Xiaomi Redmi 9A 2+32GB Granite Grey - Redmi 9A med AI-kamera och kraftfullt batteri
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Redmi 9A med AI-kamera och kraftfullt batteri

Xiaomi Redmi 9A 2+32GB Granite Grey

  Art.nr: 1014140
 • 6,53" Dot Drop HD+-skärm
 • 2 GB RAM + 32 GB lagring
 • 13 MP huvudkamera med AI
 • Kraftfullt batteri på 5 000 mAh
 • MediaTek Helio G25
Färg/Variant: Grå
Blå
Grön
Grå

Abonnemang

990:-
Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Kombinera med

Xiaomi Redmi 9A 2+32GB Granite Grey
Produkt du tittar på: Redmi 9A med AI-kamera och kraftfullt batteri
Xiaomi Redmi 9A 2+32GB Granite Grey

990:-

SanDisk 32GB Ultra microSDHC

129:-

Popsockets Gilded Glam

149:-

Andersson Car USB Charger 2xQC3.0

149:-


 • Pris: 1 417:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Xiaomi Redmi 9A är nästa generations lågprisalternativ, perfekt för dig som vill ha en mobiltelefon utrustad med alla viktiga funktioner, vars batteri dessutom håller riktigt länge. Telefonens skärm är på 6,53", stödjer HD+-upplösning och har en så kallad Dot Drop för att utnyttja skärmytan så effektivt som möjligt. AI-tjänster hjälper dig i fotograferingen och möjliggör upplåsning via ansiktsigenkänning. Den energieffektiva mobilplattformen MediaTek Helio G25 ansvarar för driften och bidrar till att batteriet håller i upp till tre dagar, och telefonens baksida har en texturerad yta som motverkar fingeravtryck.

Uppslukande HD+-skärm på 6,53"

Xiaomi Redmi 9A har utrustats med en 6,53-tum stor HD+-skärm. Låt dig uppslukas av underhållningen, som oavsett typ alltid visas klart och tydligt på den stora bildytan i bildformat 20:9. Precis som hos föregångaren Redmi 8A är skärmen utformad för att utstråla en mindre andel blått ljus, jämfört med andra skärmar. Blått ljus är en typ av ljus som finns i alla skärmar och som är svårt för våra ögon att bryta ned. En lägre andel blått ljus är därmed snällare mot våra ögon, och förebygger bland annat ögontrötthet och sömnsvårigheter.

Uppslukande HD+-skärm på 6,53

Upp till 34 dagar i standby-tid

Föregående generations Redmi A-modell gavs ett imponerande batteri med lång batteritid, och även i Redmi 9A sitter ett högkapacitetsbatteri. Kapaciteten på 5 000 mAh betyder upp till tre dagars normal användning på bara en laddning, 25 % längre än marknadsstandard. Om vi bortser från batteritiderna som är snarlika i jämförelse med föregångaren, så garanteras även batteriet i Redmi 9A att hålla för över 1000 laddningar utan försämring. Nedan finner du testresultat från laboratorietester genomförda av Xiaomi för just Redmi 9A.

Musikuppspelning: 168 timmar
Samtal: 38 timmar
Videouppspelning: 19 timmar
Gaming: 14 timmar

Upp till 34 dagar i standby-tid

13 MP huvudkamera med AI

Huvudkameran i Redmi 9A är utrustad med 13 MP, vilket kan tyckas låter lågt om man jämför med marknadens flaggskeppsmodeller. Men trots det lägre antalet megapixlar kan huvudkameran producera imponerande foton. AI-funktioner används för att analysera fotograferingsmiljön och optimerar varje bild utefter ljus och bakgrund. Den nya kaleidoskop-effekten låter dig skapa häftiga, smått surrealistiska filmsnuttar.

13 MP huvudkamera med AI

Häftiga AI-funktioner även i frontkameran

Även i frontkameran kallas den artificiella intelligensen in för att hjälpa till. Beautify Selfie finjusterar dina bilder för att uppnå det perfekta resultatet och funktionen Palm Shutter underlättar vid gruppselfies. Visa handflatan mot kameran så aktiveras självutlösaren automatiskt. Du kan dessutom använda frontkameran för att snabbt och enkelt låsa upp telefonen, med Face Unlock.

Häftiga AI-funktioner även i frontkameran

MediaTek Helio G25-processor

Mediatek Helio G25-plattformen säkerställer tillsammans med 2 GB RAM störningslös daglig drift. I plattformen ingår en åttakärnig Cortex A53-processor och en dedikerad PowerVR8320-grafikkrets. Streama, spela eller slösurfa, oavsett vad du gör kan du förvänta dig att få prestandan du behöver.

MediaTek Helio G25-processor

I förpackningen

 • Xiaomi Redmi 9A
 • Strömadapter
 • Laddare (5V / 2A)
 • Micro-USB-kabel
 • SIM-kortborttagningsverktyg
 • Bruksanvisning