsområde för att förebygga överhettning, oavsett process.

Vätskekyld superprestanda med Qualcomm Snapdragon 865

50 W trådbunden snabbladdning

Batteriet är på 4 500 mAh, det ger dig väldigt gott om batteritid. Men alla dagens mobiltelefonbatterier behöver till slut laddas. Då kan det vara bra att känna till att Mi 10 Pro stödjer 50 W trådbunden snabbladdning och 30 W trådlös snabbladdning. 50 W snabbladdning tar batterinivån från 0 - 100 % på bara 45 minuter, och den medföljande 65 W-laddaren kan med fördel även användas till att ladda andra enheter, till exempel en laptop.

Specifikation för Xiaomi Mi 10 Pro

 • Skärm: 6,67" TÜV-certifierad 90 Hz AMOLED-skärm (1080 x 2340 FHD+)
 • Kamera: Huvudkamera 108 MP (f/1,69), vidvinkellins 20 MP (f/2,2), 10x hybridzoomobjektiv 8 MP (f/2,0), porträttobjektiv 12 MP (f/2,0)
 • Operativsystem: MIUI 11 baserat på Android
 • RAM: 8 GB LPDDR5-minne
 • Lagring: 256 GB UFS 3.0-flashlagring
 • CPU: Qualcomm Snapdragon 865
 • GPU: Qualcomm Adreno 650
 • Mått: 162,5 x 74,8 x 8,96 mm
 • Vikt: 208 gram
 • I förpackningen: Xiaomi Mi 10 Pro, 65 W Strömadapter, USB Type C-kabel, USB Type-C till ljudkabel, enkelt skyddshölje, SIM-kortutmatningsverktyg, bruksanvisning, garantikort

Kostnadsfri reparationsservice för Xiaomi Mi 10 & Mi 10 Pro

Om du har köpt Mi10/Mi10 Pro via en lokal auktoriserad Xiaomi-försäljningskanal och har aktiverat den lokalt får du kostnadsfri reparationsservice vid ett tillfälle vid skador på skärmen, vilket innebär kostnadsfri reparationsservice vid ett tillfälle hos ett lokalt auktoriserat Xiaomi-servicecenter om skärmen har skadats inom garantiperioden från produktaktiveringsdatumet. Med det här skyddet får du tillgång till skärmbyte utan kostnad vid ett tillfälle hos ett lokalt auktoriserat Xiaomi-servicecenter om skärmen skadas fysiskt och det inte går att använda den på normalt sätt (förutom om du skadar den avsiktligt).
Läs mer på Xiaomis servicesida


Kostnadsfri reparationsservice för Xiaomi Mi 10 & Mi 10 Pro

Om du har köpt Mi10/Mi10 Pro via en lokal auktoriserad Xiaomi-försäljningskanal och har aktiverat den lokalt får du kostnadsfri reparationsservice vid ett tillfälle vid skador på skärmen, vilket innebär kostnadsfri reparationsservice vid ett tillfälle hos ett lokalt auktoriserat Xiaomi-servicecenter om skärmen har skadats inom garantiperioden från produktaktiveringsdatumet. Med det här skyddet får du tillgång till skärmbyte utan kostnad vid ett tillfälle hos ett lokalt auktoriserat Xiaomi-servicecenter om skärmen skadas fysiskt och det inte går att använda den på normalt sätt (förutom om du skadar den avsiktligt).
Läs mer på Xiaomis servicesida

