Xiaomi Redmi 9 4+64GB Carbon Grey - Redmi 9 med Quad-kamera och kraftfullt batteri
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Redmi 9 med Quad-kamera och kraftfullt batteri

Xiaomi Redmi 9 4+64GB Carbon Grey

  Art.nr: 1014427
 • 6,53" Dot Drop FHD+-skärm
 • 4 GB RAM + 64 GB lagring
 • 13 MP AI Quad-kamera
 • Kraftfullt batteri på 5 020 mAh
 • MediaTek Helio G80
 • Max 5 per kund
Färg/Variant: Grå

Abonnemang

1 690:-

Delbetala från 180:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Kombinera med

Xiaomi Redmi 9 4+64GB Carbon Grey
Produkt du tittar på: Redmi 9 med Quad-kamera och kraftfullt batteri
Xiaomi Redmi 9 4+64GB Carbon Grey

1 690:-

SanDisk 32GB Ultra microSDHC

129:-


 • Pris: 2 267:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Xiaomi Redmi 9 är nästa generations lågprisalternativ, perfekt för dig som vill ha en mobiltelefon utrustad med alla viktiga funktioner, vars batteri dessutom håller riktigt länge. Telefonens Corning® Gorilla® Glass 3-täckta skärm är på 6,53", stödjer FHD+-upplösning och har en så kallad Dot Drop för att utnyttja skärmytan så effektivt som möjligt. AI-tjänster hjälper dig i fotograferingen och möjliggör upplåsning via ansiktsigenkänning. Den energieffektiva mobilplattformen MediaTek Helio G80 ansvarar för driften och bidrar till att batteriet håller i upp till tre dagar, och telefonens baksida har en texturerad yta som motverkar fingeravtryck.

Tålig och uppslukande FHD+-skärm på 6,53"

Xiaomi Redmi 9 har utrustats med en Corning® Gorilla® Glass 3-täckt 6,53-tums FHD+-skärm. Låt dig uppslukas av underhållningen, som oavsett typ alltid visas klart och tydligt på den stora bildytan i bildformat 19.5:9. Precis som hos föregångaren Redmi 8A är skärmen utformad för att utstråla en mindre andel blått ljus i jämförelse med andra skärmar. Blått ljus är en typ av ljus som finns i alla skärmar och som är svårt för våra ögon att bryta ned. En lägre andel blått ljus är därmed snällare mot våra ögon, och förebygger bland annat ögontrötthet och sömnsvårigheter.

Upp till 34 dagar i standby-tid

Föregående generations Redmi A-familj gavs ett imponerande batteri med lång batteritid, och även i Redmi 9-serien sitter ett högkapacitetsbatteri. Kapaciteten på 5 020 mAh betyder upp till tre dagars normal användning på bara en laddning, 25 % längre än marknadsstandard. Om vi bortser från batteritiderna som är snarlika i jämförelse med föregångaren, så garanteras även batteriet i Redmi 9 att hålla för över 1000 laddningar utan försämring. Nedan finner du testresultat från laboratorietester genomförda av Xiaomi för just Redmi 9.

Musikuppspelning: 185 timmar
Samtal: 31 timmar
Videouppspelning: 19 timmar
Gaming: 14 timmar

Upp till 34 dagar i standby-tid

13 MP AI Quad-kamera

I den AI-förstärkta Quad-kameran hittar vi en 8 MP ultravidvinkellins, en 13 MP vidvinkellins, en 2 MP djupsensor och en 5 MP makrolins. Allt du behöver för att ta iögonfallande fotografier i alla situationer. AI-funktioner används för att analysera fotograferingsmiljön och optimerar varje bild utefter ljus och bakgrund, och nya funktioner som till exempel kaleidoskop-effekten låter dig skapa häftiga, smått surrealistiska filmsnuttar.

13 MP Quad-kamera med AI

Häftiga AI-funktioner även i frontkameran

Även i frontkameran kallas den artificiella intelligensen in för att hjälpa till. Beautify Selfie finjusterar dina bilder för att uppnå det perfekta resultatet och funktionen Palm Shutter underlättar vid gruppselfies. Visa handflatan mot kameran så aktiveras självutlösaren automatiskt. Du kan dessutom använda frontkameran för att snabbt och enkelt låsa upp telefonen, med Face Unlock.

Google Pay och 3,5 mm hörlursuttag

Redmi 9 har stöd för Google Pay, tack vare sin multifunktionella NFC-funktion (near-field communication). Dessutom har mobilen ett 3,5 mm hörlursuttag, vilket gör att du kan använda dina hörlurar för att lyssna på musik, även när du laddar mobilen.

MediaTek Helio G80-processor

Mediatek Helio G80-plattformen säkerställer tillsammans med 4 GB RAM störningslös daglig drift. I plattformen ingår en Cortex-A75 och A55-processorer och en dedikerad ARM Mali-G52-grafikkrets. Streama, spela eller slösurfa, oavsett vad du gör kan du förvänta dig att få prestandan du behöver.

MediaTek Helio G80-processor

I förpackningen

 • Xiaomi Redmi 9
 • Strömadapter
 • Laddare (5V / 2A)
 • USB Type C-kabel
 • SIM-kortborttagningsverktyg
 • Bruksanvisning