Vi hjälper dig välja rätt mobilabonnemang
Vi hjälper dig välja rätt mobilabonnemang
1012805 Xiaomi Xiaomi Mi 10 Pro 5G 8+256GB Alpine White MZB9038EU Mi 10 Pro är det senaste tillskottet till Mi-familjen. En telefon med stöd för det kommande 5G-nätet, utrustad med Xiaomis bästa skärm hittills och som ståtar med en 108 MP Quadkamera där varje megapixel utnyttjas till sin fulla kapacitet. Ta ditt filmskapande till nästa nivå med 8K-videoinspelning och upplev den faktiska innebörden av störningslös drift med vätskekylda komponenter av högsta kvalitet. Revolutionerande stereoljud, ett kraftfullt 4500 mAh-batteri med stöd för 50 W trådbunden och 30 W trådlös snabbladdning och en mängd smarta sensorer, Mi 10 Pro har tagits fram för att definiera om gränserna för vad en smartphone kan vara.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Den bästa skärmen hittills Skärmen på Mi 10 Pro är inte bara stor, det är Xiaomis bästa skärm hittills. Displayen är på 6,67", har en uppdateringsfrekvens på 90 Hz för högt flyt, är högkänslig med en samplingfrekvens på 180 Hz och visar alltid levande, noggranna färger med sitt P3-färgomfång och branschledande TrueColor. Räkna med en jämn och behaglig visningsupplevelse oavsett om du tittar på videoklipp, spelar eller bara surfar runt på nätet. Stora genombrott på ljudfronten Skärmen ger det första intrycket och med en bra skärm kommer man långt, men inte hela vägen. Xiaomi har lokaliserat och utnyttjat ett utrymme för förbättring när det kommer till ljudet. Två genombrott, en genuint balanserad stereodesign och en högtalare med sju magneter, det är vad man har använt sig av för att definiera om gränserna för ljudupplevelsen. Det utvecklade ljudsystemet fördubblar volymen, ger dig 15 volymnivåer att välja mellan och ökar det dynamiska omfånget. Balanserat och kraftfullt stereoljud, helt enkelt. En ny nivå av smartphone-fotografering Det är inte första gången en smartphone-modell påstås ta mobil fotografering till nästa nivå, men Xiaomi skulle inte komma med ett sådant påstående utan att ha en fast grund att stå på. Kameran i Mi 10 Pro har utvecklats på alla möjliga plan - kvalitet, hastighet och upplevelse, och även om en huvudkamera på 108 MP inte heller är direkt banbrytande så kan man ändå säga att de metoder som används för att få ut det mesta av dessa megapixlar är det. En dedikerad fotoprocessor i Qualcomm Spectra™ 480 ISP, AI-optimeringar baserade på maskinlärning och HEIF-komprimering är några exempel. Huvudkamera med stöd för 8K-video Den stora stjärnan i Quadkamera-uppsättningen är förstås primärkameran på 108 MP, vars 1/1,33"-sensor, 8P-objektiv och bländare på f/1,69 tar extremt högupplösta foton, dag som natt. Den har inbyggd optisk bildstabilisering, AI 2.0 som ger mer levande bilder och stödjer även videoinspelning i upp till 8K. I Pro-läget för video får du dessutom tillgång till ännu fler funktioner som låter dig filma som ett riktigt proffs. Bilden nedan är tagen med huvudkameran, till vänster är före AI 2.0-justeringar gjorts och till höger är resultatet efter AI 2.0. Filma som ett proffs med Pro-läget Mi 10 Pro gör det enklare än någonsin att ta steget från hobbyfilmare till proffsig videograf. 8K ligger till grund för att dina filmklipp alltid är skarpa och du kommer långt bara med hjälp av det vanliga filmläget. För dig som vill ännu längre finns Pro-läget tillgängligt. I Pro-läget får du tillgång till ännu fler funktioner, som manuellt fokus, fokus- och exponeringslås och ShootSteady-video för ökad stabilitet. Spela in i 2,35:1, samma bildformat som används vid professionella filminspelningar, dra nytta av åtta klassiska filmfilter för att berätta din historia på ditt sätt och lägg till svarta paneler i över- och underkant för att öka den filmiska helheten ytterligare. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Porträttkamera, hybridzoomobjektiv och ultravidvinkellins De övriga linserna på telefonens baksida kompletterar primärkameran på ett exceptionellt sätt och ger dig minst en lins för varje tillfälle. En 20 MP porträttkamera (f/2,0) hjälper dig vid porträttfotografering och särskiljer motiv från bakgrund för att få stjärnan i ditt foto att poppa. Med det OIS-förstärkta hybridzoomobjektivet på 10 MP (f/2,0) kan du komma närmare utan att förflytta dig och ultravidvinkellinsen på 20 MP (f/2,2) har ett synfält 117° för fantastiska landskapsfoton. 5G-ready Xiaomi Mi 10 Pro är 5G-ready. Det betyder att du direkt kommer kunna dra nytta av fördelarna när 5G-nätet byggs ut. Långsamma nedladdningar och buffrande videos kommer att vara ett minne blott, och med din Mi 10 Pro kommer du kunna vara bland de första att rida på 5G-vågen. Wi-Fi 6 - nästa generations WiFi Wi-Fi 6 är nästa generations trådlösa nätverksstandard som kommer tillsammans med 5G. Med WiFi 6 kan du uppleva hastigheter hela 270 % snabbare än föregående generation. Den nya trådlösa standarden har en maxhastighet på 9,6 Gb/s och stödjer både OFDMA och MU-MIMO, två tekniker vars syfte är att fördela bandbredd så effektivt som möjligt till anslutna enheter baserat på varje enhets behov, utan att påverka nätverkets stabilitet.  Pålitlig anslutning med 5G MultiLink Med din Xiaomi Mi 10 Pro kan du med hjälp av MultiLink vara ansluten till upp till tre nätverk samtidigt - ett 2,4 GHz WiFi-band och ett 5 GHz WiFi-band, samtidigt som du är ansluten till 4G eller 5G-nätet. Ifall ett nätverk skulle svika så backas det upp av de andra, för pålitlig och störningsfri uppkoppling. Vätskekyld superprestanda Processorn, en Qualcomm Snapdragon 865, är 25 % snabbare än föregående generations motsvarighet. 25 % snabbare till 25 % lägre energiförbrukning dessutom. Telefonens 8 GB stora LPDDR5-minne är även det betydligt snabbare än föregående generationen, 29 % enligt tester utförda i Xiaomis laboratorier. Telefonens komponenter vätskekyls, och intelligent värmestyrning kombineras med ett stort värmeavledningsområde för att förebygga överhettning, oavsett process. 50 W trådbunden snabbladdning Batteriet är på 4 500 mAh, det ger dig väldigt gott om batteritid. Men alla dagens mobiltelefonbatterier behöver till slut laddas. Då kan det vara bra att känna till att Mi 10 Pro stödjer 50 W trådbunden snabbladdning och 30 W trådlös snabbladdning. 50 W snabbladdning tar batterinivån från 0 - 100 % på bara 45 minuter, och den medföljande 65 W-laddaren kan med fördel även användas till att ladda andra enheter, till exempel en laptop. Specifikation för Xiaomi Mi 10 Pro Skärm: 6,67" TÜV-certifierad 90 Hz AMOLED-skärm (1080 x 2340 FHD+)Kamera: Huvudkamera 108 MP (f/1,69), vidvinkellins 20 MP (f/2,2), 10x hybridzoomobjektiv 8 MP (f/2,0), porträttobjektiv 12 MP (f/2,0)Operativsystem: MIUI 11 baserat på AndroidRAM: 8 GB LPDDR5-minneLagring: 256 GB UFS 3.0-flashlagringCPU: Qualcomm Snapdragon 865GPU: Qualcomm Adreno 650Mått: 162,5 x 74,8 x 8,96 mmVikt: 208 gramI förpackningen: Xiaomi Mi 10 Pro, 65 W Strömadapter, USB Type C-kabel, USB Type-C till ljudkabel, enkelt skyddshölje, SIM-kortutmatningsverktyg, bruksanvisning, garantikort Mobiltelefoner 10990 SEK 10990 NewCondition PreOrder
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefoner